Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η μετενσάρκωση υπαρχει :

Πολλά μικρά παιδιά διηγούνται την ιστορία των προηγούμενων ζωών που έχουν ζήσει. Μπορεις να τα αμφισβητήσεις . Αλλά στην περίπτωση της Dorothy Eady, η ιστορία μετενσάρκωση της δεν ήταν τόσο εύκολο να την απορρίψει κανείς .
Η Dorothy γεννήθηκε το 1903 σε μια πλούσια οικογένεια από το Νότιο Λονδίνο, Αγγλία. Από μικρό κορίτσι εδειχνε ότι δεν ήταν συνηθισμένο παιδί. Κάποτε οι γονείς της πήγαν την μικρή Dorothy σε μια Γκαλερί αιγυπτιακή.

Είχε Μούμιες της Αρχαίας Αιγύπτου,και αγάλματα όλων των αιγυπτιακών θεών.Χωρίς προφανή λόγο,η Dorothy έπιασε τα χέρια και τα πόδια των αγαλματων και άρχισε να τα φιλάει .Στη συνέχεια, άρχισε να ουρλιάζει με φωνή που δεν την ήξεραν οι γονείς της .Η Dorothy δήλωσε ότι ήθελε να μείνει «με τους ανθρώπους της».
Οι Τακτικές επισκέψεις στο κατηχητικο της Καθολική Εκκλησία, τερματίστηκαν γιατί έλεγε ότι ειχε «συμπάθεια προς την Παλαιά Θρησκεία της Αιγύπτου » . Έλεγε ότι πριν ήταν ιέρεια του Omm Sety του Νείλου! .
Το 1931,η Dorothy μετακόμισε στην Αίγυπτο, και κατά την άφιξή της, γονάτισε και φίλησε το έδαφος. Τότε ανακοίνωσε ότι είχε έρθει στο σπίτι της και θα μείνει εκεί.. Το 1956, ήταν 52 ετών και μετακόμισε στην Άβυδο.
Σε ένα από τα ταξίδια της στο ναό του Σέτι, όπου πίστευε ότι πριν χιλιάδες χρόνια ήταν ιερεια , ο επικεφαλής επιθεωρητής από το Τμήμα Αρχαιοτήτων,μαζί με άλλους επιστήμονες , αποφάσισε να δοκιμάσει τις θεωρίες της Dorothy για τη μετενσάρκωση.
Ελεγε αλήθεια η Dorothy ότι ήταν πριν χιλιάδες χρόνια ιερεια του Οmm Σετι ή έλεγε ψεματα; Την ζήτησε να σταθεί κοντά σε μια συγκεκριμένη τοιχογραφία στο σκοτάδι,να περιγραψει την τοιχογραφια που υπήρχε εκεί ( υπόψη οι πίνακες και τα ιερογλυφικα δεν είχαν δημοσιευτεί σε κανενα αιγυπτιακό βιβλίο, περιοδικό ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο).
 Η Dorothy οχι μόνο περιεγραψε την τοιχογραφια αλλά εξηγησε και όλα τα ιερογλυφικα που υπηρχαν εκεί και που οι επιστήμονες ειχαν μόνο λίγα εξηγησει .Μολις πέρασε η πρώτη εκπληξη των επιστημόνων η Dorothy τους είπε ,ότι όταν γιορταζε ο θεός μαζευονταν ο κόσμος σε ένα κήπο και τους έδειξε το μέρος που ήταν ο κηπος . Κάνανε ανασκαφη και πράγματι βρεθηκε ο κηπος όπως τον περιεγραψε η Dorothy.
 Η Dorothy πέθανε την 21 Απρ 1981 Τα συμπερασματα δικά σας

Panagiotis Darivas

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου