Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Μυστηριώδεις ΔΕΣΜΕΣ ΦΩΤΟΣ και ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ στο ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παράδοξο φαινόμενο με δυνατές δέσμες φωτός που ακτινοβολούσαν ψηλά, εκδηλώθηκε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς του 2015. Αλλά το μυστηριώδες της όλης υπόθεσης είναι ότι "σημάδευαν" ένα συννεφιασμένο κομμάτι του ουρανού πίσω από το οποίο έμοιαζε να κρύβονταν δύο Ήλιοι....Ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για τους προβολείς(;), αλλά αυτό που τρόμαξε και κινητοποίησε τους ντόπιους μάρτυρες είναι το γεγονός ότι "έδειχναν" προς δύο άλλα φωτεινά αντικείμενα πίσω από τα σύννεφα που έμοιαζαν ή θύμιζαν δύο Ήλιους.

Από αρχαιοτάτων χρόνων έχουν φτάσεις ως τις μέρες μας παραδόσεις για την εμφάνιση πολλών ήλιων στους ουρανούς -γεγονός που μάλλον δεν σηματοδοτεί πραγματικούς ήλιους αλλά, πιθανότατα, άγνωστα για την εποχή και τους κατοίκους φωτεινά αντικείμενα. Δηλαδή αυτό που θα λέγαμε σήμερα ΑΤΙΑ, UFOs.

Θα μπορούσαν αυτές οι δέσμες φωτός να συνδέονται με άλλες που εμφανίζονται κατά καιρούς στον κόσμο; Ή ακόμα και με εκείνες που βγαίνουν από γνωστές και άγνωστες πυραμίδες του πλανήτη;


Η περίεργη θέαση εκδηλώθηκε στην πόλη Orán στην περιοχή Hipólito Yrigoyen της de Salta.


diadrastika

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου