Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Διαστημόπλοιο ελλιμενίζεται στον ΔΔΣ, η NASA διακόπτει την μετάδοση μόλις συνειδητοποιεί την κατάσταση! (Βίντεο) CF

Σε ζωντανή μετάδοση από τις κάμερες του ΔΔΣ..
- Ένα κίτρινο-πράσινο αγνώστων στοιχείων αντικείμενο "προσδεδεμένο" στο κύτος του Διαστημικού Σταθμού. Ένας ευρισκόμενος σε εγρήγορση παρατηρητής του ουρανού απαθανάτισε τη στιγμή και αμέσως την μοιράστηκε με χιλιάδες ανθρώπους. Ο Streetcap1 του YouTube αποκάλυψε τις αποκλειστικές εικόνες από ένα υποτιθέμενο σκάφος, το οποίο ελλιμενίζεται στον ΔΔΣ..
Το βίντεο δείχνει πώς το μυστηριώδες αντικείμενο σταθμεύει για περίπου 2 λεπτά έως ότου η ζωντανή μετάδοση αντικαθίσταται από την μπλε οθόνη της συγκάλυψης.

Μήπως η NASA σταμάτησε σκόπιμα τη μετάδοση από τη στιγμή που συνειδητοποίησε την κατάσταση;

Οι UFOλόγοι εκτιμούν ότι το σκάφος είναι περίπου 30 πόδια (10 μέτρα) σε μήκος, και ο σχεδιασμός του υποδεικνύει τεχνητή προέλευση. Σύμφωνα με την περιστροφή της Γης και την θέση του UFO σε αντιστοιχία με τον ISS αποδεικνύεται ότι δεν είναι μια αντανάκλαση του φακού, η οποία αντικατοπτρίζει την εικόνα ή οποιοδήποτε άλλο είδος ανωμαλίας της κάμερας, αλλά ένα αυθεντικό φαινόμενο. Αυτό που προσγειώθηκε στον ISS σίγουρα φαίνεται σαν να είναι έξω από αυτόν τον κόσμο.


Ο αναλυτής UFO Scott Warring από το UFOsightingsdaily προσφέρει την εμπειρία του σχετικά με το θέμα αυτό, και ο οποίος, επίσης, συμφωνεί με την υπόθεση ότι πρόκειται για ένα πραγματικό εξωγήινο σκάφος το οποίο προσγειώθηκε στον ISS, αλλά εγκρίνει επίσης και τη νομιμότητα της πηγής.
" Αυτό που ο Streetcap1 του YouTube συνέλαβε ναι, είναι 100% πραγματικό. Έχω παρακολουθήσει αυτόν τον τύπο και την έρευνά του για δύο χρόνια και ποτέ δεν προσπάθησε να εξαπατήσει κανέναν. "
" Εδώ μπροστά μας βλέπουμε ένα μακρύ, ελαφρώς κίτρινο UFO σταθμευμένο κατά μήκος του κύτους του ΔΔΣ. Δεν υπάρχει πρόθεση να κρυφτεί, έτσι μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εξωγήινοι και αστροναύτες της NASA είχαν συνάντηση. Είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές που είχαν. Αυτό δεν είναι ένα απλά ένα έντονο φως. Παρατηρήστε πώς το φως αλλάζει και το UFO είναι ένα στερεό αντικείμενο κοντά στο ΔΔΣ. Φαίνεται μικρό, αλλά είναι περίπου 10 μέτρα σε μήκος ή περισσότερα . "
ewao

Nicos Kastanias


revealedtheninthwave

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου