Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

‘Θεϊκό μυστικό’ μέσα στο ‘Σκουπίδι DNA’;

Είναι πολλοί πλέον αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον για το DNA και για πληροφορίες που σχετίζονται μ’ αυτό. Δεν έχει ούτε 150 χρόνια που η επιστημονική κοινότητα άρχισε να ‘βλέπει’ προς αυτή την κατεύθυνση, της γονιδιακής μας ταυτότητας, και όχι μόνον του ανθρώπου, με τον Γκρέγκορ Μέντελ που ήταν μοναχός της Ρομαιοκαθολικής Εκκλησίας και μαθηματικός. Βλέπετε, DNA διαθέτουν όλοι οι οργανισμοί, ότι θεωρούμε έμβιο. Κάθε έμβιο ον διαθέτει την συμπαντική του ταυτότητα, ώστε όταν πολλαπλασιάζετε να μεταδίδει στον απόγονο όλα τα χαρακτηριστικά του είδους. Αυτός είναι και ο βασικός βιολογικός τρόπος για την διατήρηση των ειδών, όχι μόνον στη Γη, αλλά οπουδήποτε στο σύμπαν.

Πριν 40 περίπου χρόνια λοιπόν, δεκάδες εργαστήρια βιολόγων ανά τον κόσμο ξεκίνησαν να ερευνούν την γονιδιακή μας ταυτότητα πολύ σοβαρά. Πολλά άλλα είχαν αρχίσει να ερευνούν την γονιδιακή ταυτότητα άλλων οργανισμών, όπως σιτηρών, οικόσιτων ζώων κλπ. Το γεγονός αυτό θεωρείται τόσο σοβαρό ώστε ο ‘σοβαρός’ ΟΗΕ αποφάσισε να ανακυρίξει την 25η Απριλίου ΗΜΕΡΑ DNA. Τα Πανεπιστήμια που διέθεταν εργαστήρια και επιστήμονες φορτώθηκαν τεράστια κεφάλαια ώστε να καταφέρνουν να βρίσκουν πρώτα τις βασικές πληροφορίες για το DNA, και να γεμίζουν πρώτα τα επιστημονικά περιοδικά του πλανήτη. Το πήραν λοιπόν πολύ σοβαρά. Ήταν και οι χορηγίες στη μέση… Πολλά λεφτά.

Όμως, το ένα πανεπιστήμιο έβρισκε ότι από το συνολικό μας DNA μόνο το 3% είναι χρήσιμο, ενεργό και λειτουργικό (λάμβανε σαφή και ενεργό μέρος στην ύπαρξη μας), το άλλο πανεπιστήμιο έλεγε ότι το 4% του DNA μας είναι χρήσιμο και γενικά υπήρχε μια ασυμφωνία σχετικά με το πόσο DNA είναι λειτουργικό, χρήσιμο, πρακτικό και τέλος πάντων παίζει ζωτικό ρόλο στην ζωή μας και στην μετάδοση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, από τον ένα άνθρωπο στο άλλον (από τον γονέα στο παιδί). Λένε μάλιστα ότι τα παιδιά μας, μέσω του DNA μας, κληρονομούν και κάποιες ασθένειες ή προδιάθεση για ασθένειες. Όπως και ταλέντα (στη μουσική, στο θέατρο, στις τέχνες κλπ).

Όπου και αν έψαξα βρήκα ότι κανείς δεν δίνει επίσημη λειτουργικότητα πάνω από το 5% του DNA. Τα πάντα όσα σχετίζονται με τον άνθρωπο, λένε οι επιστήμονες, εμπεριέχονται σ’ αυτό το 5%. Αφού είναι έτσι, λένε οι ίδιοι επιστήμονες, τότε το υπόλοιπο 95% του DNA μας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ‘σκουπίδια’, και έτσι το ονόμασαν JUNK DNA (DNΑ σκουπίδι). Με λίγα λόγια μας λένε ότι αυτό το υπόλοιπο 95% δεν έχει καμία χρησιμότητα απολύτως και επομένως δεν ασχολούνται καθόλου με την έρευνα του. Δεν το θεωρούν αξιόλογο να ξοδεύουν χρόνο και χρήμα.

Ώσπου κάποια στιγμή ανακαλύπτω ότι υπάρχουν εργαστήρια και επιστήμονες οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με το ‘DNA ΣΚΟΥΠΙΔΙ’ και ότι οι έρευνες είναι μυστικές, τα κονδύλια είναι τεράστια και ότι το ενδιαφέρον δεν προέρχεται από πανεπιστήμια αλλά από κυβερνήσεις.

Τα προγράμματα αυτά δεν είναι επίσημα, έχουν διαβάθμιση ανακοινώσεων, χρηματοδοτούνται πολύ μυστικά και τα αποτελέσματα τους κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουν ποτέ τα επιστημονικά περιοδικά. Μου έκανε εντύπωση όμως, ότι μέσα στους φορείς που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με το DNA ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ήταν το Βατικανό, η UNISEF, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ορισμένοι άλλοι φορείς που εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται για ποιόν λόγο να έχουν τόσο ενδιαφέρον. Και μάλιστα για κάτι που επιστημονικά, είναι επισήμως ‘σκουπίδι’. Άχρηστο.

Τι κρύβεται λοιπόν μέσα στα ‘σκουπίδια του DNA’ μας; Τι ξέρουν περισσότερο από εμάς όλοι αυτοί οι φορείς που θέλουν αποκλειστικότητα στην ενημέρωση των ερευνητικών κέντρων, που χρηματοδοτούνται από μυστικά κονδύλια, την ίδια ώρα που οι επίσημοι επιστήμονες συνεχίζουν να σκίζουν τα ρούχα τους και να φωνάζουν ότι μόνον μέχρι 5% του DNA μας έχει κάποια χρησιμότητα; Σκίζουν πραγματικά τα ρούχα τους, ή είναι μέρος του θεάτρου;

Σκέπτομαι: Άραγε, εκεί κάτω στις κρυφές βιβλιοθήκες του Βατικανού, αλλά και άλλων μυστικών βιβλιοθηκών που υπάρχουν ανά τον κόσμο, τι περισσότερο να γνωρίζουν οι μελετητές για τον άνθρωπο, για τον οργανισμό μας, για τον εγκέφαλο μας, για την ψυχή, για το DNA μας, και στα κρυφά προχωρούν και χρηματοδοτούν έρευνες σε μυστικά ερευνητικά κέντρα; Για ποιον λόγο επιμένουν να διατηρείται η πεποίθηση μας και να σμιλεύεται το ‘πιστεύω’ μας ότι μόνον το 5% του DNA μας έχει κάποιο ενδιαφέρον και χρησιμότητα;

Τι γνωρίζουν λοιπόν περισσότερο οι κυβερνήσεις, οι θρησκείες, οι μυστικές λέσχες, οι χρηματοδότες και προχωρούν σε μυστικές έρευνες στο DNA μας; Και τι να είναι αυτό ή αυτά που κάνουν το ‘σκουπίδι DNA’ τόσο άξιο της προσοχής και της ‘μυστικής’ χρηματοδότησης κυβερνήσεων και οργανισμών που επιζητούν την προτεραιότητα πληροφόρησης σχετικά με τα αποτελέσματα των ερευνών;

Ερώτηση: Αν στο 5% του DNA μας εμπεριέχονται πληροφορίες σχετικά με την σωματική μας (ανθρώπινη) ταυτότητα, τότε ποιο κρυφό τμήμα της συνολικής μας ταυτότητας (ως συμπαντικά όντα) θα μπορούσαν να περιέχονται στο υπόλοιπο 95%, το οποίο χαρακτηρίζουν ως ‘ΣΚΟΥΠΙΔΙ DNA’ και όχι κάπως αλλιώς, πχ δευτερεύον DNA ή DNA ρεζέρβα ή κάπως αλλιώς τέλος πάντων, και όχι με το όνομα ‘ΣΚΟΥΠΙΔΙ DNA’, τίτλος που το απαξιώνει εντελώς; (Μήπως η χρήση της λέξης ‘σκουπίδι’ έχει τον σκοπό να θεωρηθεί επίτηδες κάτι άχρηστο ώστε να μην τραβάει την προσοχή μας; Ποιος θα ‘ασχολούνταν’ με κάτι που είναι ‘σκουπίδι’;).

Και τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι. Ήταν και είναι εύκολο να βρει κάποιος τι είδους πληροφορίες περιέχει το εμφανές και ‘χρήσιμο’ 5% του DNA μας, διότι οι πληροφορίες κατακλύζουν τα επιστημονικά περιοδικά και το INTERNET. Οι έρευνες δημοσιοποιούν τα αποτελέσματα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ένα σημαντικό τμήμα τους. Όμως για το ‘DNA ΣΚΟΥΠΙΔΙ’ δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις. Τίποτα αξιόλογο και άξιο προσοχής. Το μόνο που υπάρχει είναι σιωπή, λες και δεν γίνεται καμία απολύτως έρευνα. Τότε γιατί τα κεφάλαια που δαπανώνται είναι 5πλάσια από τις δαπάνες για την έρευνα του 5%; Γιατί το ενδιαφέρον του Βατικανού και τόσων άλλων; Γιατί τα κεφάλαια που δαπανώνται προέρχονται από κρυφά κονδύλια των κυβερνήσεων; Καλές ερωτήσεις, δεν συμφωνείτε;

Ας πάρουμε τα πράγματα αλλιώς. Ας τα δούμε από μια άλλη σκοπιά. Ποια να είναι άραγε τα θέματα εκείνα που να ενδιαφέρουν τις κυβερνήσεις, τους διεθνείς κεφαλαιοκράτες, τις μυστικές λέσχες και τους οργανισμούς που διοικούνται από ‘δημοκρατικές ομάδες εξουσίας’, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να γνωρίζουν λεπτομέρειες οι πληθυσμοί του πλανήτη;

Μα φυσικά θέματα όπως ο ‘ΘΕΟΣ’, η ‘ΨΥΧΗ’, το ‘ΠΝΕΥΜΑ’, η ‘ΣΚΕΨΗ’, ο ‘ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’, η ‘ΕΝΕΡΓΕΙΑ’, η ‘ΑΥΡΑ’, ο ‘ΘΑΝΑΤΟΣ’, η ‘ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ’, οι ‘ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ’, τα ‘ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ’, οι ‘ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ’, οι ‘ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ’, οι ‘ΣΚΟΥΛΙΚΟΤΡΥΠΕΣ’ κλπ. Τέτοια θέματα, πληροφορίες που προκύπτουν από έρευνες σε τέτοια θέματα, δεν είναι για μας. Είναι μόνον για τις κάστες της εξουσίας του πλανήτη, την Elite, την αφρόκρεμα των καπιταλιστών.

Όλοι αυτοί λοιπόν θεωρούν ότι μέσα στο ‘DNA ΣΚΟΥΠΙΔΙ’ είναι δυνατόν να βρεθούν πληροφορίες που να σχετίζονται με τα παραπάνω (και όχι μόνον) θέματα, και οι οποίες πληροφορίες να τους βοηθήσουν σε τομείς όπως η επιμήκυνση της ζωής (και φυσικά η αιώνια ζωή), το ‘μη γήρας του σώματος’, τα εξωσωματικά ταξίδια, η δημιουργία αόρατων στρατιωτών, η ενόραση, η εξέλιξη της μνήμης τους (μεγαλύτερη απομνημόνευση πληροφοριών, αύξηση του IQ, άνετη γνώση και 10 γλωσσών, εκπαίδευση κατά την διάρκεια του ύπνου), το ξεκλείδωμα των CHAKRAS, το ξύπνημα του DNA στο σύνολο του (που ουσιαστικά μετατρέπει τον άνθρωπο σε υπερ-άνθρωπο), η δυνατότητα του διαβάσματος της σκέψης των άλλων, η δυνατότητα επέμβασης στη σκέψη και η κατεύθυνση της ανάλογα με την επιθυμία του ‘καθοδηγητή’.

Θέματα όπως η γνώση του Χάρτη του Ουρανού, των πολιτισμών που ζούσαν ή ζουν στους γαλαξίες, την δυνατότητα ταξιδιών με την θέληση (χωρίς σκάφη ή με σκάφη), την αυτόματη διάγνωση ανωμαλίας στον οργανισμό (ασθενειών, υπολειτουργίας), στο ενεργειακό πεδίο, ως και την θεραπευτική διαδικασία με την ενεργοποίηση των οργάνων του ίδιου του σώματος. (Η ανάγκη μας να εφεύρουμε όργανα όπως τηλεσκόπιο, μικροσκόπιο και άλλα, προήλθε από την ‘μείωση της δυνατότητας’ να διαθέτουμε περισσότερες δυνάμεις και ιδιότητες του DNA μας).

Ναι, αλλά σκέφτηκε κανείς πώς, με ποιον τρόπο, με ποιο μέσον, εκτός από τις σωματικές ιδιότητες, ένας πρόγονος μεταβιβάζει στον απόγονό του την αγάπη, την κατανόηση, το μίσος, την ομαδικότητα, την εξυπνάδα ή την βλακεία, την έφεση προς τα μαθηματικά και τις επιστήμες, προς την θεολογία και την ιστορία, προς την διαστημική και την αστρονομία; Μήπως και αυτά είναι ‘τυπωμένα’ πάνω στο DNA του προγόνου και μεταβιβάζεται στον απόγονο; Και αν είναι έτσι, ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ που εμείς ονομάζουμε DNA και τι προσπάθησε να κρύψει εκεί μέσα για τον εαυτό του που να μας αποδεικνύει ποιος μας δημιούργησε; Αυτός που μας δημιούργησε, αυτός που είχε την σοφία να δημιουργήσει και το DNA μας, αυτός δεν είναι δικαιωματικά ο Πατέρας μας; Ο Δημιουργός μας; Να ένα καίριο ερώτημα για δυνατούς ‘μελετητές’.

Όμως κανένα από αυτά δεν πρέπει να έχει σχέση με τον μέσο άνθρωπο. Όλα σχετίζονται με τις κάστες της εξουσίας, οι οποίες και χρηματοδοτούν δεκάδες προγράμματα στα κρυφά εργαστήρια. Υπάρχουν εταιρίες τεχνολογίας που διαθέτουν πέραν των βασικών εργαστηρίων, που σχετίζονται με το αντικείμενο που δημόσια παρουσιάζουν πως ασχολούνται (προσκήνιο, βιτρίνα δηλαδή), και άλλα εργαστήρια, χωρίς ‘πινακίδα’ αντικειμένου, όπου εξελίσσονται θέματα πέραν της καθημερινότητας. Θέματα που καμία σχέση δεν έχουν με τους κατοίκους του πλανήτη. Προς το παρόν βέβαια. Διότι ο ψεύτης, ο κλέφτης και ο απατεώνας, τον πρώτο χρόνο χαίρονται..

Για μας αφήνουν τα τηγάνια, τα μίξερ, την τηλεόραση, τα κινητά, τα CD PLAYERS, το ποδόσφαιρο, το Master Chef, τις εκπομπές μαγειρικής, τις σαπουνόπερες, το μπάσκετ, τα δάνεια, την ανεργία, την μόδα με τα τατουάζ (να ένα πολύ σοβαρό θέμα…), την προσωπολατρεία με τους σταρ και τους ποδοσφαιριστές, την μόδα με τα έγχρωμα νύχια και τέτοια. Γιατί να κουραζόμαστε άλλωστε;

Τα σοβαρά θέματα, αυτά που παίζουν σοβαρό ρόλο στην ζωή μας, και αυτά που θα παίξουν σοβαρότατο ρόλο στην ζωή μας (αλλά εν αγνοία μας!!!), δεν πρέπει να τα ξέρουμε. Αυτά τα θέματα που θα στραγγαλίσουν την ανθρωπότητα, που θα στιγματίσουν το μέλλον της, που θα μετατρέψουν τους ανθρώπους σε δούλους και σκλάβους, καλύτερα να μείνουν έξω από την καθημερινότητα των κατοίκων του πλανήτη. Πλην των ‘ολίγων’, αυτών που θεωρούν ότι είναι η εξουσία των πληθυσμών. Αυτοί έχουν δικαιώματα. Όλοι οι άλλοι έχουν απλά την υποχρέωση να ‘φορολογούνται’, να ‘ψηφίζουν’, να ‘καταναλώνουν’, να ‘έχουν μικρούς μισθούς’, την ίδια στιγμή που γύρο τους πλέκονται και εξελίσσονται απίστευτα σενάρια για το μέλλον.

Θέλετε να πάρετε μια γεύση; Τότε επισκεφθείτε το Project Camelot και Project Avalon στο διαδίκτυο. Ακόμα και αν δεν ξέρετε καλά Αγγλικά, σε πολλές περιπτώσεις θα βρείτε και Ελληνικά. Η επίσκεψη σας εκεί ισοδυναμεί με την Αποκάλυψη.
Ενδεικτική είναι η περίπτωση του ‘ψυχικού πολεμιστή’ Άαρον ΜακΚόλουμ ο οποίος έχει κάνει τρομακτικές αποκαλύψεις σχετικά με την εκπαίδευση του, από την παιδική του ηλικία, και στην συνέχεια με την χρήση του ως ‘ψυχικού πολεμιστή’. Και αυτό επειδή κάποιοι στρατιωτικοί, από την ώρα που γεννήθηκε, διέγνωσαν ότι η ενεργοποίηση μεγαλύτερου μέρους του DNA του Άαρον, θα ήταν ένα τρομακτικό όπλο στα χέρια τους. Και αυτό έκαναν.
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω σαν ‘συμβουλή’ σε όποιον διαβάζει αυτές τις γραμμές, ότι η ζωή μας δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι κάτι ‘άλλο’!! Αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που μας επιτρέπεται να βλέπουμε. Αυτό που ζούμε είναι αυτό που μας επιτρέπεται να ζούμε. Τώρα, το τι συμβαίνει πίσω από το παραβάν, ποιοι κινούν τα νήματα και γιατί, με ποιον σκοπό και από πότε γίνεται αυτό, αξίζει την έρευνα του καθενός μας. Όσο περισσότερο ενδιαφέρεται κάποιος να μαθαίνει, τόσο περισσότερα βρίσκει. Η αλήθεια (ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος από αυτήν) είναι μπροστά στα μάτια μας. Αρκεί να τα έχουμε ανοιχτά.

Όσοι δε θυμούνται το έργο ‘The Truman Show’ με τον Τζιμ Κάρεϊ του 1998, μια επανάληψη δεν θα έκανε κακό. Το να θυμάσαι πως ζεις σ’ έναν κόσμο που άλλοι φτιάχνουν για σένα, χωρίς να σε ρωτήσουν, δεν είναι κακό. Κάποιοι μάλιστα στοιχηματίζουν στο πώς θα συμπεριφερθούμε. Έτσι έγινε με τα μνημόνια. Μας μελετάνε ασταμάτητα.
Γράφει ο Χατζηκωνσταντίνου Γιώργος - barkallon4@gmail.com

Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου