Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Οντότητα ή UFO τριγυρίζει ανάμεσα σε σπίτια (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ανεξήγητες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες που δείχνουν πως «κάποιοι» ξεθαρρεύουν πολύ… Σύμπτωση; Ή συνέβαινε πάντα αλλά δεν καταγραφόταν;…

Ο μάρτυρας που κατέγραψε το video είδε ένα φως στον ουρανό ακριβώς πάνω από το πιο κοντινό βουνό στο σπίτι του, στη Νεβάδα του Λας Βέγκας, το βράδυ στις 19/3/2016, που είναι λιγότερο από δύο μίλια μακριά και άρχισε να το βίντεοσκοπεί, έχοντας την σιγουριά ότι αυτό που βλέπει είναι ένα ΑΤΙΑ.

Το UFO άρχισε να κινείται καθοδικά στην πλαγιά του βουνού, πάνω από ταράτσες και σπίτια. Τα φώτα έσβησαν αλλά από το ημίφως του φεγγαριού μπορούσε να βλέπει ακόμα προς του κατευθυνόταν, μέχρι που χάθηκε εντελώς.

Όμως, λίγες στιγμές αργότερα εμφανίστηκε και πάλι, ενώ σύμφωνα με τον μάρτυρα το είδε σαν μία λάμψη να κινείται ανάμεσα στα σπίτια…

Το χαρακτηριστικό αυτό σημείο βρίσκεται στο 1:30 με 1:35


Ο μάρτυρας διαπιστώνει ότι τελικά επρόκειτο για δύο αντικείμενα που πήγαιναν σαν ζευγάρι και φαίνονταν σαν ένα.

Καθώς δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιες δραστηριότητες σε κατοικημένες περιοχές και ειδικότερα ανάμεσα σε σπίτια, το φέραμε υπό την προσοχή σας και αναρωτιόμαστε αν πρόκειται τελικά για ιπτάμενο όχημα ή κάποια φωτεινή οντότητα, όπως εκείνη που ενδεχομένως εμφανίστηκε στην Κίνα.




diadrastika

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου