Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μυστική Αδελφότητα, Κρανίο και Οστά

Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» κατατάσσεται από όλους τους σύγχρονους ερευνητές στις ελευθερομασονικές οργανώσεις και αποτελεί σίγουρα ένα από τα παρακλάδια που έχει άμεση σχέση με τον διεθνή σιωνισμό.

Η αδελφότητα του θανάτου «Κρανίο και Οστά» ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ από τον William Russel ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLOYMINATI την πιο γνωστή μασονική οργάνωση έως και σήμερα. Το σύμβολό της είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322 ο οποίος σχετίζεται με το θάνατο του Αθηναίου ρήτορα Δημοσθένη.

Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα μακάβριο κτίριο στο προαύλιο του Πανεπιστημίου του ΥΑLE το οποίο ονομάζουν «ο τύμβος». Από την ημέρα ίδρυσης της οργάνωσης στο κτίριο αυτό δεν έχει καταφέρει να εισβάλλει κανείς πλην των μελών της οργάνωσης. Οι μόνοι που κατάφεραν κρυφά να μπουν στο κτίριο ήταν μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου το 1876 και οι οποίοι αποκάλυψαν τι είδαν εκεί μέσα. Μέσα στον «τύμβο» το μόνο που υπάρχει είναι αίσθηση του θανάτου. Μέσα στο κτίριο υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από κόκαλα και κρανία. Η οργάνωση αποδεδειγμένα άνοιγε τάφους και έπαιρνε τα λείψανα των νεκρών για τις τελετές μύησης και την συλλογή τους. Η φρίκη και η διαστροφή έχουν μόνο ένα όνομα «Skull and Bones».

Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» αποτελεί πράγματι μια πολύ επικίνδυνη οργάνωση η οποία έχει ένα και μοναδικό στόχο. Την παγκόσμια κυριαρχία του πλανήτη. Η αδελφότητα του θανάτου πρέπει να κυβερνήσει τον πλανήτη. Η οργάνωση έχει καταφέρει στα 180 χρόνια ζωής της να ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πράγματα στις ΗΠΑ. Για τον λόγο αυτό έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ερευνητές όπως π.χ. ο Texxe Mars σαν η αόρατη υπερκυβέρνηση των ΗΠΑ. Πραγματικά τα πλοκάμια της και τα μέλη της έχουν απλωθεί παντού και κυρίως μέσα στο Κογκρέσο, την CIA και τον Λευκό Οίκο. Όσοι έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο» προωθούνται και ανέρχονται ταχύτατα στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ. Όπως ανέφερα και στο πρώτο μου άρθρο ο πρώην πλανητάρχης και υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα σε Ιράκ και Αφγανιστάν ο George Bush ο νεότερος ανήκει στους «σκελετανθρώπους».

Ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri το ίδιο. Σημειώστε δε ότι οι δύο αυτοί υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν σε «αντίπαλες» πολιτικές παρατάξεις την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο. Όπως καταλάβατε είτε το ένα κόμμα κέρδιζε στην ψηφοφορία είτε το άλλο, πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν μέλος τους. Είτε κορώνα, είτε γράμματα, λοιπόν, κερδισμένοι οι «σκελετάνθρωποι».

Υπάρχουν δεκάδες ονόματα πολιτικών που ανήκαν στην αδελφότητα του θανάτου και ανήλθαν ταχύτατα σε διοικητικά πόστα. Τα ονόματά τους πέρα απ’ όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από ερευνητές και δημοσιογράφους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα βρει στους καταλόγους των αποφοίτων του YALE, και στα αρχεία που διατηρεί η οργάνωση. Αν αυτό, όμως, νομίζετε ότι είναι τόσο εύκολο, γελιέστε. Το αρχείο των «σκελετανθρώπων διατηρείται αποκλειστικά μέσα στον «τύμβο» τους και η είσοδος εκεί θα πρέπει να θεωρείται θαύμα.

Εξάλλου στους σχεδόν δύο αιώνες ύπαρξης της οργάνωσης παραβιάστηκε μόνο μια φορά. Από τα αρχεία δε του Πανεπιστημίου που αφορούν την οργάνωση πολλά από αυτά κατά κάποιο περίεργο τρόπο έχουν καταστραφεί και η ανεύρεση στοιχείων φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Κάποια άλλα ονόματα γνωστών μελών της οργάνωσης είναι αυτά του William Harriman, του Alfonso Taft και του D. Rockfeller. Γιατί «κρανίο και οστά» όμως;

Απαντώ:
Η οργάνωση καθώς το όνομά της φανερώνει, ασχολείται με νεκρολατρικές τελετές. Νεκρόφιλοι με λίγα λόγια. Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια φρικιαστικά πράγματα θα αναρωτηθεί κάποιος; Βεβαίως και συμβαίνουν. Όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι νόες που βλέπουμε να διατάσσουν βανδαλισμούς και πολέμους με χιλιάδες θύματα, για να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα πρώτα θα πρέπει να έχουν κάνει στην ζωή τους άλλα πιο ακραία πράγματα. Όταν έχεις ανοίξει τάφους, όταν έχεις φιλήσει κρανία και όταν έχεις ξαπλώσει δίπλα σε σκελετούς όπως συμβαίνει στις τελετές μύησης, τότε είσαι πλέον έτοιμος να κάνεις και το μεγαλύτερο κακό. Πλέον δεν είσαι κοινός άνθρωπος, πλέον είσαι «σκελετάνθρωπος».

Όσον αφορά τα στοιχεία με κάποιες από τις ενέργειες που αποδίδονται στην οργάνωση οφείλω να προσθέσω κάποια στοιχεία για τους ενδιαφερόμενους. - Η μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας είναι υπεύθυνη για δεκάδες δολοφονίες ανθρώπων που ήξεραν πολλά και έπρεπε να βγουν από την μέση. Η στοά Ρ2 αποδείχθηκε ότι χρηματοδοτείτο με μυστικά κονδύλια από την CIA. Οι μασόνοι της Ρ2 έλεγχαν σε μεγάλο βαθμό την πολιτική ζωή στην Ιταλία για έναν σχεδόν αιώνα. Άνθρωποι της στοάς ήταν μπλεγμένοι σε όλο τον κρατικό μηχανισμό και προκαλούσαν συνεχώς σκάνδαλα και αναταραχές.

Η οργάνωση «κρανίο και οστά» είναι αυτή που έστελνε τα μυθώδη ποσά στην Ιταλία και πολλά ταξίδια «σκελετανθρώπων» από τις ΗΠΑ στην Ιταλία πραγματοποιούνταν για χρόνια καθώς και το αντίστροφο. Η οργάνωση «Κρανίο και οστά» στις ΗΠΑ σχεδίαζε και η στοά Ρ2 εκτελούσε. - Όσον αφορά τη βύθιση του υπερωκεανίου LOUSITANIA το 1915 που υπήρξε η αφορμή για την είσοδο των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το 1914 και κάποια σκοτεινά μυαλά έπρεπε να ωθήσουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο αυτό για να γείρει η πλάστιγγα προς την μεριά των συμμάχων.

Το LOUSITANIA πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στις θάλασσες της Βόρειας Αγγλίας παρά τον κίνδυνο καταμεσής του πολέμου. Το υπερωκεάνιο βυθίστηκε από τορπίλες υποβρυχίου και όλοι σχεδόν οι επιβάτες του πνίγηκαν, 1.195 περίπου άνθρωποι. Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι το πλοίο βυθίστηκε από γερμανικό υποβρύχιο που χτύπησε έναν συμμαχικό στόχο. Τα ανεπίσημα στοιχεία, όμως, άλλα δείχνουν. Στο πλοίο επέβαινε και ένας «σκελετάνθρωπος» ο Αλφρεντ Βαντερμπιλτ ο οποίος έλαβε ένα πολύ μυστήριο γράμμα πριν ταξιδέψει, που έγραφε «ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ LOUSITANIA, ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ».

Αφήνω τους αναγνώστες να κάνουν τους δικούς τους συνειρμούς σκέψεων και θα προσθέσω μόνο ότι ακόμα και ένα μέλος του μπορεί να βγει από την μέση μπροστά στον σκοπό, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η βύθιση του πλοίου. - Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι με τα χιλιάδες θύματα και τις ανυπολόγιστες συνέπειες υποκινήθηκαν από την οργάνωση «Κρανίο και Οστά».

Υπεύθυνος του απάνθρωπου αυτού εγκλήματος ο Χένρι Στίμσον, υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ το 1945 στην κυβέρνηση του Ρούσβελτ και μέλος της οργάνωσης. Είναι αυτός ο οποίος έλαβε την απόφαση για το μεγαλύτερο πυρηνικό ολοκαύτωμα που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα ο πλανήτης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του ΥALE το 1888 που στρατολογήθηκε από την αδελφότητα του θανάτου κατά τα χρόνια της φοίτησής του. Πίσω από το απάνθρωπο και συγκλονιστικό γεγονός η οργάνωση «Κρανίο και Οστά». - Όσον αφορά τις δολοφονίες πολιτικών στις ΗΠΑ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μέλη της οργάνωσης ήταν αυτοί που δολοφόνησαν του John Kennedi το 1963. Επίσης να τονιστεί ότι οι σκελετοί και τα κρανία που υπάρχουν μέσα στο κτίριό τους προέρχονται από τις επιδρομές των μελών τους σε νεκροταφεία.

Από ό,τι φαίνεται, όμως τους απασχολούν ιδιαίτερα τα κρανία διασήμων προσωπικοτήτων της ιστορίας. Μέσα στην κυρίως αίθουσα που φέρει τον αριθμό 322 φυλάσσονται προσεκτικά τα κρανία όλων των διασήμων προσωπικοτήτων. Εκεί βρίσκεται το κρανίο του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι Τζερόνιμο το οποίο άνοιξε τον τάφο του και το έκλεψε το 1918 ο Πρέσκοτ Σελτον Μπους παππούς του George Bush. Εκεί, επίσης, βρίσκονται τα κρανία του μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα καθώς και του δικτάτορα του Παναμά Ομάρ Τοριχος.

Τα κρανία αυτά όπως και άλλων διασήμων προσώπων της ιστορίας φυλάσσονται σαν κόρη οφθαλμού και αποτελούν το καύχημα της οργάνωσης. Επαναλαμβάνω ότι για περισσότερες πληροφορίες μελετήστε το εξαιρετικό βιβλίο του Andreas Vοn Retyi “Skull and Bones - Η αδελφότητα του Θανάτου» Εκδόσεις Ηρα.
master-lista

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου