Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Ο Όμηρος μας αποκαλύπτει την ύπαρξη νοήμονος ζωής στο Γαλαξία

Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδόπουλου
Ο κώδικας των ελλήνων αθανάτων [3]

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου βήτα της Ομηρικής Οδύσσειας

Στίχος [β34[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
B34[2].- ο τι φρεσιν ησι μενοινα.-
[ότι είναι αυτό το οποιο τα μυαλα σου σκεπτονται]


Στίχος [β34[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων σύμφωνα με την υπόθεση εργασίας πως η οδύσσεια είναι μήνυμα των δημιουργών μας προς την σημερινή κοινωνία
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ
Ότι σκέπτεται το μυαλό του αγαθού, καλού ,έξοχου, ανδρείου ανθρώπου, ο ΔΙΑΣ τον βοηθά να το φέρει σε πέρας .
Και τι είναι αυτό που πρέπει να σκέπτεται ο κάλος, αγαθός, έξοχος, ανδρείος, ώστε να το έχει με τις ευλογίες του ΔΙΑ ;;;
Τα πάντα όλα .
Και ειδικότερα, αυτά που θα τον βοηθήσουν να σωθεί αυτος και ο πλανήτης του.
Απίστευτο ;;;
Ο Όμηρος μας δια-βεβαιώνει πως έτσι έχουν τα πράγματα.
Όλα όσα σκέπτεται ο καθένας/μια από εμάς είναι υπαρκτές αλήθειες και εν δυνάμει πραγματοποιήσιμες ιδέες.
Ειδικά όταν οι σκέψεις – ιδέες αφορούν τους συμβολισμούς που απορρέουν από το γράμμα [Ο] όμικρον.
Και οι συμβολισμοί του γράμματος [Ο] όμικρον είναι πολλοί και σημαντικοί .
Κύκλος - Κύτταρο - οικία της εε- Πλανήτης-γαλαξίας –σύμπαν –ολοκλήρωση -το σύμβολο του Οξυγόνου – σύμβολο του ανθρωπινου αίματος- τροχός – μηδέν- οπη - ο μικρόν = νάνο - Ιπτάμενος δίσκος - είσοδος ουράνιου ποταμού- ασπίδα- η κυκλική περίβολος του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου – το κυκλικό πάτωμα του θησαυρού του Ατρέα κ.α.
Η αριθμητική απόδοση του Όμικρον είναι [Ο=70].
Ο αριθμός αυτος είναι παρανομαστής του κλάσματος 220/70 = 3,1428, που αποδίδει την παγκόσμια μαθηματική σταθερά [π = 3,1428], όπως επιθυμούν οι δημιουργοί μας να την χρησιμοποιούμε.
Η λέξη [οίκον ], έχει αριθμητική απόδοση [220] .Έτσι το κλάσμα 220/70 μας εξηγεί,πως το κύτταρο είναι ο οίκος κάποιου πλάσματος.
Η ότι ο πλανήτης είναι ο οίκος του ανθρώπου.
Η ότι ο Ιπτάμενος δίσκος είναι οίκος των αστροναυτών .
Η πως η μαρμάρινη, κυκλική περίβολος του Αλέξανδρου στη Αμφιπόλη και το κυκλικό πάτωμα του θησαυρού του Ατρέα στις Μυκήνες, συμβολίζουν το ανθρώπινο κύτταρο .
Το βιβλίο ,που έχω στην βιβλιοθήκη μου, εκδόσεις Penguin του 1996 με τον τίτλο [σύμβολα] ,έχει 4 1/2 πυκνογραμμένες σελίδες για τους συμβολισμούς του κύκλου.
Οι ανασκαφείς της Αμφιπολης* δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να αρθρώσουν προς αυτή την κατεύθυνση !!!
*μαζί με όλους τους λοιπούς παρατρεχάμενους «ακαδημαϊκούς».
Οι [27] είκοσι επτά αναγραμματισμοί του στίχου β34[2] μας βοηθούν να κατανοήσουμε πολλα πράγματα για την σημασία του κύκλου και των συμβολισμών του στη ζωή μας.
Κύκλος λοιπόν. Τι ανακαλύπτει η ανώτερη νοημοσύνη σας παρατηρώντας τον ;;;
Μας ρώτα ευθέως ο Όμηρος, μέσα από τον στιχο β34[2].
Τι να απαντήσεις τωρα σε μια τετοια ερώτηση ;;;
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε ,είναι η πιο τίμια απάντηση, που θα μπορούσε να δώσει κάποιος, Έλληνας ακαδημαϊκός, ειδικά οι αρχαιολόγοι μας.
Και φυσικά δεν μιλώ για το ανθρώπινο κύτταρο. Ευτυχώς ,οι ερευνητές ασχολούνται εντατικά παγκοσμίως και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα ευεργετικά για την ανθρώπινη ζωή του πλανήτη μας. Μιλώ για το μοναδικό, μεγαλιθικό ,μαρμάρινο κύκλο στην Αμφίπολη των Σερρών.
Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα που αναδεικνύει ο στίχος β34[2]
Μας εξηγεί ,συμπληρώνοντας τα όσα μας έχει πει μέχρι τωρα για την λειτουργία των μυαλών μας, την φύση της δύναμης που καθιστά εφικτή την ροη της ιερής γνώσης, από την εε στο κέντρο του πυρήνα του ανθρωπινου κυττάρου .
Η συμβολική λέξη που χρησιμοποίει είναι [έρωτας]. «Έρωτας» λοιπόν, μέσα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα είναι αυτό που εμείς έχουμε ονομάσει «άγιο πνεύμα» .
Πρόκειται για μια υπό –συχνότητα της δύναμης του ηλεκτρομαγνητισμού [μείον άπειρο έως συν άπειρο], που αφενός κράτα τα 100 τρις-εκατομμύρια των κυττάρων μας ενωμένα και λειτουργικά ,αφετέρου εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των εγκεφάλων μας .
Η ανθρώπινη αύρα είναι αποτέλεσμα της παρουσίας της στην ανθρώπινη φυσιολογία.
Αναδεικνύει , για πρώτη φορά, το θέμα της αποκάλυψης της αλήθειας για οτιδηποτε μας ενδιαφέρει , μέσα από τις σειρές ακεραίων αριθμών και την συμπαντική μαθηματική σταθερά Φ=1,618.
Την ίδια αλήθεια που ανακαλύπτουμε με αυτό τον τρόπο για τις διάφορες έννοιες, έχει αποθηκευμένη και στις μνήμες της η εε .Ο ισχυρότερος και καλύτερος βίο-υπολογιστής του σύμπαντος .
Η ιδέα, πως ο Όμηρος μας εξηγεί ότι όλα είναι δομημένα μέσα στον εγκέφαλο μας, σε σχεση με την αλήθεια για ότι μας περιβάλλει, είναι επαναστατική στη σύλληψη της.
Ο τι αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν, απαντώνται με αυτή την απλή μέθοδο .Επίσης γίνετε γνώστη η ορθή πορεία, σε κάθε φάση της ζωής ενός ατόμου, μιας πόλης, χώρας, η ολοκλήρου του πλανήτη και όλες οι ορθές πάντα εναλλακτικές λύσεις.
Όπως είναι γνωστό, κάθε γράμμα στο Ελληνικό ,γραμμαριθμικο σύστημα, έχει μια συγκεκριμένη αριθμητική αξία, που μας δόθηκε από τους Έλληνες θεούς, άρα ,κάθε λέξη και κάθε έννοια ,έχει μια αριθμητική ταυτότητα και ανήκει σε κάποια σειρά ακεραίων αριθμών.
Όλες οι λέξεις –έννοιες ανήκουν σε κάποια σειρά ακεραίων αριθμών [σπείρα] . Υπάρχει δηλαδή, η ιδανική εξελικτική σπείρα της πορείας τους.
Π.χ.
Το γράμμα [α] έχει αριθμητική ταυτότητα τον αριθμό [1] ένα και ανήκει στην σειρά ακεραίων του [1] ένα.
1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144- κοκ
Όλοι οι αριθμοί που συγκροτούν την ανωτέρω σειρά, ακεραίων αριθμών και η ιδανική τους πορεία είναι εν δυνάμει αλήθειες και μπορούν να γίνουν κτήμα μας εάν μπούμε στην διαδικασία εξερεύνησης, των διαδοχικών εννοιών τους, με οδηγό το καλό της ανθρωπότητας.
Ξεκινάς δηλαδή από το [α] και ανεβαίνεις επίπεδο, κατανοώντας τις επι μέρους έννοιες που συγκροτούν οι αριθμοί της σειράς, έως ότου κάνεις κτήμα σου όλες τις αλήθειες, που περιέχονται από τον δημιουργό μας σε αυτήν .
Με τον ίδιο τρόπο ερευνάς την σπείρα που δημιουργεί η σειρά ακεραίων του [2] δυο κοκ.
Όπου [2] αντιστοιχεί το γράμμα [β] βήτα
2-2-4-6-10-16-26-42-68-110-178-288- κοκ
Με αυτή την μέθοδο καλύπτεται όλο το φάσμα των αριθμών, που είναι άπειροι, καθώς και των νοημάτων που αποδίδονται από μια γλώσσα ,όπως η Ομηρική.
Τιμώ και εκτιμώ οτιδηποτε απορρέει από τα μυαλά μου, δηλαδή ,τον τριαδικό θεό μέσα στα εγκεφαλικά μου κύτταρα και πρώτα από όλα τον τρόπο δόμησης της ανθρώπινης φυσιολογίας μου ,με βάση την παγκόσμια ,μαθηματική σταθερά του χρυσού αριθμού Φ=1,618.
Ότι σκέψη περνά από το μυαλό σου είναι αλήθεια. Ότι σκέψη γέννα το μυαλό σου είναι αλήθεια και κάθε σου ιδέα πραγματοποιήσιμη.
Εν δυνάμει αλήθεια.
Όλα είναι δυνατά αρκεί να αποφασίσει κάποιος/α να τα πραγματοποιήσει. Το πώς, που, πότε και γιατί, έχει να κάνει με το άτομο στο όποιο ανήκει η όποια σκέψη – ιδέα.
Η όποια ιδέα δεν είναι ανέφικτη, δηλαδή, είναι πάντα πραγματοποιήσιμη .
Οι επι μέρους ενέργειες που αφορούν το πώς, πότε, που και γιατί, θα ευθύνονται σε περίπτωση αποτυχίας και όχι η ικανότητα της εε να πραγματοποιήσει τα όνειρα σας.
Το μυαλό μου γέννα όλες τις σκέψεις και όλες είναι αλήθεια ;;;
Ακόμη και η πιο τρελή ιδέα ;;;
Ακόμη και αυτή !!!
Τα μυαλά είναι όμοια –ισα σε αυτή την διαδικασία. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Το αριστερό ζητά, το δεξί δίνει και το αριστερό φέρει σε πέρας το ζητούμενο .
Αυτή είναι η μέθοδος, που οι βιβλιοθήκες γέμισαν γνώση και βιβλία. Ότι συνιστά γνώση στον πλανήτη γεννήθηκε με αυτή την μέθοδο. Αυτος είναι ο λόγος που όσο πιο ανοικτό μυαλό έχετε τόσο πιο επιτυχημένος θα είστε σε κάθε πεδίο. Η γνώση απελευθερώνεται τμηματικά από τον θεό μέσα μας.
Ακόμη και οι νεράιδες είναι εν δυνάμει αληθινές οντότητες, αν κάποιος έχει την τεχνολογία να τις κατασκευάσει.
1463[5]=ο τι φρεσιν η ις *.-[ ις = νεύρο –μυς – δύναμη / το δυναμικό νευρικό σύστημα που αποτελεί μέρος της ανθρώπινης φυσιολογίας είναι ο διακινητής των σκέψεων του μυαλού ].-β34
Ακόμη ,τα μυαλά είναι φτιαγμένα να δημιουργούν σκέψεις –ιδέες –Μίκρο-εντολές , το νευρικό σύστημα βοηθά στην αποστολή των σκέψεων και το μυϊκό σύστημα εκτελεί, τις με αυτόν τον τρόπο, αποστελλόμενες εντολές που το αφορούν .
Τα μυαλά δημιουργούν, τις όποιες Μίκρο-εντολές, για θεραπεία της ανθρώπινης φυσιολογίας που ασθενεί .
Οι [27] αναγραμματισμοί του στίχου β34[2]
1689[6]= ο τι φρεσιν ησι μενοινα *.-[ Ο = κύκλος / μηδέν / το σχήμα του κυττάρου [ οίκος της εε] είναι κύκλος το ίδιο και ο ιπτάμενος δίσκος / όμικρον = ο μικρόν = νάνο / το σύμβολο του οξυγόνου / ασπίδα/ τροχός/νησι/ είσοδος ουράνιου ποταμού / το γράμμα όμικρον με αριθμητική απόδοση [70] / το [70] παρανομαστής του κλάσματος 220/70 = 3,1428 = όπου 220 = οίκον = το κύτταρο είναι ο οίκος της εε / το κυκλικό ταφικό μνημείο της Μυκήνης και της Αμφιπολης σε μικρογραφία / λογω σχήματος επίσης πλανήτης / γαλαξίας –το σύμπαν –η ολοκλήρωση / στο στιχο α382 το [ο] αντιπροσωπευει τον Ελληνικό λαό διαχειριστή των ευρημάτων του κυκλικου ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου με την μαρμάρινη λευκή περίμετρο και το λιοντάρι στην κορυφή του / στο στιχο α387 το [Ο] αντιπροσωπευει τον πλανήτη Ιθάκη 33 –α443 = ο αστροναύτης –το αστρικό όχημα /τι [1] = ποιος – τι /το ουδετ. Και επιρρ. = διατι / κάποιος και επιρρ. κάπως –κατά κάποιο τρόπο / τι[2] =παρατατικός του τιω = τιμώ –εκτιμώ /τιμώ - εκτιμώ όλες τις ερμηνείες του [ο] /τι[3] = ιτ’[ε] *.-[ του ειμι =πηγαίνω – διευθύνομαι –μεταβαίνω-προχωρω / φρεσιν = τα μυαλά – οι εγκέφαλοι μας – η νοημοσύνη μας / μενοινα = μενοιναω = σκέπτομαι –μελετω –επιθυμώ / εκτιμώ οτιδηποτε σχετικό τα μυαλά σκέπτονται σε σχεση με όλους τους συμβολισμούς του [ο] κύκλου που υπάρχουν ].-β34
1689[6]= ότι φρεσιν ιης μενοινα *.-[ ιης = ιημι = θέτω σε κίνηση –αποστέλλω –προσφέρω-τοποθετώ – βάζω-θέτω / εκτιμώ οτιδηποτε σχετικό τα μυαλά θέτουν σε κίνηση –προσφέρουν ].-β34
1689[6]= τ’ιο φρεσιν ησι μενοινα *.-[ ιό = ιος = ένας = βέλος = μικρόβιο= μεταφορικά η εε/ τιμώ οτιδηποτε σχετικό με την εε των μυαλών και ειδικά τις προσφορές της σε ιερή επιστημονική γνώση ].-β34
1689[6]= ο τι φρεσιν ιση μενοινα *.-[ ιση = ισος –η-ο = ισος –ίδιος –όμοιος / ότι σκέπτονται τα δυο ισα μυαλά μου το εκτιμώ –τιμώ σχετικά με το [Ο] και τους συμβολισμούς του ].-β34
1689[6]= τοι φρεσιν ιης μενοινα *.-[ τοι = βεβαιωτικός σύνδεσμος/δοτική της αντωνυμίας συ/ξέρε –να ξέρεις-μάθε καλά/νομίζω-έχω την ιδέα/λοιπόν- ως βλέπεις/ όπως βλέπεις πρέπει να εκτιμάς οτιδηποτε τα μυαλά προσφέρουν όλα είναι αλήθεια ].-β34
1689[6]= Τ-Θ φρεσιν ησι μενοινα *.-[ μεταφέρω το ιώτα μέσα στον κύκλο και δημιουργώ ένα νέο γράμμα το [θ] Θήτα Τα δυο γράμματα είναι τα αρχικά των λέξεων Τριαδικός Θεός σύμφωνα με την επιταγή της Αθηνάς «Αμοθεν = εμαθον» / τιμώ τον Τριαδικό θεό που υπάρχει μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα των μυαλών μου ότι προκύπτει από αυτόν είναι εν δυνάμει αλήθεια].-β34
1689[6]= Τ-Φ φρεσιν ησι μενοινα *.-[ μεταφέρω το ιώτα μέσα στον κύκλο και δημιουργώ ένα νέο γράμμα το [Φ] σύμβολο του χρυσού αριθμού [Φ=1,618] Σε αυτή την περίπτωση το Τ = 300 = 3 + 0 + 0 = 3 Και η σειρά ακεραίων του [3] τρία [3-3-6-9- κοκ] είναι αυτή που αποδίδει τον χρυσό αριθμό Φ =1,618 δόμησης της ανθρώπινης φυσιολογίας από τον γενετικό μας κωδικα – πάντα σύμφωνα με την επιταγή της θεάς Αθηνάς «αμοθεν=εμαθον» / τιμώ λοιπόν τον τριαδικό θεό που υπάρχει μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα και τον ιδανικό τρόπο δόμησης της φυσιολογίας μου Κάθε τι που προκύπτει από αυτόν είναι εν δυνάμει αλήθεια ].-β34
1689[6]= ο τι Φρεσι νησι μενοινα .-[ φρεσι = μυαλά / νησι = πυρήνας κυττάρου-πλανήτης-γαλαξίας-νησι = οτιδηποτε περικλείεται από θάλασσα η διαστημικό χάος/ τα μυαλά του πλανήτη –του γαλαξία – ο πυρήνας των εγκεφαλικών κυττάρων όπου η οικία του θεού / τιμώ – εκτιμώ ότι σκέψεις δημιουργούνται από τα εγκεφαλικά μου κύτταρα ].-β34
1689[6]=ο τι Φρεσι ησιν μενοινα .-[ ησιν = ειμι = είμαι –βρίσκομαι –υπάρχω / αυτό που υπάρχει μέσα στα μυαλά και σκέπτεται τιμώ ].-β34
1689[6]= ο τι Φρεσι νηις μενοινα .-[ νηις[1] = νεράιδα / τα μυαλά της νεραΐδας υπάρχουν / μέσα στο μυαλό μας οι νεράιδες υπάρχουν σαν εν δυνάμει αληθινές οντότητες ].-β34
1689[6]=ο τι Φρεσι νηις μενοινα .-[ νηις [2] = αδαής –άπειρος / τα μυαλά των αδαών – άπειρων υπάρχουν και αυτά και σκέπτονται ].-β34
1689[6]=ο τι φρεσιν ιεν ιασιμον *.-[ ιεν = ειμι = πηγαίνω –μεταβαίνω –διευθύνομαι / ιάσιμος = θεραπεύσιμος - που μπορεί να γιατρευτεί / τιμώ –εκτιμώ την ικανότητα των μυαλών να κατευθύνουν τις Μίκρο- εντολές θεραπείας σε ότι ασθενεί και μπορεί να θεραπευτεί με το νευρικό και μυϊκό σύστημα ].-β34
1689[6]=τι ερον φησι ις μενοινα ;;; *.-[ τι [1] = ποιος – τι /το ουδετ. Και επιρρ. = διατι / κάποιος και επιρρ. κάπως –κατά κάποιο τρόπο / τι[2] =παρατατικός του τιω = τιμώ –εκτιμώ /τιμώ - εκτιμώ όλες τις ερμηνείες του [ο] /τι[3] = ιτ’[ε] *.-[ του ειμι =πηγαίνω – διευθύνομαι –μεταβαίνω-προχωρω / ερον = έρως –αγάπη = η «αγάπη» με την οποία όλα λειτουργούν άψογα μέσα στα μυαλά μας = ο αφανής ηλεκτρομαγνητισμός = το άγιο πνεύμα / φησι = φημι = λέγω –πιστεύω / ις = νεύρο –μυς –δύναμη = ανθρώπινο νευρικό και μυϊκό σύστημα/ ποια είναι η δύναμη της αγάπης με την οποία λένε πως τα μυαλά δημιουργούν και στέλνουν εντολές προς το νευρικό και μυϊκό σύστημα ;;; Όπως ηδη γνωρίζουμε πρόκειται για το «άγιο πνεύμα» την ενέργεια που μας παρέχει μια υπό-συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος [μείον άπειρο έως συν άπειρο] Αυτή κράτα ενωμένα τα 100 τρις-εκατομμύρια των κυττάρων της φυσιολογίας μας Με την βοήθεια αυτής της ενέργειας είναι δυνατή η αποστολή των κάθε φύσης εντολών που απορρέουν από τον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων στα όργανα του κυττάρου και στην συνεχεία στο νευρικό και μυϊκό σύστημα για τα περαιτέρω ].-β34
1689[6]=τι ερον φησι ις αμεινον ;;; *.-[ αμεινον = καλύτερος –ανώτερος –υπέρτερος/ ποια είναι αυτή η ανώτερη δύναμη της αγάπης με την οποία λένε πως τα μυαλά αποστέλλουν Μίκρο-εντολές προς το νευρικό και μυϊκό σύστημα ;;;].- β34
1689[6]=τι νερό φησι ις μενοινα ;;; *.-[ νερό = ιερή γνώση / ποια είναι η δύναμη της αγάπης με την οποία λένε πως τα μυαλά δημιουργούν και στέλνουν ιερή γνώση προς το νευρικό και μυϊκό σύστημα ;;;].-β34
1689[6]=τι νερό φησι ις αμεινον ;;; *.-[ ποια είναι αυτή η ανώτερη δύναμη της αγάπης με την οποία λένε πως τα μυαλά δημιουργούν και στέλνουν ιερή γνώση προς το νευρικό και μυϊκό σύστημα ;;;].-β34
1689[6]=τι ρεον φησι ις μενοινα ;;; *.-[ ποια είναι η δύναμη της αγάπης που βοηθά στην ροη της ιερής γνώσης την οποία λένε πως τα μυαλά στέλνουν προς το νευρικό και μυϊκό σύστημα ;;;].- β34
1689[6]=τι ρεον φησι ις αμεινον ;;; *.-[ ποια είναι η ανώτερη δύναμη της αγάπης που βοηθά στην ροη της ιερής γνώσης την οποία λένε πως τα μυαλά στέλνουν προς το νευρικό και μυϊκό σύστημα ;;;].- β34
1689[6]=η φρεσιν Ο μενοινα τισι ;;; *.-[ είναι αλήθεια πως κάνοντας χρήση της νοημοσύνης σου θα ανακαλύψεις πως ο μοναδικός μαρμάρινος κύκλος στη ΓΗ συνδέεται άμεσα με τιμωρία;;; Είναι αυτή αναφορά και στην Αμφίπολη η κανω λάθος ;;;].-β34
1689[6]=η φρεσιν Ο αμεινον τισι ;;; *.-[ η = εδώ αλήθεια / φρεσιν = τα μυαλά = εγκέφαλος = νοημοσύνη / αμεινον = καλύτερος-υπέρτερος – ανώτερος / τισι = τιμωρία / είναι αλήθεια πως κάνοντας χρήση της νοημοσύνης σου θα ανακαλύψεις πως ο μοναδικός και καλύτερος μαρμάρινος κύκλος στη ΓΗ συνδέεται άμεσα με τιμωρία;;; ].- β34
1689[6]=τι Ο φρεσιν ησι μενοινα *;;;.-[ Ο = κύκλος / τι είναι αυτό που η νοημοσύνη την οποία διαθέτεις σου συνιστά παρατηρώντας ένα κύκλο;;;].-β34
1689[6]=τι Ο φρεσιν ησι αμεινον *;;;.-[ Ο = κύκλος / τι είναι αυτό που η νοημοσύνη την οποία διαθέτεις σου συνιστά παρατηρώντας τον καλύτερο –ανώτερο κύκλο;;;].-β34
1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι μενοινα ;;; .-[ Ο = κύκλος και όλοι οι συμβολισμοί του /Κύκλος , τι είναι αυτό που σκέπτονται τα ανθρωπινά μυαλά για αυτόν ;;;].-β34
1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι αμεινον ;;; .-[ αμεινον = καλύτερος-ανώτερος –υπέρτερος/ ο Κύκλος Τι είναι αυτό που η ανώτερη υπάρχουσα νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ;;;].-β34
1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι μενοινα *.-[ τι[2] =παρατατικός του τιω = τιμώ –εκτιμώ /τιμώ - εκτιμώ όλες τις ερμηνείες του [ο] / μενοινα = μενοιναω = σκέπτομαι –μελετω –επιθυμώ/ ο Κύκλος Τιμώ -εκτιμώ αυτό που η υπάρχουσα νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ].-β34
1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι αμεινον * .-[ αμεινον = καλύτερος-ανώτερος –υπέρτερος/ ο Κύκλος Τιμώ – εκτιμώ αυτό που η υπέρτερη υπάρχουσα νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ].-β34
Ερμηνεία .- οι εγκέφαλοι του ανθρώπου, η ικανότητα τους να σκέπτονται , ο «έρωτας» ,ο ηλεκτρομαγνητισμός, ο τριαδικός θεός , η θεραπευτική του ικανότητα και η αλήθεια για όλα τα αναπάντητα ερωτήματα, που σας απασχολούν μέσα σε ένα κύκλο που συμβολίζει την ολοκλήρωση του ανθρωπινου γένους του πλανήτη Ιθάκη 33, στο φιλικό περιβάλλον του γαλαξία Αργου και του παρόντος σύμπαντος.


Μπορείτε να βρείτε το δίτομο έργο [ ο κώδικας των Ελλήνων αθανάτων [2] στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Τόμος Πρώτος Δείτε ΕΔΩ...
Τόμος Δεύτερος Δείτε ΕΔΩ...

Για περισσότερες δημοσιεύσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του συγγραφέα στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ...

Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου