Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

5 μεγάλες ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ που ΕΙΣΗΛΘΑΝ στη ΓΗ (vid)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πολλές φορές έχουμε δείξει να γυροφέρνουν τον πλανήτη μας. Ωστόσο, κάτι παρόμοιο δεν έχουμε ξαναδεί -και μάλιστα- από φωτογραφία της NASA…

Όπως το FBI και η CIA κατά καιρούς αποχαρακτηρίζουν άκρως απόρρητα έγγραφα που αφορούν εξωγήινους και ΑΤΙΑ, την ίδια τακτική φαίνεται πως διστακτικά αρχίζει να ακολουθεί και η NASA.

Έτσι, λοιπόν, σε αυτόν εδώ τον επίσημο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε και εσείς αυτές τις μυστηριώδεις σφαίρες, απλά τοποθετώντας το ποντίκι επάνω στην εικόνα με την ονομασία «STS100-708A-48», η οποία θα μεγεθυνθεί…


Η φωτογραφία φαίνεται πως τραβήχτηκε κάπου πάνω από το Λούξορ και το Ασουάν, της Αιγύπτου, όπως μας παραπέμπει η ίδια η σελίδα.

Το συμβάν φάνηκε να συνέβη τον Απρίλιο του 2001, αλλά δημοσιεύτηκε μόλις πρόσφατα το 2016, σύμφωνα με το thirdphaseofmoon, που ανέβασε το video:Σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες που θα μπορούσαν να συσχετίσουν την θέαση με μετεωρίτες, κομήτες, διαστημικά σκουπίδια ή ό,τι άλλο. Πρόκειται για 5 ισομεγέθεις σφαίρες σε ευθύγραμμη διάταξη.

Σε ποιούς ανήκουν; Τι σκοπούν είχαν; Που κατευθύνθηκαν; Πού βρίσκονται σήμερα;

Γιατί η NASA αποφάσισε τώρα να δημοσιοποιήσει την εικόνα; Τι προσπαθεί, εμμέσως πλην σαφώς, να μας πει;
diadrastika

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου