Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Εντοπίστηκαν Αόρατες Οντότητες Σκοτεινού και Φωτεινού τύπου; (video)

Η εταιρία Thunder Energies εντόπισε πρόσφατα στο επίγειο περιβάλλον, αόρατες οντότητες σκοτεινού και φωτεινού τύπου, με τη βοήθεια των κοίλων φακών του επαναστατικού τηλεσκοπίου Santilli.
Πρόκειται για αγγελικές ή δαιμονικές οντότητες ή απλώς για κάποιους οργανισμούς χωρίς ευφυΐα;

Έχουν κάποια σχέση με τα UFO; Μήπως αυτές οι οντότητες εξηγούν το φαινόμενο των UFO;
Πρόκειται ίσως για εξωγήινες οντότητες;
Η εταιρία Thunder Energies (TNRG) εντόπισε πρόσφατα αόρατες οντότητες στο επίγειο περιβάλλον με τη βοήθεια των κοίλων φακών του επαναστατικού τηλεσκοπίου Santilli (Εμπορικό Σήμα και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Thunder Energies). Η Thunder Energies Corporation στο παρελθόν παρουσίασε αποδείξεις για την ύπαρξη των γαλαξιών αντιύλης, αστεροειδών αντιύλης και κοσμικών ακτίνων αντιύλης τα οποία και ανιχνεύθηκαν σε προηγούμενες δοκιμές. Αυτή τη φορά, η Thunder Energies παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη του Αόρατων Επίγειων Οντοτήτων (ΙΤΕ) σκοτεινού και φωτεινού τύπου.


"Πρόκειται για μια συναρπαστική ανακάλυψη. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτές οι οντότητες, αλλά ότι είναι εντελώς αόρατες στα μάτια μας, τα κιάλια μας, ή τα παραδοσιακά τηλεσκόπια τύπου Galileo, ωστόσο αυτά τα αντικείμενα είναι πλήρως ορατά σε φωτογραφικές μηχανές που συνδέονται με το τηλεσκόπιο Santilli", δήλωσε ο Δρ Ruggero Santilli, Διευθύνων Σύμβουλος της Thunder Energies Corp.Τεχνικές λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από την επιστημονική εργασία του R.M. Santilli, "Φαινομένη Ανίχνευση μέσω Νέων Τηλεσκοπίων με κοίλους φακούς των Διαφορετικών Αοράτων Επιγείων Αντικειμένων (ΙΤΕ)", στο επιστημονικό περιοδικό Φυσικής, American Journal of Modern Physics, http://www.thunder-energies.com/docs/ITE-paper-12-15-15.pdf ή από τα επιστημονικά αρχεία του Ιδρύματος RM Santilli. http://www.santilli-foundation.org/news.html.
Για να κατεβάσετε αποσπάσματα της συνέντευξης πατήστε εδώ για λήψη: Thunder Energies

Ποια είναι η Thunder Energies Corp

Η Thunder Energies Corporation είναι μια επαναστατική εταιρεία τεχνολογίας που διαθέτει τρεις τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της οπτικής, της πυρηνικής φυσικής και των καυσίμων. Η Thunder Energies έχει επικεφαλής τον Δρ Ruggero Santilli ως Διευθύνων Σύμβουλο και Διευθύνων Σύμβουλο Επιστημών και τον Δρ George Gaines ως Πρόεδρο. Ο Δρ Santilli ήταν καθηγητής στο MIT, το Χάρβαρντ και άλλα κορυφαία ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε δείτε το βιογραφικό Δρ Santilli.

Πρόκειται για αγγέλους και δαίμονες;

-Πρόκειται για αγγελικές ή δαιμονικές οντότητες ή απλώς για κάποιους οργανισμούς χωρίς ευφυΐα;
-Έχουν κάποια σχέση με τα UFO;
-Μήπως αυτές οι οντότητες εξηγούν το φαινόμενο των UFO;
-Πρόκειται ίσως για εξωγήινες οντότητες;

Εσείς τι νομίζετε;

Σύνταξη-Επιμέλεια Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα
aorata-gegonota

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου