Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η Ευρώπη οδηγείτε σε νέο μεσαίωνα

Η Ευρώπη με μαθηματική ακρίβεια βαδίζει προς ένα νέο μεσαίωνα, αλλά αυτός δεν θα είναι Χριστιανικός αλλά Ισλαμικός. Δεν μπορώ να υπολογίσω ποιος θα είναι ο πιο βάρβαρος, το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ βάρβαρος, γιατί τώρα ο Χριστιανισμός έχει ενηλικιωθεί, και έχει αναγκαστικά αποβάλει τις παιδικές αρρώστιες του. Παραμένουν όμως οι γεροντικές αρρώστιες.

Ο Ισλαμισμός όμως σαν νεώτερη θρησκεία κατά 600 χρόνια έχει όλες τις αρρώστιες. Θέλει πρώτον τους πιστούς αμόρφωτους ότι έκανε και ο Χριστιανισμός για 1000 και πλέον χρόνια, που το μόνο που μάθαιναν ήταν το «κυριελέησον».


Στα αχνάρια του λοιπόν και ο Ισλαμισμός. Τούτο το διαπιστώνουμε από την εν ψυχρώ δολοφονία των 132 μικρών μαθητριών σε σχολείο του Πακιστάν. Αλλά και κάποιων άλλων μαθητριών σε σχολείο του Αφγανιστάν. Επίσης η καταστροφή της Αρχαίας πόλης Παλμύρα, η καταστροφή των εκθεμάτων στα Μουσεία του Ιράκ. Ότι έκαναν και οι Χριστιανοί τους χρόνους του μεσαίωνα που δεν άφησαν άγαλμα για άγαλμα που να μην το ακρωτηριάσουν.

Το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους είναι δύσκολο γιατί θα κατακτήσουν την Ευρώπη όχι με πόλεμο αλλά πληθυσμιακά. Οι γυναίκες για τους μουσουλμάνους είναι μηχανές παραγωγής μουσουλμάνων. Και γεννούν σαν τις κουνέλες, και σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων, σε μερικά χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία.

Στο κοράνι το συναντάμε να λέει ξεκάθαρα «θάνατος στους άπιστους», για περισσότερες από 150 φορές ή «κολυμπήστε στο αίμα των απίστων».

Ο Χριστός το έλεγε αλλιώς αλλά το συναντάμε μια μόνο φορά, «όσους δεν με θέλουν για βασιλιά τους φέρτε τους όλους εδώ και κατασφάξετε τους μπροστά μου». (κατά Λουκά Ι΄θ΄ 27)

Το μεσαίωνα την πλήρωσαν οι Έλληνες. Γιατί αυτοί ήσαν που υπερείχαν πνευματικά με επακόλουθο να αρνηθούν τον Χριστιανισμό.


Στο νέο Ισλαμικό μεσαίωνα, που ανατέλλει, θα την πληρώσει η Ευρώπη, γιατί το πνευματικό επίπεδο των Ευρωπαίων είναι τόσο ψηλά, και θεωρείτε αδιανόητο να κατέβει στο επίπεδο του Μωάμεθ, ενός ανθρώπου που έζησε προ 1400 ετών, και είχε πλήρη άγνοια των δεδομένων της σύγχρονης επιστήμης.

Τις ανελέητες σφαγές των Ελλήνων που ακολούθησαν τότε, περιγράφει ο χριστιανός ιστορικός Σωζομενός (εκ.ιστορία κεφ. ΣΤ, 35) «όλοι σχεδόν οι έλληνες θανατώθηκαν, κατόπιν διαταγής, άλλοι με ξίφος, και άλλοι στην πυρά ...;θανατώθηκαν επίσης σε όλη την επικράτεια οι φιλόσοφοι, αλλά και όσοι απλώς φορούσαν ρούχα ίδια με των φιλοσόφων».

Απολογισμός μέχρι να υποκύψει και ο τελευταίος Έλλην τρομερός 20 000 000 ναι είκοσι εκατομμύρια εκτελεσθέντες, και έτσι απάνθρωπα έσβησε ο μέγας φωτοδότης Ελληνικός λόγος. Με τους Μουσουλμάνους θα δούμε στο μέλλον, αν εξαιτίας τους, και πάλι έτσι απάνθρωπα σβήσει ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός.

Οι μουσουλμάνοι είναι ανώριμοι για δημοκρατία. Διότι βάζουν το Κοράνι πάνω από τους νόμους της πολιτείας, πάνω από την δημοκρατία. Το Κοράνι γράφτηκε προ 1400 ετών από τον Μωάμεθ που σε σύγκριση με τις γνώσεις που διαθέτουν οι σημερινοί νομοθέτες τον κατατάσσεις στους αγράμματους. Ο θρησκευτικός φανατισμός και η ηλιθιότητα τα δυο αυτά σύνδρομα είναι πακέτο, και το πακέτο αυτό το έχουν σχεδόν όλοι οι Μουσουλμάνοι.

Αν εξετάσουμε το τι συμβαίνει στην Γαλλία, όπου εκεί έχει 5 000 000 μουσουλμάνους. Βλέπουμε νέους μουσουλμάνους τρίτης γενιάς, που φοίτησαν σε Γαλλικά σχολεία, ζούνε και απολαμβάνουν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, γνωρίζουν το χάλι των μουσουλμανικών κρατών, και όμως ο θρησκευτικός φανατισμός που τους διδάσκει το Κοράνι, τους οδηγεί στις εμπόλεμες χώρες και γίνονται οι χειρότεροι Τζιχαντιστές. Καταλαβαίνετε τι θα πάθουμε στο μέλλον, και o μουσουλμανικός Μεσαίωνας δεν είναι ουτοπία. Τώρα ακόμη είναι σχετικά λίγοι, όταν όμως πληθύνουν και αισθανθούν ότι είναι δυνατοί τότε θα δούμε ότι θα είμαστε αιχμάλωτοι στην ίδιες μας τις χώρες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε μουσουλμάνος που μπαίνει στην χώρα μας και στην Ευρώπη είναι και μια βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας μας και του πολιτισμού μας».

Δυστυχώς αυτούς που βλέπετε, που από τώρα δείχνουν τις προθέσεις τους, σε λίγα χρόνια θα είναι οι δυνάστες μας. Έλληνες και Ευρωπαίοι ξυπνήστε το τσουνάμι καταφτάνει τώρα πριν είναι αργά. Όταν θα δείτε τους μιναρέδες να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τότε θα είναι πολύ ΑΡΓΑ.

Η λύση για μακροχρόνια αποτελέσματα είναι μια, μόρφωση, και διαφωτισμός, προς όλους τους κατοικούντες στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και πέραν αυτού. Ανεξαρτήτως αν είναι Χριστιανοί ή μουσουλμάνοι. Στο δρόμο που άνοιξε ο Κοραής, και συνέχισαν ο Καϊρης, ο Ροϊδης, ο Λασκαράτος, ο Σικελιανός, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Καζαντζάκης, κ. α. Ώστε και ο τελευταίος πολίτης να εμπεδώσει ότι οι θρησκείες δεν συμβαδίζουν με την λογική. και απευθύνονται σε βλάκες, και μετά να αναρωτηθεί μήπως υπήρξε και αυτός βλάκας.
Για όσους δεν αποδέχονται την θρησκεία δεν υπάρχει πρόβλημα. Για όσους όμως έχουν ανάγκη τη θρησκεία, πρέπει να απορρίψουν τα παραμύθια του Μωυσή, και να θέσουν κάτω από το πρίσμα της λογικής αυτά που ελέχθησαν από το Χριστό και γράφηκαν από τον Μωάμεθ,. Και να αποδέχονται ότι είναι σύμφωνο με τους νόμους της Φυσικής και την λογική. Πρέπει να καταλάβουν ότι μετά θάνατο δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ψυχή, ούτε μετά θάνατο ζωή, ούτε κόλαση, ούτε παράδεισος με πιλάφια, και ουρί, ούτε άγγελοι, ούτε δαίμονες, όλα αυτά είναι θρησκευτικά παραμύθια, και είναι μεγάλη βλακεία να πιστεύει κάποιος ότι αν ζωστεί τα εκρηκτικά και σκοτωθεί θα εξασφαλίσει τον παράδεισο. Ένα είναι σίγουρο, θα πραγματοποιήσει τους σκοπούς αυτών που τον έζωσαν με τα εκρηκτικά. Αλλά και αυτός κάνει μεγάλη βλακεία που ξεκινά από το λιμάνι γονατιστός μέχρι την Παναγία της Τήνου να νομίζει ότι θα θεραπευθεί, ένα είναι σίγουρο ότι όταν φθάσει, στο παγκάρι που είναι δίπλα στην εικόνα θα καταθέσει τον οβολό του, αλλά θα έχει υποστεί και τον πλήρη εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Εκείνο που μου προκαλεί θλίψη είναι ότι ενώ ζούμε την εποχή των επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος, που είναι τα θαύματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, που τα βλέπουμε και τα απολαμβάνουμε, γιατί είναι γνήσια και όχι σκηνοθετημένα σαν της θρησκείας, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που είναι θιασώτες του μεσαιωνικού σκοταδισμού. Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που το παίζουν και διαβασμένοι ξέχασαν τα μνημειώδη γραπτά που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας, και αναγόρευσαν τις ραδιουργίες τις επιδιώξεις και τα παραμύθια των Εβραίων ως ιερά κείμενα.
Ιωαννης Θεοδωροπουλοςrevealedtheninthwave

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου