Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Εξωγήινοι ήταν παροντες κατά τη διάρκεια Σταύρωσης ....

Μια από της πιο τρελές θεωρίες από τους λάτρεις των UFO είναι η παρουσία των εξωγήινων κατά τη διάρκεια Σταύρωσης του Ιησού Χριστού. Πολλοί ισχυρίζονται ο Ιησούς ήταν στην πραγματικότητα ένας εξωγήινος επισκέπτης μια μη ανθρώπινη οντότητα.
Μια άλλη τρελή θεωρία είναι ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν στην πραγματικότητα ένα shapeshifter. Αλλά η θεωρία αυτή υποστηρίζεται από τα αρχαία κείμενα που βρέθηκαν στην Αίγυπτο που είναι τώρα αποθηκευμένα στη Βιβλιοθήκη του οργάνου και στο Μουσείο στη Νέας Υόρκης.
Τα κείμενα λένε ότι ο Ιησούς πήρε μερικές φορές τη μορφή ενός γέρου, μερικές φορές νεαρού άνδρα, κ.λπ. μια άλλη συναρπαστική θεωρία λέει ΑΤΙΑ να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της Σταύρωσης. Αν κοιτάξουμε τοιχογραφία του καθεδρικού ναού στο Svetitskhoveli της Σταύρωσης του Χριστού μπορούμε να διακρίνουμε δύο παράξενα αντικείμενα στις άνω γωνίες. Μοιάζει με κάτι σαν UFO, αν και οι ιστορικοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι φύλακες άγγελοι . Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα!
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου