Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Οι πιο παράξενες αρχαίες ανακαλύψεις που έγιναν ποτέ στη Νότια Αμερική [Βίντεο]

Ο Εριχ Φον Νταίνικεν εξετάζει μερικές από τις πιο περίεργες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη Νότια Αμερική, οι οποίες δείχνουν ότι υπήρχε ένας πολύ προηγμένος πολιτισμός, πριν από την εποχή των παγετώνων.

Περιέχει νέες εικόνες των Nazca στο Περού που κόβουν την ανάσα...Ο Εριχ Φον Νταίνικεν αναφέρει ότι οι γραμμές τωνNazca και άλλες πολύπλοκες κατασκευές αντιπροσωπεύουν υψηλότερες τεχνολογικές γνώσεις, που πιστεύει ότι υπήρχαν όταν δημιουργήθηκαν τα ιερογλυφικά.

Ο Νταίνικεν υποστηρίζει ότι οι γραμμές των Nazca στο Περού είναι διαδρόμοι ενός αρχαίου αεροδρομίου, που εξυπηρετούσε αρχαίους εξωγήινους από άλλο πολιτισμό.

Θα ήταν δυνατόν οι αρχαίοι πολιτισμοί να είχαν τη γνώση για την πτήση και ότι η τεχνολογία έχει χαθεί μέσα στην ιστορία.

Αυτά τα ερωτήματα παραμένουν μπερδεμένα και καθώς ψάχνουμε βαθύτερα στην ιστορία, φαίνεται ότι κάτι έπρεπε να πετούσε στον ουρανό μας, για να περιγράψουν, να δημιουργήσουν και για πάντα να σφραγίσουν στην ιστορία τους, αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς την απόδειξη ότι ίσως οι αρχαίοι εξωγήινοι ή η αρχαία τεχνολογία επιτρέπουν τη δυνατότητα πτήσης!

Οι γραμμές των Nazca θα μπορούσαν να είναι μια περίπλοκη κατασκευή διαδρόμων για τους προηγούμενους πολιτισμούς για να προσγειωθούν και να απογειωθούν τα αεροσκάφη τους.

Προφανώς υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία για τα προηγούμενα μηχανήματα που κατασκευάστηκαν από τους αρχαίους, αλλά υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία για το πώς κατασκευάστηκαν οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας, αν και είναι υψηλές σαν παγκόσμιο θαύμα.
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου