Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Οι Φαίακες-οι Κερκυραίοι - η «Απήδαλος Ναυς»-και η Ποσειδώνια τεχνολογία

Σύμφωνα με την μυθολογία το νησί της Κέρκυρας πήρε το όνομα του από την νύμφη Κόρκυρα, κόρη του Ασωπού, την οποία ερωτεύτηκε ο Ζευς και την έφερε στο νησί. Η σημερινή Κέρκυρα ταυτίζεται με την Ομηρική Σχερία. Οι σημερινοί Κερκυραίοι πιστεύουν ότι κατάγονται από τους μυθικούς Φαίακες.
Όμως από την μια μεριά η σημερινή κατάσταση του νησιού και η μη αφύπνιση των κατοίκων του, και από την άλλη η δική μου καταγωγή, με ώθησε σε μία πολύ μικρή έρευνα.
Οι πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς έρχονται σε πολύ μεγάλη αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σήμερα σχετικά με την νοοτροπία.

Διαβάζουμε ότι οι Φαίακες ήταν ένας λαός προηγμένος, με μεγάλο πολιτισμό και εκπληκτική τεχνολογία ειδικά στην ναυσιπλοΐα, όπως άλλωστε όλοι οι Έλληνες.
Εκτός όμως από την ναυσιπλοΐα στο παλάτι του Αλκίνοου, δώρο του Ηφαίστου, ήταν μία προηγμένη τεχνολογία φύλαξης για εκείνη την εποχή ,με τους δύο χρυσούς κύνες που φύλαγαν και προστάτευαν το παλάτι του βασηλιά των Φαιάκων.
Αυτά που θα σας αναφέρω σε αυτή την ανάρτηση εκτός από ελάχιστα, δεν έχω βρει ακόμα κάποια ιστορική πηγή να τα συσχετίσω. Τα περισσότερα προέρχονται από πληροφορίες που άντλησα εκ των άνωθεν, αφού εδώ κάτω δεν μπορούσα να βγάλω λογική άκρη.
Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς τελικά άλλοι ήταν οι Φαίακες και άλλοι ήταν οι κάτοικοι της Σχερίας (οι Κερκυραίοι).
Η αρχική πληροφορία που είχα εκ των άνωθεν ήταν ότι το σημερινό νησί είναι δύο νησιά ενωμένα και ότι είχαν κάποια σχέση με τις αρχαϊκές περιγραφές. Η μόνη περιγραφή που θα μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό ήταν του Όμηρου, καθότι και η Ιθάκη ανήκει στα Επτάνησα, αλλά και το ότι ο Οδυσσέας έφτασε στην χώρα των Φαιάκων όπου τιμήθηκε ως Αθάνατος και του δόθηκε ένα πλοίο να τον πάει στην Ιθάκη.
Κάπως έτσι ξεκίνησα να ψάχνω για αυτό το θέμα, και όπου "σκόνταφτα" ζητούσα και βοήθεια. Γιατί "εκείνοι εκεί πάνω" δεν σου τα δίνουν όλα έτοιμα. Πρέπει να ψάξεις, να σκεφτείς, να διασταυρώσεις και το τέλος να "κουμπώσεις" τις πληροφορίες.
Διότι όπως λέει και η Αθηνά : "Οι Θεοί δεν δίνουν στον άνθρωπο αυτό που μπορεί να πράξει από μόνος του".
Εν πάσει περιπτώσει προσωπικά "σκόνταψα" πολλές φορές, αλλά και άλλες τόσες δέχθηκα βοήθεια. Διότι "εκείνοι εκεί επάνω" γνωρίζουν ότι πολλές πληροφορίες χάθηκαν ως δια μαγείας ένα πράγμα, και αρκετές περισσότερες αλλοιώθηκαν.
Οι Φαίακες ήταν ένας πολύ προηγμένος λαός που καταγόταν από την αρχαία Ποσειδωνία ( αυτήν που γνωρίζουμε εμείς ως Ατλαντίδα).
Λίγο πριν την καταστροφή της οι Φαίακες έφυγαν με εντολή του Ποσειδώνα επάνω σε ένα πλωτό νησί.
Στην αρχαιότητα υπήρχαν πολλά πλωτά νησιά όπως η νήσος Αστερία που από «άδηλος έγινε Δήλος και γεννήθηκε ο Απόλλωνας, και όπως οι Αιολίδες νήσοι του Αίολου στην Μεγάλη Ελλάδα.
Σε πολλές περιπτώσεις τα πλωτά αυτά νησιά μετατρέπονται σε βραχώδεις σταθερές περιοχές, ειδικά όταν αφαιρείται ο ασύλληπτος προς την γήινη νόηση τεχνολογικός εξοπλισμός.
Προσάραξαν λοιπόν το πλωτό τους νησί κοντά στο νησί των Κυκλώπων όπου κατά καιρούς δεχόντουσαν διάφορες επιθέσεις.
Οι Φαίακες το μόνο που είχαν καταφέρει να σώσουν από την Ποσειδωνία, ήταν οι κρύσταλλοι των πληροφοριών.
Αυτοί ήταν κρύσταλλοι είδους χαλαζία λευκού και διάφανου από την Ποσειδωνία – Ατλαντίδα, περιείχαν πληροφορίες για όλες τις χώρες του πλανήτη.
Οι πληροφορίες αυτές προερχόντουσαν από τα ταξίδια των Ελλήνων – Ποσειδώνιων.(Αρχαία Ποσειδωνία)


Οι πληροφορίες καταγραφόντουσαν σε κρυστάλλους Λευκού Χαλαζία και φυλάσσοντο στον κεντρικό Ναό του Ποσειδώνα.
Λίγο πριν τον καταποντισμό της Ποσειδωνίας ιερείς του Ναού που ανήκαν στην πανάρχαια φυλή των Φαιάκων, ανέλαβαν να διαφυλάξουν τις πληροφορίες αυτές.
Τις μετέφεραν σε ένα πλωτό νησί με την βοήθεια της Αθηνάς και του Απόλλωνα, που αποσπάστηκε από την χώρα της Ποσειδωνίας, λίγο πριν τον καταποντισμό.
Όσοι ανήκαν σε αυτή την φυλή των Φαιάκων, ανέβηκαν σε αυτό το πλωτό νησί (το οποίο ήταν ένα είδος σκάφους άγνωστης σε εμάς τεχνολογίας) και έφυγαν. Το μόνο που πήραν μαζί τους ήταν οι κρύσταλλοι των πληροφοριών.
Έτσι όταν προσάραξαν κοντά στο νησί των Κυκλώπων τις περισσότερες φορές δεν μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν. Για αυτό έφυγαν με το πλωτό τους νησί και προσάραξαν στην νήσο Σχερία, την σημερινή Κέρκυρα.
Τότε ενώθηκαν τα δύο αυτά νησιά. Το πλωτό των Φαιάκων και το σταθερό νησί των Κερκυραίων.
Το πλωτό των Φαιάκων χαρακτηρίζει την σημερινή Νότια Κέρκυρα και το νησί Σχερία είναι η Βόρειος Κέρκυρα.
Ο βασιλιάς Αλκίνοος προέρχεται από την φυλή των Φαιάκων. Για αυτό και χαρακτηρίζεται από τον Όμηρο ως «ίσος με τους Θεούς».
Κερκυραίοι και Φαίακες αναμείχθηκαν από την πανάρχαια αυτή εποχή.

(Αρχαία Ποσειδωνία)


Γι’ αυτό η πλειοψηφία των σημερινών Κερκυραίων δεν κατάγονται από την φυλή των Φαιάκων.
Ο Όμηρος, αλλά και πολλές μαρτυρίες αναφέρει ότι τα πλοία των Φαιάκων ήταν Νόα. Δηλαδή κινούντο μόνο με τον Νου. Σήμερα ένα τέτοιο πλοίο (δεν υπήρχαν πολλά εκείνη την εποχή παρά μόνο 4 ή 5) ονομάζεται «Απήδαλος Ναυς».
Η πληροφορία λέει ότι, όταν οι Φαίακες κατασκεύαζαν ένα πλοίο, το κάτω μέρος του πλοίου που έμπαινε στην θάλασσα ήταν καμωμένο από Λευκό Χαλαζία.
Έτσι μεταδιδόταν η πληροφορία στο νερό και παραγόταν ένα είδος κίνησης που κατεύθυνε το πλοίο στον προορισμό του. Δεν ήταν λίγες όμως οι φορές που αυτή η Ποσειδώνια τεχνολογία μπορούσε διαμέσου του ύδατος να αντλήσει πληροφορίες και για πολλά άλλα μέρη που δεν είχαν ταξιδέψει ή δεν είχαν εξερευνήσει. Σε αυτές όμως τις περιπτώσεις οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες. Βοηθοί των Φαιάκων μα ποιοι άλλοι? Τα πανέξυπνα Δελφίνια.
Ο Λευκός αυτός Χαλαζίας περιείχε όλες τις πληροφορίες από τα ταξίδια των Ποσειδώνιων, για αυτό και το πλοίο γνώριζε από μόνο του να διασχίζει την θάλασσα και να φθάνει στον προορισμό του.
Εάν οι Φαίακες – Ποσειδώνιοι ήθελαν να πάνε σε ένα μέρος, τότε χορηγούσαν την επιθυμία τους αυτή νοητικά (τηλεπαθητικά) στους κρυστάλλους.
Οι κρύσταλλοι αυτοί ενεργούσαν ως ένα είδος κομπιούτερ. Και έτσι προγραμμάτιζαν τα ταξίδια τους χωρίς πηδάλια. Αυτά τα πλοία ήταν περίπου σαν την Αργώ διότι πολλές φορές, σχεδόν δεν ακουμπούσαν στην θάλασσα και έμοιαζαν σαν να πετούσαν.
Οι κρύσταλλοι αυτοί δεν βρίσκονται πια στον πλανήτη μας. Αποτελούν μέρος της βιβλιοθήκης Φωτός που έγκειται στην δικαιοδοσία του Ποσειδώνα στα αρχέτυπα πεδία του κέντρου των Πλειάδων της 5ης σφαίρας.
Και δεν μιλούμε για τις Πλειάδες που μπορούμε να δούμε διαμέσου των τηλεσκοπίων μας ή με γυμνό μάτι στον ουρανό. Μιλάμε για τα αρχέτυπα των Πλειάδων που βρίσκονται στην 5η σφαίρα.
Διότι κάθε βραχώδης πλανήτης, ακόμα και η Γη μας πριν εκδηλωθεί στο υλικό σύμπαν προϋπήρχε σε αιθέριο αρχέτυπο στην 5η σφαίρα.(κομμάτι της καταποντισμένης Ποσειδωνίας)
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου