Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Το Εψιλον στην Σεληνη – Εξεδρες και Πυραμιδες (vid)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το φεγγάρι είναι ένα ουράνιο σώμα, ένας δορυφόρος του πλανήτη μας, γεμάτο με πολλά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Μπορεί η επίσημη εκδοχή να φαντάζει πεζή και αδιάφορη, όμως οι εικόνες από εκεί ψηλά, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο…

Πολλά έχουν έχουν ειπωθεί για την Σελήνη που όμως δεν χωράνε όλα σε μία μικρή ανάρτηση. Όμως, εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθούμε είναι σε έναν συνδυασμό δύο αυθεντικών πραγμάτων:

Οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν για έναν δορυφόρο που κατοικείται, που έχει πόλεις και κτίρια. Μπορεί οι σύγχρονοι να θέλουν όλα αυτά να τα βλέπουν ως παραμυθάκια, αλλά οι εικόνες που έρχονται από εκεί πάνω και αναλύονται από ανεξάρτητους ερευνητές, δείχνουν μία μεγάλη συμφωνία με τους προγόνους μας.

Στο video που ακολουθεί, ο secureteam10 μας εκθέτει εικόνες από το Lunar Orbiter του προγράμματος για την χαρτογράφηση της Σελήνης κατά το διάστημα 1966-1967. Προέρχονται από την συλλογή Robertson.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κρύβει πολλά μυστικά. Το κυριότερο και οφθαλμοφανές, είναι μία εκπληκτική δομή που έχει το σχήμα Ε. Ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Λίγο πάνω από το ελληνικό γράμμα θα δείτε μία εξοχή που εκτείνεται προς τα πάνω και έχει τα χαρακτηριστικά ενός πύργου, ή ίσως τα χαρακτηριστικά μία εξέδρας εκτόξευσης. Πιο αριστερά υπάρχει μία ακόμα δομή με ένα γνωστό ελληνικό γράμμα. Το Η.

Όχι πολύ μακριά από την περιοχή υπάρχει μία ακόμα δομή με τα χαρακτηριστικά μία πυραμίδας:


Όπως θα δείτε και στο video υπάρχουν επιπλέον πολύ ενδιαφέρουσες δομές που σίγουρα δεν μπορούν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά βρέθηκαν τυχαία σε έναν τόπο, ούτε μπορούν να αποδοθούν σε παρειδωλίες.
diadrastika

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου