Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Ιπτάμενη ασπίδα από τον Κρόνο στον Άρη;;; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παράδοξο αντικείμενο καταγράφηκε να κινείται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και αμέσως μας έφερε στο νου περιγραφές και εποχές από τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Έλληνες θεούς…

Η μυστηριώδης δομή συλλαμβάνεται από ένα τηλεσκόπιο Celestron 9,25 στις 28 Μαΐου, 2016 στις 1:00 π.μ., με Alpha 57 κάμερα.

Το σχήμα του, όπως το βλέπουμε είναι ένα σχεδόν τέλειο ημισφαίριο αλλά, άγνωστο γιατί, μας έβαλε σε μία συνειρμική διαδικασία να θυμηθούμε ότι η θεά Αθηνά περιγράφεται πως πετούσε πάνω σε μία Ιπτάμενη Ασπίδα.

Επίσης, ανάμεσα σε πολλά περίεργα και παράδοξα που συνάντησε ο Μέγας Αλέξανδρος στην εκστρατεία του όπως περιγράφεται από τον Αρριανό, λέγεται επίσης, ότι είδε ιπτάμενες ασπίδες να πολιορκούν ουσιαστικά την Τύρο.

Το άγνωστο αντικείμενο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και φαίνεται να κινείται κάπου ανάμεσα σε Κρόνο και Άρη.Σύμφωνα με τον Αθανάσιο Σταγειρίτη (Ωγυγία ή Αρχαιολογία, Α΄ τόμος, σελ. 256) ο Προμηθέας επιθυμεί να ανέβει στον ουρανό και να περιεργαστεί τα ουράνια σώματα, «ανεβίβασε, λοιπόν, αυτόν η Αθηνά εις τον Ουρανόν, καθήμενον επάνω εις την ασπίδα αυτής…»

Θυμίζει έντονα ένα άλλο UFO-ασπίδα που είχε καταγραφεί στην Τουρκία το 2008:


Όπως και να έχει το υλικό με το συγκεκριμένο αντικείμενο που κινείται στο διάστημα είναι ενδιαφέρον:
diadrastika

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου