Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Πως καθαρίζουμε και ενεργοποιούμε τα τσάκρα !!

Στη σημερινή εποχή που ζούμε είναι έντονα διάχυτη η αρνητική ενέργεια παντού . Πέρα από το περιβάλλον που είναι ήδη πολύ επιθετικό στην αύρα μας , βοηθάμε και μεις όταν δεν λειτουργούμε με γνώμονα τον άνθρωπο βλέποντας το δέντρο και όχι το δάσος . Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα διαπιστώσετε ότι οι στιγμές ευτυχίας που έχετε νιώσει δεν αφορούσαν την ύλη αλλά τις προσπάθειες που κάνατε σε κάποια δεδομένη στιγμή που έφερε καρπούς … Όποιος θέλει να κατακτήσει την δύναμη της ψυχής του θα πρέπει να ακολουθεί συμπαντικούς κανόνες . Όταν δεν τους υπολογίζει είναι γεματος αρνητικά συναισθήματα μπλοκάρισμενα τσάκρα και ανάλογα το χρόνο που του συμβαινει αυτό ενδέχεται να έχει και προβλήματα υγείας ....
Γιατί όταν για πολύ καιρό δεν λειτουργούν σωστά τα τσάκρα μας και είμαστε γεμάτοι αρνητική ενέργεια και συναισθήματα αυτό περνάει στο υλικό μας σώμα και έχουμε προβλήματα υγείας . Το ενεργειακό μας σώμα είναι αυτό που δίνει ζωή στο υλικό και όταν το ενεργειακό δεν λειτουργεί σωστά αρρωσταίνει το υλικό . Έχουν καταφέρει να περνάμε περαστικοί από τις ενσαρκώσεις μας σαν ψυχές χωρίς να ζούμε αυτά που θέλουμε και χωρίς να μπορούμε να εξελίξουμε την ψυχή μας . Μας έχουν μάθει να κυνηγάμε με πάθος την ύλη και αν τυχών καταφέρουμε να την φτάσουμε τότε καταλαβαίνουμε ότι ήταν μάταιο να χάσουμε όμορφες στιγμές που θα μπορούσαμε να είχαμε ζήσει . Μας εμαθαν επίσης ότι σε ένα πόλεμο όλα επιτρέπονται και ότι δεν υπάρχουν αξίες και αρχές , κανόνες κτλ. Δηλαδή όταν αγωνιζόμαστε για κατι να μη έχουμε καμία ηθική αρχή και να πατάμε πάνω σε πτώματα αν χρειαστεί για να εκπληρώσουμε τον σκοπό και τον στόχο μας . Βιώνουμε τα παραδείγματα ήδη στον πολιτικό μας κόσμο . Λυπάμαι που δεν θα συμφωνήσω σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί όποιος λειτουργεί έτσι, έχει θέμα, γιατί το σύμπαν ειναι ανταποδωτικό και ότι δώσεις θα πάρεις σε αυτή τη ζωή και δημιουργεί και κάρμα και για τις επόμενες. Ο πιο σημαντικός συμπαντικός κανόνας είναι ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΝΟΥΝ και ανάλογα πως θέλω να μου φέρονται έτσι θα πρέπει να φέρομαι και εγώ . Όταν καταφέρουμε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε έτσι τότε καθαρίζουν και ενεργοποιούντε τα τσάρκα μας και κατακτάμε τις δυνάμεις της ψυχής μας για να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας στη γή .

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ

Πρώτο ΒΑΣΗ

Ειναι το κέντρο της βάσης και σχετίζεται με τη φυσική λειτουργία, και τις φυσικές αισθήσεις , δηλαδή οταν αισθανόμαστε το σωματικό πόνο ή την απόλαυση.
Γιατι η ενεργεια αυτου του κέντρου ειναι μεσα στο φυσικο σωμα και συνδέεται με τις αυτόματες και αυτόνομες λειτουργίες του σώματος.
Τα όργανα που σχετίζονται και επηρεάζονται απο αυτο ειναι τα οστά τα νύχια τα δόντια τα πόδια το ανοσοποιητικό, τα επινεφρίδια , ο μυελός των οστών και από αυτο τσακρας γειωνουμε την ενεργεια στη γη και γενικά ειναι το κέντρο που αφορά την ύλη και την ευημερία στην ζωή μας ….
Οταν δεν λειτουργεί σωστά φερνει παχυσαρκία , δυσκοιλιοτητα και προβλήματα με ολα τα όργανα που σχετίζονται με αυτο και στο γενικότερο περιβάλλον την στέρηση των υλικών αγαθών την πλεονεξία τον εγωησμο και την ασέλγεια και δεν υπάρχουν ηθικές αρχές .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (Το φυσικό σώμα )
Η χαρακτηριστική λέξη του ειναι το ( ΕΧΩ) . Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ύλη μπορεί να σημαίνει ψυχική δύναμη, ευτυχία, πληρότητα. Άλλωστε όταν αυτό το κέντρο είναι ενεργοποίημενο φροντίζει το σύμπαν για την ύλη που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε ..
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτού του κέντρου ειναι να είμαστε αγνοί, σταθεροι, αξιόπιστοι και να σεβόμαστε τους άλλους τη φύση και να λειτουργούμε ομαδικά .

Δευτερο Ιερό πλέγμα

Ειναι το ιερό πλέγμα και σχετίζεται με τα συναισθήματα σε οποιαδιποτε μορφή των σχέσεων της ζωη μας.
Τα όργανα που σχετίζονται με αυτο ειναι τα γεννητικά οργανα η ουροδόχος κύστη , τα νεφρά , ολα τα υγρά του σώματος η ζωτική ενέργεια και η αναπαραγωγή και γενικά τα συναισθήματα μας .
Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα όργανα που σχετίζονται με αυτο, φερνει ανικανότητα στη σεξουαλικη ζωή και στον τομέα ολων των μορφών σχέσεων στη ζωή μας ,εχει ψυχρότητα , θυμό , μισος και κακιά .
Αντιπροσωπευει και επηρεάζει στην αύρα (το Συναισθήματικο σωμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Αισθάνομαι ) .
Σταθερές σύμπαντικες αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι να κατανοούμε να συγχωρούμε και είμαστε γεμάτοι από θετικά συναισθήματα .

Τρίτο Ηλιακό πλέγμα

Ειναι το ηλιακό πλέγμα και έχει να κάνει με τη νοητική μας ζωή και λέγεται σε πολλες θρησκείες και κουλτούρες της γης οτι εκεί ειναι ο οίκος της ψυχής .
Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι η μέση η κοιλιά το πεπτικό σηστημα η σπλήνα , το συκώτι, το πάγκρεας , το νευρικό σηστημα και η αυτοπεποίθηση .
Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και φερνει καταθληψη , αδυναμία και ανασφάλεια και χάσιμο της εμπιστοσύνης.
Αντιπροσωπευει και επηρεάζει στην αύρα το (Νοητικό σωμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( Μπορώ )
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι να διοχετεύουμε την ενέργεια μας, την δύναμη μας, την θέλησή μας και την αυτό πεποίθηση μας με γνώμονα την ειρήνη για το ανώτερο καλό.

Τέταρτο Καρδιακό πλέγμα

Ειναι το τσάκρα της καρδιας και μέσω αυτου αγαπάμε όχι μόνο τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και γενικότερα την ανθρωπότητα.
Τα οργανα που σχετίζονται και επηρεάζει ειναι η καρδιά , η πλάτη το κυκλοφορικό σηστημα, το δέρμα , και θυμος αδένας .
Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και αποφεύγει να δώσει αισθήματα με τον φόβο μην πληγωθεί ..
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (το Αστρικό σωμα ) όταν λειτουργεί σωστά μαζί με τα υπόλοιπα τσάκρα κάνουμε αστρικά ταξίδια .
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Αγαπώ).
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι να αγαπάμε άδολα να είμαστε ανθρωπιστές να έχουμε δοτικότητα και ισορροπία .

Πεμπτο Λαιμού
Το κέντρο του λαιμού συνδέεται με τη δύναμη του λόγου, την έκφραση και την ανάληψη της ευθύνης για τις πράξεις μας. Ειναι το μέρος που ο ανθρωπος τραβά απο το σύμπαν την αιθερικη ενεργεια ειναι τυχαίο οτι στην εποχή μας εχουν γινει μάστιγα οι αρρώστιες με το θυρεοειδή.
Τα οργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι ο θυρεοειδής , οι πνεύμονες , οι φωνητικές χορδές , οι βρογχοι , η φωνή και τα χέρια .
Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και εχει φθόνο για προσωπική επικράτηση , κανει καυγάδες , αρνητικές σκέψεις που υλοποιούνται , και εχει αποκλεισμό και απομόνωση απο Συμπαντική ενεργεια ..
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Αιθερικο σωμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Μιλώ ) . Οπότε πρέπει να προσέχουμε τι λέμε όταν είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι .
Ειναι ο χώρος των φύλαχτων γιατι εχει την ιδιότητα να τραβά την Συμπαντική ενεργεια στο κέντρο του λαιμού που απο το αριστερο χέρι παίρνει τις ενέργειες και απο το δεξι χέρι δίνει τις ενέργειες. Για να μπορεί να λειτουργεί σωστά αυτό το κέντρο θα πρέπει να σεβόμαστε τους συμπαντικούς κανόνες .
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι να έχουμε δημιουργική δύναμη τελειότητας να εκφραζόμαστε ειλικρινά και είμαστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία μας με του άλλους .

Έκτο Τρίτο μάτι

Ειναι το τρίτο μάτι και σχετίζεται διοραση την διαίσθηση και την αφιέρωση στην ουράνια αγάπη, για τα παντα και θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ως πολύτιμες δημιουργίες του Θεού.
Τα οργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι η όραση τα μάτια τα αυτιά η υπόφυση και το πρόσωπο .
Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και δίνει Νωθρότητα και ψυχρή λογική χωρις κριτήρια Υπερήφανεια και Διανοητική Αλαζονεία .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Ουράνιο σωμα )
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( βλέπω) . Όταν λειτουργούν σε αρμονία όλα τα τσακρα το έκτο ενεργοποιήτε και εκπεδεύεται στην διαίσθηση γιατί δεν θα υπήρχε σε όλους αν ήταν προνόμιο μερικών .
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι να μάθουμε να συγκεντρώνομαστε και να αφιερώνομαστε στο σκοπό .

Έβδομο Κορώνα

Ειναι η κορώνα και συνδέεται με το Θείο την ανώτερη διάνοια και γνώση και την ολοκλήρωση της πνευματικής μας υπόστασης ..
Μέσα στο αύρικο επίπεδο της Κορωνάς , υπάρχουν και οι μνημες απο τις προηγούμενες ζωές .
Τα οργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι εγκέφαλος και η επιφυση . Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζεται με αυτο και υπάρχει αμφισβήτηση για τον δημιουργό του σύμπαντος .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Κεθερικό Σώμα )
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( Γνωρίζω ).
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου είναι να συνδεθούμε με τον Δημιουργό να κατανοήσουμε την συλλογική συνειδητότητα για να πάρουμε ανώτερη ΓΝΩΣΗ .

Αν δεν θέλουμε να αλλάξουμε για εμάς πρέπει να σκεφτούμε σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας .
Ευχαριστώ θερμά .

ΜΑΡΩ
maro-samana

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου