Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πριν από 48 χρόνια υπήρχε ένα τεράστιο τρίγωνο στην επιφάνεια της Σελήνης! Τι ακριβώς ήταν; (Εικόνες & Βίντεο)

Το μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των αποστολών του Apollo 8... Το τρίγωνο το ανακάλυψαν όταν εξέτασαν τις αρχειακές φωτογραφίες από το Απόλλων 8.

Η φωτογραφία είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS08-18-2908(Το Σεληνιακό και Πλανητικό Ινστιτούτο - LPI) όποτε δεν υπάρχει θέμα ότι πρόκειται για πλαστή φωτογραφία.

Σύμφωνα με τα αρχεία του Apollo 8, οι αστροναύτες Frank Borman, Jim Lovell και William Anders, επί του σκάφους, έκαναν την πρώτη σεληνιακή τροχιά την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24 Δεκεμβρίου του 1968. Έκαναν περίπου 10 περιστροφές γύρω από το φεγγάρι. Κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, για πρώτη φορά είδαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης. Τράβηξαν πολλές φωτογραφίες και σε αυτές ήταν και η εικόνα με το τρίγωνο.

Σε πρώτη φάση μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι είναι ενα εξωγήινο σκάφος, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στην επιφάνεια της Σελήνης, με το μέγεθος του να φτάνει περίπου 500 χιλιόμετρα, Και δεν υπάρχει στις επόμενες εικόνες επειδή πέταξε.

Μια άλλη εξήγηση: αυτό δεν είναι ένα σκάφος, αλλά μια γιγάντια καταπακτή που οδηγεί στο εσωτερικό στο φεγγάρι, η οποία άνοιξε και ξανά έκλεισε!(εδώ μπαίνει και ότι το φεγγάρι είναι κούφιο και δεν ειναι θεωρία συνωμοσίας όπως αρέσκονται να λένε τα πάντα κάποιοι με χαμηλή νοημοσύνη, για ό,τι δεν μπορούν να εξηγήσουν).

Σύμφωνα με μια «λογική», το τρίγωνο είναι ένα ελάττωμα του φακού, λίγο δύσκολο όμως σε τέτοιο σχήμα. Γιατί η NASA δεν έχει ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό δίνοντας μια απάντηση; Καθώς και εξηγήσεις σχετικά με τη φύση του τριγωνικού αντικειμένου. Όπως δεν έδωσε και σε άλλα περίεργα που έγιναν, όπως ο Άγιος Βασίλης και το Apollo-8!. Για κάποιον άγνωστο λόγο, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία για 6 λεπτά περίπου, σύμφωνα με το pyli-apokalypseis.

Στη συνέχεια, ο Jim Lovell ακούστηκε στο Χιούστον να λέει: "Παρακαλώ να ενημερώσετε, υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης. Παρακαλώ σημειώστε εδώ υπάρχει ο Άγιος Βασίλης". Θεωρείται ότι αστειευόταν. Ή μήπως όχι;


kontranews

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου