Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Ο Υπερίων Απόλλων και η Αύρα του Ανθρώπινου Σώματος

"Η κάθοδος του στην Γαία αποσκοπούσε στη δημιουργία του συνδέσμου των ανθρώπων με την Βάση της Δημιουργίας, τον πνευματικό και τον αστρικό κόσμο των ουρανών.
- Δημιούργησε την αύρα του ανθρωπίνου σώματος από επτά ενεργειακά σώματα, από την αβρογενή ενέργεια που εξέπεμπε η μορφή του και τα οποία ενσωμάτωσε στο υλικό σώμα με πυράκτωση του αναλίσκοντος πυρός που περιέβαλλε το σώμα του.

Η αύρα είναι ένα αόρατο ενεργειακό προστατευτικό κέλυφος του ανθρωπίνου σώματος που το καθιστά απρόσβλητο από τις κλιματικές αλλαγές και τις ασθένειες και αποτελεί το μέσον της ασφαλούς επικοινωνίας με την Βάση της Δημιουργίας.
Μέσα στο αβρογενές περίβλημα του ανθρωπίνου σώματος, τοποθετήθηκαν οι πληροφορίες των άστρων, οι μνήμες όλων των προηγουμένων ενσαρκώσεων, καταχωρήθηκαν όλα τα αιθερικά αρχεία με όλες τις συμπαντικές πληροφορίες, καθώς και οι ιδιότητες του ψυχοπνευματικού κόσμου των ανθρώπων.
Αυτά τα αρχεία μπορεί ο κάθε άνθρωπος να τα αποκωδικοποιήσει με την μύηση, ή να τα διαβάσει όταν αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά και να σταθμίσει έτσι τα αποτελέσματα των ενεργειών του στον υλικό κόσμο.
Κάθε ενεργειακό σώμα αντιστοιχεί σε ένα από τα επτά σύμπαντα του Διός, σε κάθε μία από τις επτά μεγάλες σφαίρες της Δημιουργίας και σε κάθε ένα από τα επτά πεδία των ουρανίων δυνάμεων.
Στα αρχικά στάδια το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου ήταν φωτεινό και ορατό από όλους και εκτεινόταν περισσότερο από 1.5 μ. περίπου γύρω από το υλικό του σώμα. Αργότερα ο άκρατος υλισμός βάρυνε το υλικό σώμα το οποίο έχασε πολλές από τις ιδιότητες του και σκοτείνιασε η λάμψη του"..
Από τα αρχεία της Λευκής Αδελφότητας Φωτός
Nicos Kastanias

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου