Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Το Φαινόμενο Επιτάχυνσης του Χρόνου

Είσαι ένας από τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι ο χρόνος επιταχύνεται; Αν ναι, μπορείτε να είστε ένας από τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να προχωρήσετε στην επόμενη πυκνότητα.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν μια αίσθηση σαν ο χρόνος να επιταχύνεται. Ο χρόνος φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα από ποτέ για πολλούς ανθρώπους.


Η πιο δημοφιλής εξήγηση είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σε επιτάχυνση, αλλά είναι η συνείδησή μας που το κάνει να φαίνεται.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν λαμβάνουν υπόψη είναι δόνηση. Τα πάντα στην ύπαρξη περιστρέφονται γύρω από τους κραδασμούς, όπως τα άτομα δονούνται για να δημιουργήσουν την τρισδιάστατη πραγματικότητά μας. Καθώς τα άτομα δονούνται πιο γρήγορα, η ψευδαίσθηση της επιτάχυνση του χρόνου δημιουργείται επειδή, φυσιολογικά, τα αισθητήρια του οργανισμού μας, η επιτάχυνση συμβαίνει, αλλά δεν μπορούμε να το αποδώσουμε σε τίποτα γνωστό, εκτός από το χρόνο.

Ian Lungold: Is Time Speeding Up?


Ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε φυσικά υψηλότερες διαστάσεις είναι επειδή δονούνται σε υψηλότερη τιμή. Όπως το σώμα μας αρχίζει να δονείται σε ένα υψηλότερο ποσοστό, αρχίζουμε να αισθανόμαστε σαν ο χρόνος να είναι επίσης επιτάχυνση.


Δεν εξετάσουμε περαιτέρω από τις δραστικές αλλαγές μέσα στο ηλιακό μας σύστημα. Για πολλά χρόνια στο παρελθόν, ο ήλιος μας είχε ένα φωτεινό κίτρινο χρώμα, αλλά από τότε έχει μετατραπεί σε ένα φωτεινό κίτρινο υπόλευκο, δεδομένου ότι αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στις δονήσεις μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.

Στην αλχημεία, η δήλωση «όπως πάνω, έτσι και κάτω» ισχύει. Καθώς το ηλιακό μας σύστημα περνά δραματικές κλιματικές αλλαγές, έτσι είναι ο πλανήτης μας. Καθώς ο πλανήτης μας περνά μέσα από δραματικές αλλαγές του κλίματος, οι κάτοικοι του θα βιώσουν δραστικές αλλαγές. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι στο δονητικό επίπεδο της περιστροφής στα άτομα του οργανισμού μας.

Ημέρες, εβδομάδες και χρόνια φαίνεται να πετούν πιο γρήγορα από ποτέ. Αυτό δεν είναι απλώς ένα φυσιολογικό σύμπτωμα όσων είναι σε κάποια ηλικία αλλά και κάθε είδους ηλικία από εφήβους έως τους ηλικιωμένους αντιμετωπίζει αυτό το φαινόμενο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε δονητικό ρυθμό του σώματός σας είναι μέσω του διαλογισμού. Άλλοι τρόποι περιλαμβάνουν δείχνει ευγένεια σε όλες τις μορφές της ζωής, ακτινοβολώντας αγάπη άνευ όρων και να κάνει καλές πράξεις για τους άλλους.

Το τρισδιάστατο σώμα μπορεί να προετοιμάσει για την 5η διάσταση άτομα που θα συνεχίσουν να δονούνται σε ένα υψηλότερο επίπεδο.
Πηγή

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου