Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

"Πλειάδειο UFO" πάνω από την Ιταλία έγινε Viral - Είναι ένα προειδοποιητικό σήμα;

Την περασμένη εβδομάδα, η ιταλική πόλη Lecco έγινε μάρτυρας σε ένα παράξενο γεγονός και κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα προηγμένο UFO Πλειάδειων.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν ό, τι φαίνεται να είναι ένα υπερδιάστατο σκάφος που πλανάται πάνω από την γραφική πόλη και έχει αποσπάσει την προσοχή των οπαδών των UFO σε όλο τον κόσμο και οι οποίοι το αναφέρουν ως σαφή απόδειξη των ξένων παρεμβάσεων.....


Οι αμφιλεγόμενες εικόνες ελήφθησαν στις 2 Νοεμβρίου από τον Giuseppe Filipponi και δημοσιεύτηκε στο Facebook την επόμενη ημέρα. Το είδαν χιλιάδες και γρήγορα έγινε viral.

Οι εικόνες δείχνουν ένα τεράστιο, ημιδιαφανές σκάφος που εμφανίσθηκε στον ουρανό μετά από ταξίδι μέσα από υπερδιάστατη πύλη, όπως ήδη περιγράφεται. Στη συνέχεια άρχισαν να αναπτύσσονται μια σειρά από μικρότερα, τύπου σφαίρας ή οντοτήτων. Αυτές οι μικρότερες σφαίρες εμφανίζονται ως σφαίρες του φωτός και πιστεύεται ότι δρουν ως ασπίδες για την επιτήρηση του UFO.

Αυτή η παρατήρηση προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις, για άλλη μια φορά και αποδεικνύει ότι το θέμα αυτό είναι ανοικτό προς συζήτηση.

Ορισμένοι θεωρούν ότι δεν υπήρχε τίποτα αφύσικο πίσω από αυτή την εμφάνιση και να αναφέρω το πιο πιθανό αίτιπ ως ένα φρικτό καιρικό φαινόμενο που περιλαμβάνει ένα σύννεφο cumulonimbus. Το επιχείρημά τους είναι ότι η παρειδωλία κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τα πράγματα και να αναγνωρίζουν τα γνωστά σχήματα σε μέρη όπου τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει τίποτα.

Από την άλλη πλευρά έχουμε ένα μεγάλο αριθμό παρατηρητών που έχουν πειστεί οι φωτογραφίες δείχνουν πράγματι ενδιαφέρον των εξωγήινων προς τον άνθρωπο και τα προβλήματά του. Δεν βλέπουν αυτήν την παρατήρηση ως μια σύμπτωση, αλλά μάλλον ως συνέπεια της χώρας που επλήγηκε από πολλούς σεισμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Από τον Αύγουστο, η Ιταλία έφερε το κύριο βάρος της πάνω από 250 δονήσεις, η ισχυρότερη εκ των οποίων άφησε εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες άστεγους.
Απόδοση kavalarissa.eu
Πηγή: UFOholic

[FOTOS] UFO + Tripulación o Cumulonimbus Sobre Lecco, Italia (?) | Noviembre 2016.


Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου