Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Γαλαξιακό Παλιρροϊκό Κύμα Φωτός Κατέρχεται στη Γη

Ένα γαλαξιακό παλιρροϊκό κύμα του θείου φωτός κατεβαίνει πάνω στη γη, αυξάνοντας τη συχνότητα.
A galactic tidal wave of divine light is descending upon earth
Η παλιά πραγματικότητα τελειώνει. Θα αντιμετωπίσετε μια δυναμική εκ νέου βαθμονόμηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στη Γη σε παγκόσμια κλίμακα.

Η οποία θα προκαλέσει μια ριζική αλλαγή στη consciousness.


Μπαίνοντας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα βιώσουμε πιο ενεργητικός κατά περιόδους, τα συμπτώματα της επέκτασης της συχνότητας και της επούλωσης, για την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση του νου, του σώματος και της ψυχής. Η Κοσμική ενέργεια που εισέρχεται στον πλανήτη τώρα είναι η αύξηση της συχνότητας της ενέργειας Κουνταλίνι μας.

Και το αυρικό πεδίο μας επεκτείνεται και γίνεται πιο φωτεινό. Η αύρα που κατέχει περισσότερες από τις κοσμικές ενέργειες υψηλής συχνότητας λαμβάνει από τις υψηλότερες διαστάσεις στο χώρο. Καθώς η αύρα επεκτείνεται, το πρόσωπο που διευρύνει τη συνείδησή του με την αύρα μας να πρέπει να περάσει από αυτές τις επεκτάσεις, προκειμένου να συγχωνευθεί με την νέα πραγματικότητα. Οι αλλαγές συχνοτήτων φιλτράρουν οποιαδήποτε χαμηλότερη δονητική συχνότητα από το σώμα μας.

Πως νιώθεις αυτά τα συμπτώματα ανάβασης; Συναισθηματικές αλλαγές, ευερεθιστότητα, συντριπτικές εναλλαγές της διάθεσης, ψυχικές αλλαγές-αίσθηση αποπροσανατολισμού, έλλειψη συγκέντρωσης. Φυσικούς ήχους από το πεδίο, αντιδράσεις, υψηλή δόνηση στα αυτιά, έντονη πίεση γύρω από το κεφάλι, κόπωση, εξάντληση. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι κινείται σπειροειδώς προς τα πάνω με τη Γη και την ενσωμάτωση των κωδικών με υψηλότερη συχνότητα, δημιουργώντας έτσι μια διασύνδεση και ενοποίηση με το κρυσταλλικό σώμα που θα φέρει περισσότερη κοσμική ενέργεια.

Το σώμα μας μεταρρυθμίζεται και επαναπροσδιορίζεται. Όταν περνάμε από αυτή τη διαδικασία, το DNA μας πηγαίνει επίσης μέσω αυτής της διαδικασίας. Στο DNA δίνεται ο προγραμματισμός της προετοιμασίας για μια ολοκαίνουργια πραγματικότητα να γεννηθεί μέσα σε αυτό, έτσι ώστε να μπορεί να αρχίσει να βιώσει και να απεικονίσει τη νέα πραγματικότητα στη Γη πέρα ​​από τις χαμηλότερες διαστάσεις στα όρια του τρισδιάστατου. Η ενεργοποίηση των νευρικών διαδρομών θα προκαλέσει νέες αντιλήψεις, νέες πληροφορίες, νέα ερεθίσματα και την εκ νέου βαθμονόμηση του DNA μας, ενεργοποιώντας έτσι μεγαλύτερες δυνατότητες DNA μας.

Καθώς η Γη κινείται σπειροειδώς μέσα από το portal 4D πύλη αστέρι όλο και πιο γρήγορα, είμαστε μαζί λαμβάνοντας όλο και ψηλότερησυνείδηση ​​στο νέο Αρμονικό Σύμπαν. Καθώς τα πέπλα θα αίρονται εμείς θα αντιλαμβανόμαστε κόσμους απαράμιλλης ομορφιάς. Η πολυδιάστατη πραγματικότητα που διασυνδέει όλα τα πράγματα που θα είναι τόσο σαφή όσο το φως του ήλιου. Η παλιά πραγματικότητα θα παρασυρθεί από την αποκάλυψη του τι είμαστε.
Απόδοση: kavalarissa.eu
Source: iseearth.comkavalarissa

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου