Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Εμφανίστηκαν UFOs πάνω από το Σολτ Λέικ Σίτι

Ένα βίντεο που έγινε viral στο εξωτερικό και προβλήθηκε και στη χώρα μας, υποστηρίζει πως υπήρξε μαζική θέαση UFOs, πάνω από το Σολτ Λέικ Σίτι των ΗΠΑ.
Ποια είναι η αλήθεια;

Ως UFO, δηλαδή Unidentified Flying Object, ορίζουμε κάθε αντικείμενο που πετά στον ουρανό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Στην καθημερινότητα όμως, ο όρος έχει ταυτιστεί με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, εξωγήινης προέλευσης.
Ένα βίντεο που προέρχεται από συνωμοσιολογικό κανάλι του Youtube στο εξωτερικό, δείχνει τη στιγμή που κάποιος καταγράφει με το κινητό του κάποια περίεργα φώτα στον βραδινό ουρανό.

Κατόπιν το βίντεο έφτασε και στη χώρα μας και παρουσιάστηκε ως απόδειξη της ύπαρξης των UFOs. Στο snopes.com όμως διαβάζουμε ότι τα περίεργα φώτα δεν είναι εξωγήινοι επισκέπτες, αλλά αλεξιπτωτιστές του US Navy που έκαναν άλμα στο στάδιο Rice-Eccles, στα πλαίσια του αγώνα ράγκμπι της τοπικής ομάδας με την San Jose State. Για να κάνουν το άλμα πιο εντυπωσιακό, χρησιμοποίησαν φωτοβολίδες.

Ο χρήστης του Youtube Paul Brown, κατέγραψε με το κινητό του το φαντασμαγορικό άλμα,

Το εντυπωσιακό εγχείρημα καταγράφηκε σε βίντεο 360 μοιρών και ανέβηκε στη σελίδα του Πανεπιστημίου της Utah στο Facebook.


Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου