Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

"Έπιασαν" UFO να κατασκευάζει Αγρογλυφικό; (video)

Ήταν ένα μπλε UFO που στροβιλιζόταν στον αέρα, μετακινούνταν, άλλαζε χρώματα και σχήματα, μέχρι που τελικά εξαφανίστηκε.

Ο ένας αγρότης «έπιασε» το άγνωστο πολυμορφικό αντικείμενο με το παλαιού τύπου κινητό του, ενώ ο άλλος το «τράβηξε» με ένα σύγχρονης τεχνολογίας Android. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στο video παρακάτω είναι αρκετά εντυπωσιακό!

Την επόμενη το πρωί, όταν οι αγρότες πήγαν στο χωράφι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μία τεράστια «ζωγραφιά» να σχηματίζουν τα σπαρτά. Ήταν ένα αγρογλυφικό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό τους ήταν πως το περίεργο αντικείμενο που είδαν το προηγούμενο βράδυ ήταν ο δημιουργός του. Δεν ήταν μόνο ο τρόπος που κινούνταν στον αέρα, ήταν η όλη αίσθηση.

Ένα από τα πολλά σχήματα του περίεργου ΑΤΙΑ


Κατά την άποψη των αγροτών το παράξενο ΑΤΙΑ, το οποίο υπολόγισαν ότι οι διαστάσεις του θα πρέπει να ήταν γύρω στα 12 πόδια (περίπου 4 μ.), θα μπορούσε να είναι κάποιο υπερδιάστατο ον, ή κάτι σαν orb, το οποίο διέθετε τον εξοπλισμό και την τεχνολογία (αν και οι ορολογίες αυτές χάνουν το νόημά τους) για να φτιάξουν το αγρογλυφικό που είδαν…
 pyli-apokalypseis

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου