Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Λειτουργεί ο Ήλιος ως "αστρική πύλη"; Τι δείχνουν οι εικόνες από το δορυφορικό παρατηρητήριο

Μαζικoί εξωγήινοι Στόλοι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο σε βίντεο από το Soho της Nasa

Σύμφωνα με κυνηγούς UFO, και με βάση τις πολυάριθμες δορυφορικές εικόνες, μαζικοί εξωγήινοι στόλοι κινούνται σε «τακτικό» σχηματισμό κοντά στη γη και μέσα από το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος προς τον ήλιο....


Μερικοί ερευνητές πάνε πιο μπροστά, υποστηρίζοντας ότι ο ήλιος μας μπορεί να λειτουργήσει ως ένα είδος μαζικής αστρικής πύλης, που χρησιμοποιείται από σούπερ προηγμένουες εξωγήινους πολιτισμούς για να ταξιδεύουν σε ολόκληρο το σύμπαν.

Η «ανησυχητική» ανακάλυψη έχει γίνει από τον "αναγνωρισμένο" UFO κυνηγός Streetcap1, ο οποίος ανέλυσε εικόνες του ήλιου που έχουν καταγραφεί από το δορυφορικό παρατηρητήριο SOHO της NASA.

Ο δορυφόρος SOHO είναι στην πραγματικότητα ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος και της NASA και βρίσκεται σε τροχιά φωτοστέφανου γύρω από τον Ήλιο στη Γη στο L1 βαρυτικό σημείο όπου παρατηρεί για απευθείας το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος.

Σύμφωνα με τον Streeetcap1, η προβαλλόμενη εικόνα έχει συλληφθεί από κάμερες επί του σκάφους SOHO και δείχνουν έναν τεράστιο εξωγήινο στόλο UFO να ίπτανται, με κατεύθυνση από τη γη προς τον ήλιο.

«Έχω δει πάρα πολλούς» στόλους UFO και δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι μια πραγματικότητα», έγραψε ο κυνηγός UFO.

Σύμφωνα με Streetcap1, η εκφοβιστική αρμάδα των εξωγήινων διαστημοπλοίων φαίνεται να ταξιδεύει σε τακτικό σχηματισμό και ιδιαίτερα σε ομάδες σχηματισμών, οι οποίες είναι ενδεικτικές μιας εξαιρετικά οργανωμένης στρατιωτικής δομής του στόλου.
"Πετούν σε μικρές ομάδες κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι πρόκειται για στρατιωτικά σκάφξ," εξηγεί ο Streetcap1.

Massive amount of UFOS in Formation passes Satellite Camera


Three Identical UFO's in Formation. (Linked)


Αυτό το βίντεο παρακάτω από τον Nassim Haramein υποστηρίζει την ιδέα ότι ο ήλιος δρα ως μια τεράστια πύλη ή Stargate.


Earth Sized Ufo's Using The Sun As A Stargate Video.flv


June 9th 2016 - Angel UFO Returns
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου