Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα κατέγραψε πρώην στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (Βίντεο)

Ένας άνδρας με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην πολεμική αεροπορία κατέγραψε εικόνες σε βίντεο από δύο άγνωστα αντικείμενα πάνω από το Οχάιο.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του Αμερικανικού οργανισμού Mutual UFO Network (MUFON), ο μάρτυρας – που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος – βρισκόταν έξω από το σπίτι του, πίσω στο Νοέμβριο του 2015, όταν παρατήρησε δύο φωτεινά αντικείμενα, να αιωρούνται πάνω από τα σπίτια.


Στην έκθεση περιέγραφε πώς τα αντικείμενα είχαν μια σταθερή πορεία στον αέρα πριν πετάξουν μακριά προς τα νοτιοανατολικά.

«Φαίνεται να έχουν ένα σχήμα σαν διαμάντι και δεν είχαν καθόλου ήχο,» έγραψε. «Και τα δύο μοιάζουν να πετούν μαζί, σαν σε σχηματισμό.»

Ο μάρτυρας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει αρκετές δεκαετίες εμπειρίας στην συνεργασία του που είχε με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, υποστηρίζει ότι τα αντικείμενα πετούσαν με ένα τρόπο που ποτέ δεν είχε δει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Στο βίντεο που κατέγραψε δεν δείχνει τα ΑΤΙΑ με πολλές λεπτομέρειες και ούτε είναι δυνατόν να δούμε τις κινήσεις τους σε σχέση με ένα άλλο στον ουρανό.

Ηλίας Σιατούνης
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου