Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Νέο νησί εμφανίστηκε ξαφνικά στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δημιουργία του

Μυστήριο καλύπτει τη δημιουργία ενός νέου νησιού που έχει σχηματιστεί στο Τρίγωνο των Βερμούδων, εξάπτοντας τη φαντασία πολλών γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη. Μάλιστα άίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι Αρχές καλούν τον κόσμο να μείνει μακριά του...
Το νέο νησί έχει ονομαστεί από τους ντόπιους «Νησί των Κοχυλιών», λόγω του μεγάλου αριθμού κοχυλιών που βρίσκονται πάνω του, έχει μήκος πάνω από 1 χλμ. και δημιουργήθηκε μόλις το προηγούμενο διάστημα.

Το νησί, εξ ολοκλήρου από άμμο, βρίσκεται απέναντι από το Cape Point στη Βόρεια Καρολίνα και σιγά-σιγά γίνεται αξιοθέατο. Η Τζάνις Ρίγκαν επισκέφτηκε το σημείο μαζί με τον εγγονό της, Κάλεμπ. «Μα είναι τρελό! Τον Απρίλιο (σ.σ.: όταν είχε ξαναπάει εκεί) ήταν σαν μικρό "εξόγκωμα"».

Πάντως, ο κόσμος που θέλει να πάει σε αυτό το νέο νησί καλείται να μην το επιχειρήσει, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι Αρχές, υπάρχουν ισχυρά ρεύματα στο κενό ανάμεσα στο νησί και στη στεριά. Η απόστασή τους είναι μόλις 50 μέτρα, αλλά λέγεται ότι η ένταση των ρευμάτων είναι πολύ ισχυρή, ενώ στην περιοχή υπάρχουν και καρχαρίες.

«Ανησυχούμε μεν για επιθέσεις από καρχαρίες, αλλά περισσότερο ανησυχούμε για πνιγμούς», είπε ο ο Μπιλ Σμιθ, πρόεδρος μιας τοπικής ένωσης για την προστασία των ακτών στη Βόρεια Καρολίνα. Αλλά κάποιοι ήδη έχουν πάει στο νησί, όπως ο Τράβις Φίλιπς, που λέει ότι λατρεύει το νησί «στο οποίο υπάρχουν παντού κοχύλια».

Το μέλλον του «Νησιού των Κοχυλιών» δεν είναι ξεκάθαρο. Μπορεί να συνεχίσει να μεγαλώνει και κάποια στιγμή να ενωθεί με τη στεριά στο Cape Point, αλλά μπορεί να εξαφανιστεί γρήγορα, όπως δημιουργήθηκε.

To περίφημο Τρίγωνο των Βερμούδων (για το οποίο έχουν γυριστεί πολλές ταινίες και νοτκιμαντέρ) βρίσκεται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, καλύπτοντας μια θαλάσσια έκταση περίπου 500.000 χιλιομέτρων.

Είναι μια από τις πιο «πολυσύχναστες» θαλάσσιες ζώνες, καθώς από εκεί περνούν πλοία για να πάνε στα λιμάνια της Αμερικής, της Ευρώπης και της Καραϊβικής.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων (ή Τρίγωνο του Διαβόλου) έχει θεωρηθεί «υπεύθυνο» για την εξαφάνιση δεκάδων αεροσκαφών και πλοίων τα τελευταία 100 χρόνια.
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου