Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ενα διαστημοπλοιο απο πετρα

Στην Ιαπωνία, βρίσκεται ένα από τα παλαιότερα και πιο ιερά Shinto της χώρας - το μεγαθήριο Ishi-no-Hoden. Χτίστηκε από ένα μοναδικό βράχο και ζυγίζει περίπου 500 τόνους, φαίνεται να αιωρείται πάνω από μια λίμνη νερού και σύμφωνα με τον ιαπωνικό μύθο χτίστηκε για να απεικονίσει ένα πλοίο από πέτρα το οποίο είδαν οι αρχαίοι να φθάνει από τον ουρανό.
Το Ishi-no-Hoden είναι μία από τις πολυάριθμες μεγαλιθικές δομές που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ιαπωνία και μνημονεύει μια εποχή που οι θεοί - ή ίσως εξωγήινα όντα - κατέβηκαν στη Γη.
Τα κείμενα των αιώνων περιγράφουν με διαγράμματα παράξενα σκάφη που εμφανίστηκαν στον ουρανό και στις όχθες. Και οι δορυφορικές εικόνες του Άρη έχουν αποκαλύψει δομές σχήματος κλειδαρότρυπας ταυτόσημες με μερικούς από τους παλαιότερους τάφους της Ιαπωνίας. Θα μπορούσαν οι ρίζες της Ιαπωνίας να βρεθούν πέρα από τη Γη και ίσως ένα κύμα πρόσφατων παρατηρήσεων UFO να παρέχει ενδείξεις ότι το έθνος του νησιού παρέχει το κλειδί για την επανασύνδεση της ανθρωπότητας με το εξωγήινο παρελθόν της;

Δείτε το σχετικό Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους από Cosmos greek Documentaries:Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου