Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Η Σκόπιμη Παραπληροφόρηση της Λασέρτα

Η συνέντευξη είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο, που περιέχει όμως μεγάλο βαθμό παραπληροφόρησης, όπως άλλωστε είναι πολύ φυσικό να κάνει η ερπετοειδής. Το τι θα αντιληφθεί ο αναγνώστης επαφίεται στον ίδιο και είναι σε συνάρτηση με την παιδεία, τις γνώσεις του, τις πεποιθήσεις του και τον βαθμό Αντίληψης και Διάκρισης που διαθέτει. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη, παράξενη και τρομακτική από την όποια φαντασία μας. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση ή την αντίληψη της αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου.


Αν προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, βλέπεις ότι ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη για την αλήθεια. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό. Αυτός ο κόσμος είναι θανάσιμος για τους ανθρώπους -γεγονός που δεν δικαιολογείται ή δεν μας αρέσει μεν- αλλά είναι η πραγματικότητα.
Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτουν την “ανωτερότητά” τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη και την λογοτεχνία. Χρησιμοποιούν λέξεις-κωδικούς κάθε φορά που θέλουν να κάνουν αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία την πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης, για παράδειγμα κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως κτλ. Ξεσηκώνουν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην ανθρώπινη σκέψη μας και είναι περήφανοι γι’ αυτή τους τη δυνατότητα. Μπορούν για παράδειγμα να κάνουν έναν έμπειρο οδηγό λεωφορείου να σταματήσει το όχημά του πάνω σε διασταύρωση για να επιβιβαστούν και να τον μπερδέψουν στην συνέχεια όταν θα περάσει κόκκινο φανάρι χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί.

Η συνέντευξη χείμαρρος της Lacerta κούνησε κάπως τα λιμνασμένα νερά των σκέψεων των ανθρώπων που την διάβασαν. Πολλοί, και δικαίως εν τη αγνοία τους, αμφισβήτησαν αν είναι αληθινή κι ότι κάνει προπαγάνδα για το είδος της. Που βλέπετε το πρόβλημα, είτε είναι αληθινή είτε όχι; Σημασία έχει ΤΙ λέει αυτή ή αυτός κι αν υπάρχει στοιχειώδης ΔΙΑΚΡΙΣΗ τότε εύκολα αντιλαμβανόμαστε, πως αυτά που λέει το ερπετοειδές, είναι πολύ δυσοίωνα για τον άνθρωπο και την επιβίωση του στον πλανήτη Γη. Άλλωστε δεν χρειάζεται να μας το πει κάποιος πως η επιβίωση του ανθρώπου στην γη είναι παρά φύσην και κόντρα σε κάθε φυσικό νόμο, το λένε όλοι οι επιστήμονες που μάλιστα ανήκουν και στους δικούς τους κύκλους, στοές και λαγούμια.

Λίγοι από εσάς προσέξατε τι είπε, λογικό είναι, αφού και σας έθιγε τα σταθερά σας δεδομένα, δηλαδή την παγ(ι)ωμένη αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας και την πραγματικότητα, χωρίς να σκεφθείτε ούτε σοβαρά, ούτε αστεία, μήπως αυτά τα “σαθρά σταθερά δεδομένα” είναι αποτέλεσμα πλύσεως εγκεφάλου από την στιγμή της γεννήσεως; Έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή, ειδικά όταν τσακώνεστε με ζήλο για θέματα που δεν υπάρχει ίχνος πραγματικότητας, όπως η θρησκεία σας η πολιτική, η αγαπημένη σας ομάδα κλπ. πόσο δικές σας είναι αυτές οι σκέψεις ή αν μιμιδίζετε;

Αν δογματικά ισχυρίζεστε πως είναι δικές σας, που τις βρήκατε; ποίος σας τις έδωσε, γιατί αυτές κι όχι κάποιες άλλες, γιατί να είστε χριστιανός ορθόδοξος κι όχι χριστιανός ευαγγελιστής ή μουσουλμάνος, γιατί να είστε Ολυμπιακός κι όχι Άρης ή Ηρακλής, γιατί να είστε δεξιός, αριστερός, κεντρώος, φασίστας, κομμουνιστής … Γιατί το να αναπαραχθείτε και να παντρευτείτε είναι τόσο σημαντικό, σχεδόν όσο και η αναπνοή σας, ποιόν εξυπηρετεί το να αναπαραχθεί το κοπάδι; Γιατί το σεξ το θεωρείτε βασική ανάγκη όπως και την τροφή; Ποιός σας είπε πως είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε καθημερινά; Γιατί δεν ελέγχετε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα σας, τις ορμές σας, γιατί δεν ελέγχετε το σώμα σας; κι αν δεν το ελέγχετε εσείς ΠΟΙΟΣ ή ΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ; Τι είναι αυτό ή αυτός, που σας εμφυτεύει αυτές τις απόψεις-πεποιθήσεις-εμφυτεύσεις και γιατί εσείς με τόσο ζήλο τσακώνεστε για να τις υπερασπιστείτε και διατείνεστε πως εσείς και οι ομοϊδεάτες σας κατέχετε την μοναδική αλήθεια, όταν δεν γνωρίζετε καν τι είναι αυτό που αποκαλείτε αλήθεια;

Ποιός ή τι σας είπε γι αυτά τα πράγματα για πρώτη φορά και γιατί εσείς συνεχίζετε να τα επαναλαμβάνετε με μια παπαγαλίζουσα σιγουριά; Έχετε σταματήσει κάποια στιγμή να σκεφτείτε, πέρα απ’ αυτά που σας έχουν εμφυτεύσει και να κάνετε -έστω κι αμυδρά- μερικές ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; Άπα πα πα, “να σκεφτείτε διαφορετικά” που τέτοια πράγματα, ο εγωισμός σας καλά κρατεί, μιας κι εσείς τα ξέρετε όλα, μα τι μας λέει τώρα η σαύρα, εδώ εμείς είμαστε οι απόγονοι του Δια, με το περιώνυμο ΙΧΩΡ και λοιπές γραφικότητες. Είμαστε; Ναι αλλά πόσοι από εμάς τα διαθέτουμε αυτά; Πόσοι γνωρίζουν τι είναι το ΙΧΩΡ; Που είναι και τι κάνει;

Λυπάμαι αγαπητοί μου που δεν θα χαϊδέψω τα αυτάκια του ασήμαντου Εγώ σας, είστε (είμαστε!!!) Ένα Πρόγραμμα, Μέσα Σε Ένα Πρόγραμμα … Μέσα σε ένα ακόμη πρόγραμμα … Όλα φτιαχτά, τεχνητά, παρά φύσην κι όχι από ανθρώπους ! Αναφέρει λοιπόν το Ερπετοειδές ! κι ας το δούμε καλοπροαίρετα, έστω κι όποιοι από τους αναγνώστες δεν διαθέτουν μεταφυσική παιδεία. Ας θυμηθούμε μαζί τον εκπληκτικό Don Juan

“O άνθρωπος πορεύεται προς την γνώση όπως πορεύεται προς τον πόλεμο, σε αδιάπτωτη εγρήγορση, με φόβο, με σεβασμό και απόλυτη αυτοπεποίθηση. Το να πορεύεσαι προς τη γνώση ή προς τον πόλεμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι λάθος κι όποιος το πράξει, ίσως δε ζήσει για να το μετανιώσει. Όταν ένας άνθρωπος πληροί αυτές τις τέσσερις αναγκαίες προϋποθέσεις, δεν υπάρχουν σφάλματα για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πράξεις του χάνουν τον αδέξιο χαρακτήρα και την επιπολαιότητα που διακρίνει τις πράξεις ενός ανόητου. Αν ένας τέτοιος άνθρωπος αποτύχει ή υποστεί ήττα, θα έχει χάσει μόνο μια μάχη και δε θα νιώθει πικρία και τύψεις γι’ αυτό.”

Πιστεύουμε -για την ακρίβεια μας έχουν εμφυτεύσει, μας έχουν προγραμματίσει- βαθιά σε μια μορφή δυϊσμού (άσπρο μαύρο, Χριστός Διάβολος, μέρα νύχτα, πάνω κάτω κλπ) Θεωρούμε το νού ως υποδεέστερο, μη πραγματικό τμήμα του εαυτού μας, ενώ το σώμα το θεωρούμε ως απτό, αντικειμενικό. Αυτή η διαίρεση κρατά την ενέργειά μας σε μια κατάσταση χαοτικού διαχωρισμού και εμποδίζει τη συγχώνευση. Το να είμαστε διαχωρισμένοι με αυτόν τον τρόπο είναι η συνηθισμένη κατάσταση του αθρώπινου ζώου. Αυτός όμως ο διαχωρισμός δεν υφίσταται μεταξύ Νου και Σώματος, αλλά μεταξύ του Σώματος -το οποίο περικλείει και τον Νου- και του Διπλού, του Αιθερικού σώματος, που είναι η δεξαμενή της βασικής μας ενέργειας.

Πριν από τη γέννηση αυτή η προπαγανδιστικά και προγραμματισμένα επιβεβλημένη δυαδικότητα δεν υφίσταται. Μετά τη γέννηση, όμως, τα δύο τμήματα διαχωρίζονται λόγω της έλξης των προθέσεων όλης της ανθρωπότητας. Ένα τμήμα βγαίνει έξω και γίνεται το Φυσικό μας Σώμα ενώ το άλλο γίνεται το Αιθερικό. Στο θάνατο το βαρύτερο τμήμα -το σώμα- ξαναγυρίζει στη γη κι απορροφάται απ’ αυτήν. Το ελαφρύτερο -το Διπλό ή Αιθερικό- απελευθερώνεται. Αλλά δυστυχώς από τη στιγμή που το Διπλό δεν τελειοποιήθηκε, γεύεται μόνο μια στιγμιαία ελευθερία πριν διασκορπιστεί στο σύμπαν.

Αν πεθάνουμε χωρίς να σβήσουμε το λαθεμένο δυϊσμό Αιθερικού και Νου -Σώματος, έχουμε απλά έναν συνηθισμένο ανθρώπινο θάνατο. Πεθαίνουμε γιατί η δυνατότητα της μεταμόρφωσης δεν έχει περάσει στην αντίληψή μας. Αυτή η μεταμόρφωση πρέπει να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας κι αυτό το έργο είναι ο μόνος αληθινός σκοπός που μπορεί να έχει μια ανθρώπινη ύπαρξη. Όλα τα άλλα επιτεύγματα είναι εφήμερα, από τη στιγμή που ο θάνατος τα διαλύει μέσα στην ανυπαρξία.

Ξέρει λοιπόν πολύ καλά η Λασέρτα τι λέει, ας δούμε που παραπλανεί προς όφελος της φυλής της.

Lacerta: [Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να ‘μαι ειλικρινής δεν είμαι πραγματικά θηλαστικό, παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης. Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή]

Ιων Μάγγος: Υπάρχουν πολλές φυλές ερπετοειδών στην Γη. Το βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων είναι ότι είναι Ωοζωοτόκα. Η Wiolawa ανακάλυψε πριν αρκετά χρόνια ότι οι φωτογραφίες έχουν την δυνατότητα να διατηρούν εικόνες που συνήθως δεν τις βλέπει ο γυμνός οφθαλμός. Μεγεθύνοντας τις εικόνες και εφαρμόζοντας διαφορετικά φίλτρα από το πρόγραμμα Photoshop, η Wio μπόρεσε να αποκαλύψει στις φωτογραφίες, ανώμαλες εικόνες που περιλαμβάνουν εξωγήινες μορφές ζωής, εξωγήινα σκάφη κι ερπετοειδείς που αλλάζουν σχήμα καθώς κρύβονται σε ένα εμφανιζόμενο ως ανθρώπινο σώμα. Οι δράκοι και τα δρακόφιδα δεν έχουν μύτη σαν «άνθρωποι», έχουν ψεύτικη μύτη, από ανθρώπινο δέρμα. Φαίνεται ότι αυτοί οι τύποι οι οποίοι μπορούν να αλλάζουν το σχήμα τους προσθέτουν υπερβολικό ΡΟΖ χρώμα για να καλύψουν τα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ τους ή τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΥΧΙΑ τους.

Η ιεραρχία των Επικυρίαρχων (όχι μόνο των Ερπετοειδών) στον πλανήτη Γη είναι συνοπτικά: Δράκοι, διάφορες φυλές, Δρακόφιδα, διάφορες φυλές, Ποντίκια, (άγνωστο πόσες φυλές) Γουρούνια (άγνωστο πόσες φυλές) κι ένας ολόκληρος αχταρμάς από όντα κατώτερα απ’ αυτούς, χωρίς να υπολογίσουμε τα συμβιωτικά ! Το ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε από τους ερπετοειδής στην ανθρωπότητα, πάντως πολλοί τώρα γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ψέμα. Αλλά τα σχολεία εξακολουθούν να διδάσκουν αυτό το ψέμα. Προσέξτε τις φωτογραφίες στο βίντεο κάτω και κάντε μια προσπάθεια να κατανοήσετε !

Αναφέρεται στο Terra Papers η Αλήθεια είναι Ολοφάνερη: “Τα πλάσματα αυτά διατηρούσαν τη φυσική τους δύναμη, αλλά είχαν επίσης αποκτήσει ικανοποιητική νοημοσύνη ώστε να καταλαβαίνουν τις εντολές τους. Η προηγούμενη επιτυχία του κατασκευασμένου «Η-Ν» Ερπετοειδούς υβριδικού εργάτη στα υπόγεια ορυχεία έδειξε την αξία ενός τέτοιου πειράματος. Άλλα κατασκευασμένα ζώα είχαν συγκεκριμένη εξειδίκευση: υπήρχε το «SEMT-UR» μισό άλογο, μισό ASA-RRR υβρίδιο που ήταν ικανό να μεταφέρει φορτία σε μεγάλες αποστάσεις. Το δυνατό «MENT-UR», μισός ταύρος και μισό ASA-RRR πλάσμα με την ικανότητα να επιδεικνύει φοβερά δείγματα δύναμης. Η επιτυχία αυτή των υβριδίων είχε ενθαρρύνει τον Πρίγκιπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG να προσπαθήσουν ακόμα έναν συνδυασμό που θα έδινε και τη λύση στο επικείμενο πρόβλημα”

Lacerta: [Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους και εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το έχουν προτείνει, ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει. Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, αλλά όχι από εμάς αλλά από ένα εξωγήινο είδος]

Ιων Μάγγος: Όσο και αν δεν σας αρέσει (είπαμε ο εγωισμός πονάει, όταν δεν του λες ό,τι του αρέσει) είναι η πικρή αλήθεια, τους ανθρώπους μας φτιάξανε για δούλους στα ορυχεία μεγάλου βάθους. Ο χαλκός και ο χρυσός από μεγάλο βάθος, πολλές δεκάδες χιλιόμετρα έχουν άλλες φρακταλικές ιδιότητες και είναι πολύ σημαντικός για τις φυλές του γαλαξία. Αναφαίρεται στα terra papers:

[Προς έκπληξη όλων που ήταν συγκεντρωμένοι, ένα τεράστιο μαλλιαρό μαύρο θηρίο πλησίασε. Ήταν ο «APA», ένα θηρίο της ζούγκλας, γνωστό για τη δύναμή του και την αγριότητά του. Κραυγές διαμαρτυρίες και φόβου ακούστηκαν στη συγκέντρωση και το θηρίο ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες του. Πριν το θηρίο προλάβει να κουνηθεί, η Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG τού έδωσε εντολή την οποία το θηρίο ακολούθησε ήρεμα και υπάκουα. Την επόμενη στιγμή και όσο όλοι παρακολουθούσαν, το θηρίο υπάκουσε κάθε εντολή της Κυρίας Γενετίστριας.

Όταν η επίδειξη τελείωσε, ο Πρίγκιπας εξήγησε την ιδέα στον Βασιλιά. Το πλάσμα αυτό, το θηρίο είχε εξαιρετική δύναμη και η περιορισμένη του νοημοσύνη μπορούσε να τροποποιηθεί γενετικά ώστε να γίνει ένας εργάτης στα ορυχεία. Με αυτόν τον τρόπο οι δυσκολίες για τους ΑΝΝUNAKI θα σταματούσαν και θα ήταν ελεύθεροι να δουλεύουν σε πιο σημαντικά έργα. Ο Μέγας ΑΝ-U εντυπωσιάστηκε. Πράγματι, ένα υβρίδιο θα μπορούσε να είναι η λύση. Οι διαμαρτυρίες των ANNUNAKI φαίνεται ότι εισακούστηκαν, όπως κατάλαβε ο ΕΑ. Χαμογέλασε και σίγουρος για την επιτυχία του να φέρει πίσω τον αδερφό του από τον ERIDU. O Βασιλιάς AN-U σηκώθηκε]


Lacerta: [Όμως, κάποια από τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά σκάφη που ανήκουν είτε στο είδος σας, ειδικά στους στρατιωτικούς, είτε σε άλλα εξωγήινα είδη ή στο τέλος και σε μας]

Ιων Μάγγος: Σωστά, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να μας πείσουν πως δεν είναι αληθινό ή τα φανταζόμαστε. Αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές πηγές αναφέρονται συχνά στη θέαση ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας, τα γνωστά μας UFO. Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι γίνεται αναφορά, αλλά και ότι οι περιγραφές που δίνουν οι συγγραφείς μοιάζουν αρκετά με σύγχρονες περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων. Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι κι άσχετοι άνθρωποι που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν, ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα (!). Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

>Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των Η.Π.Α.), στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον James Webb (Διευθυντή της NASA), 12 Νοεμβρίου 1963 (λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί): «I Would like to assume personaly the initiative and central rensposibility within the government, for the development of a program of substantive cooperation with the Soviet Union, in the field of outer space, including the development of specific technical proposals and space defense against an extraterrestrial enemy…» («Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν εξωγήινο εχθρό…»)

>Χάρυ Τρούμαν (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: «I Can assure you that flying saucers, given that they exist, are not constructed by any power on earth…» («Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη…»)

>Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, (πρώτος διευθυντής της C.I.A.,1947-1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), 1960: «Unknown Objects are operating under intelligent control. It is imperative that we learn where UFOS come from and what their purpose is…» («Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους…»)

>Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «At our meeting in Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an invasion by extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join forces to repel the invasion…» («Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή…»)

>Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Τζίμι Κάρτερ, δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: «I Don’t laugh at people anymore when they say they have seen UFOs: I have seen one myself!…» («Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος…») Φανταστείτε, αν τα δηλώνουν αυτά ανοιχτά στο προσκήνιο, τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Αλλά σκεφτείτε και τι έχει μεσολαβήσει για να φτάσουν στο σημείο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις που αληθινά είναι μονάχα λίγες ενδεικτικές που επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές εκατοντάδες παρόμοιες.

Lacerta: [Αλλιώς, εσείς οι άνθρωποι είστε πολύ δύσπιστοι και αυτό είναι καλό για εμάς και για τα πραγματικά εξωγήινα είδη που δρουν μυστικά στον πλανήτη, αλλά και να είχες τέτοιες φωτογραφίες, πολλοί από το είδος σου θα έλεγαν πως είναι μια απάτη, ότι είμαι απλά μια γυναίκα μεταμφιεσμένη ή κάτι τέτοιο το οποίο θα ήταν πολύ προσβλητικό για εμένα]

Ιων Μάγγος: Σωστά, η ομαδοποίηση-κοπαδοποίηση-προβατοποίηση είναι το Α και το Ω, των ανθρώπων, που μάλιστα είναι και περήφανοι γι’ αυτή τους την κατάντια, είναι η λεγόμενη “Υπερηφάνεια Αγνοιας”. Σου μιλάει ο άλλος για τον Χριστό και νομίζεις πως ήταν μαζί στον στρατό ή σου μιλάει για τον Δία και νομίζεις πως έπαιζαν μαζί πόκα. Όσο σκληρό και να φαίνεται, όποιος θέλει να ανήκει σε ποδοσφαιρικές ομάδες, κόμματα, θρησκείες, αιρέσεις, να είναι Fan του οποιουδήποτε, συλλόγους κλπ κλπ παραδίδει με την Συμφωνία του την Ενέργεια της Ψυχής του και γίνεται μπριζόλα, κυριολεκτικά και καθόλου μεταφορικά. Δεκάδες άρθρα στο terrapapers μιλούν για την κοπαδοποίηση-οπαδοποίηση βρες τα και μελετησε τα αν έχεις ανώτερους στόχους για τον εαυτό σου.

Lacerta: [Η εξέλιξη το είχε κάνει αυτό για το είδος σας την εποχή των δεινοσαύρων -και λίγο αργότερα- και για το δικό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τώρα θηλαστικά, όμως οι μαστοί μας δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο των ανθρώπινων γυναικών και το μέγεθός τους είναι σχεδόν ίδιο για κάθε θηλυκό του είδους μας]

Ιων Μάγγος: Σωστά, όταν τα γράφουμε, οι εγωπαθείς, αδαείς, απαίδευτοι, μικρόνοες κι αμαθείς, μας κοροϊδεύουν ! Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν. Η εξελικτική θεωρία κατέρρευσε ! Οι περισσότεροι επιστήμονες ελεγχόμενα πιστεύουν και θέλουν να το πιστεύουμε κι εμείς, ότι οι Δεινόσαυροι εξαφανίσθηκαν περίπου 50 με 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ιδέα των ανθρώπων για τους δεινοσαύρους περιορίζεται στα τελευταία 180 χρόνια (η λέξη δεν είχε δημιουργηθεί μέχρι το 1841). Έτσι αν ανακαλύπταμε αποδείξεις για την γνώση του ανθρώπου γι’ αυτούς (ή την συνύπαρξη τους) κατά τα τελευταία 200 χρόνια η επιστήμη (όπως την γνωρίζουμε) θα αναποδογύριζε τελείως ! Φαίνεται πως κάποιοι δεν το θέλουν αυτό, παρά τις τόσες αποδείξεις.

Η εξαφάνιση των Δεινοσαύρων. Απολιθώματα Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Ανθρώπινα κόκαλα και εργαλεία συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα με κόκαλα Δεινοσαύρων, στο Τέξας και στην Ντακότα. Αποτυπώματα ποδιών Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Απολιθωμένα αποτυπώματα ποδιών δεινοσαύρων, ανθρώπων και άλλων θηλαστικών συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα στο Τέξας και στο Νέο Μεξικό. Richard Dawkins, Oxford “ανθρώπινα κόκαλα σε στρώματα κάρβουνου της Ανθρακοφόρου εποχής. Εάν αποδειχθούν ως ανθρώπινα αυτά τα κόκαλα θα ανατινάξουν την θεωρία της εξελίξεως.” (Free Inquiry, V.21, No.4, 10/11/2001)

Σκεφθείτε. Γιατί είναι τόσο δύσκολο οι άνθρωποι να αποδεχτούν οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι ζούσαν μαζί; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια από τις αιτίες οφείλεται στο γεγονός ότι επί πολλά χρόνια μας έχουν βομβαρδίσει με πληροφορίες, στην τηλεόραση και τα βιβλία, στις αίθουσες διδασκαλίας, στις ταινίες, στα περιοδικά κλπ, ότι οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι διαχωρίζονται από 60 εκατομμύρια γεωλογικού χρόνου. Έτσι οι εξελικτικοί έφτιαξαν ένα αδιαπέραστο φράγμα. Ένας δεύτερος λόγος που οι άνθρωποι δεν αισθάνονται καλά για αυτήν την συνύπαρξη, είναι ότι μας έχουν συνηθίσει ότι οι δεινόσαυροι ήταν γιγαντιαίες δολοφονικές μηχανές. Φαντάζονται ότι θα τους κόβανε στην μέση ή ότι οι φυτοφάγοι θα τους συνθλίβανε με τα τεράστια πόδια τους. Ότι οι άνθρωποι είναι τόσο μικροί, χαζοί και ανίκανοι να ζούσαν στην εποχή των δεινοσαύρων. Τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που μας παρουσιάζουν (οι εξελικτικοί επιστήμονες, οι σκηνοθέτες, οι συγγραφείς), αυτές τις τρομερές σαύρες.

Προσέξτε, ερευνήστε κι ίσως διαμορφώσετε κάποια δική σας άποψη, ποιος ξέρει ! Σκεφθείτε λοιπόν έστω και για μόνη φορά με το δικό σας μυαλό ! Γιγαντιαίο Ανθρώπινο Αποτύπωμα 200 εκατ. ετών στην Νότιο Αφρική. Ο Michael Tellinger μας δείχνει σε βίντεο το αποτύπωμα που θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις ότι κάποτε πριν από τεράστια χρονικά διαστήματα, ζούσαν γίγαντες στην Γη. Φυσικά φροντίζει το Smithsonian και οι πράκτορες του σε παγκόσμιο επίπεδο να μην βρίσκουμε ποτέ τίποτα από ότι αφορά την πραγματική μας ιστορία.

Οι γεωλόγοι θαυμάζουν αυτό το γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού στον σκληρό γρανίτη 122 εκατοστών. Βρίσκεται στην Νότιο Αφρική κοντά στην πόλη Mpaluzi κοντά στα σύνορα με την Swaziland. Υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ 200 Εκατομμυρίων και 3 Δισεκατομμυρίων ετών!!! κι αυτό σύμφωνα με την τωρινή μας γνώση για την ιστορία του σχηματισμού των γρανιτικών πετρωμάτων στην ιστορία της Γης. Το θέμα είναι τεράστιο και φυσικά υπάρχει τερατώδης παραπληροφόρηση για να μην γνωρίζουν ποτέ οι άνθρωποι την πραγματική τους ιστορία. Δεν πρόκειται φυσικά σε αυτό το μικρό άρθρο να γράψω την ιστορία με τους γίγαντες. Τώρα σκεφθείτε, οι επιστήμονες σας λένε την αλήθεια; Ξέρουν; Κάποιοι φυσικά ξέρουν, μα «άλλων ρήμασι πείθονται»! Για αυτό και πάμε σύντομα στον εξ’ αποδώ, χάρις στους –ισμούς, το Εγώ, τους παρασιτικούς και τις Οργανικές Πύλες φυσικά … και για το στήθος έχει δίκιο το ερπετοειδές, είναι το γνωστό στήθος στο μέγεθος ασπιρίνης !

Lacerta:. [Η κόρη είναι σχιστή και μπορεί να αλλάζει μέγεθος από μία μικρή μαύρη γραμμή σε ένα μεγάλο ανοικτό αυγοειδές οβάλ]

Ιων Μάγγος: Πολύ σωστά, όταν δημοσιεύω φωτογραφίες “ανθρώπων” με αυτά τα μάτια, μου λένε ότι είναι φακοί επαφής ! Άλλοι από άγνοια και άλλοι εκ του πονηρού και όλοι μαζί κοιμούνται, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Lacerta: [Η μύτη μας είναι περισσότερο μυτερή και υπάρχει μία χάραξη σχήματος V ανάμεσα στα ρουθούνια, που επέτρεπε στους προγόνους μας να «βλέπουν» την θερμοκρασία]

Ιων Μάγγος: Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν μύτη, αλλά δυο τρύπες κι όπως ήδη ανέφερα, μας ζηλεύουν που έχουμε μύτη, ο ΕΑ θέλησε να μην τους δώσει μύτη !!

Lacerta: [Όχι, δεν έχουμε εμφανή ουρά]

Ψέμματα. Όλοι οι ερπετοειδείς έχουν ουρά, αλλά μόνο οι ανώτερες φυλές που μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ανοίγοντας η κλείνοντας τις αλυσίδες του Dna τους. Μόνο στην ανθρώπινη μορφή δεν έχουν ουρά. Πολύ συζήτηση γίνεται, φυσικά κατόπιν εορτής, για τους ερπετοειδείς επικυρίαρχους, που ζουν ανάμεσα μας. Όλοι οι συνομωσιολόγοι μιλούν χωρίς να ξέρουν ούτε τους μηχανισμούς του shapeshifting, ούτε τις φυλές, ούτε τις γλώσσες τους. Πόσο μάλλον με τι μοιάζουν στην σημερινή μορφή τους!

Διαβάζω στο ιντερνέτ διάφορες αναφορές για τους ερπετοειδείς. Κάποιες είναι φιλότιμες προσπάθειες, κάποιες τρομολαγνικές, κάποιες συνειδητής παραπληροφόρησης, κάποιες απόλυτης βλακείας με τους Ελ, τους Ε, τους Κουνελ, τους Πλειάδιους, τους Ανδρομέδιους κι άλλους παρατρεχάμενους να είναι πανέτοιμοι εδώ και δεκαετίες να συντρίψουν τους Δρακονιανούς !!! είναι σαν να λέει το μυρμήγκι ότι περιμένει τον Δία, τον Αλλάχ, ή τον Χριστό να το σώσει !!! ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι είναι πιόνια των Επικυρίαρχων (όχι μόνο των Ερπετοειδών) μέσω των πολλαπλών καταλήψεων τους. Τέλος πάντων ας υπάρχουν κι αυτοί για να γελάμε.

Κανείς όμως δεν έδειξε πως μοιάζουν σήμερα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ κανέναν από αυτούς που αποκαλούνται Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι. Σας τους έχω δείξει, το έχω κάνει σε παλιά άρθρα μου στην miastala.com. Μάλιστα έπρεπε να επισημάνω και να αναλύσω τι έδειχνα. Να το αναλύσω, να το περιγράψω, να βάλω βελάκια … Από διακριτική ικανότητα, άστα καλύτερα! Δημοσίευα φωτογραφίες με «βράχους» και κανείς δεν με ρώταγε, πως μου ήρθε η «βλακεία» να δημοσιεύσω βράχους μέσα στα άρθρα μου. Τώρα αν ήταν αγάλματα από πέτρα 100.000 ετών, κανενός δεν πέρασε από το μυαλό! Ας είναι, δείτε την φωτό κάτω (ελπίζω να την βρείτε και να καταλάβετε). Έτσι την επόμενη φορά που θα πίνετε ένα καφέ σε μια κυριλέ καφετέρια, (δεν είναι κακό κι εμείς το κάνουμε) όταν σηκωθείτε να πάτε στην τουαλέτα, ζητείστε από την παρέα που σας κοιτάει παγωμένα, ανέκφραστα, ψυχρά, επιθετικά, ή υπνωτισμένα ειδικά αν φοράτε το Silver Bullet συνδυαστικά με το Silver Violet Blow, είτε μια Violet Diva MWO να τραβήξουν την ουρά τους για να περάσετε! Το ‘χουμε κάνει, με αστεία και διασκεδαστικά αποτελέσματα.

Lacerta: [Τρώμε, γενικά διάφορα πράγματα όπως και εσείς: σάρκα, φρούτα, λαχανικά, ειδικά είδη μυκήτων, από υπόγειες φάρμες και άλλα πράγματα. Πολλοί από εμάς τρώνε ωμή σάρκα ή άλλα πράγματα που είναι αηδιαστικά για εσάς]

Χα χα χα ! και ξανά ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! έχετε αναρωτηθεί αυτοί που εξαφανίζονται τι γίνονται; Πόσες χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο μόνο απ τα “πολιτισμένα” κράτη, γνωρίζεις; Διάβασε μια στατιστική, κάθε 2 λεπτά εξαφανίζεται κι ένα παιδί στην Ευρώπη !!! και δεν υπάρχει βάση δεδομένων για τα εξαφανισμένα παιδιά !!! Σε αυτά τα τρομακτικά νούμερα δεν περιέχονται οι ενήλικες άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες. Για προσπάθησε να εξαφανιστείς να δούμε αν μπορείς ! κι ας μην μιλήσουμε για τα υπανάπτυκτα κράτη !! γιατί νομίζεις τα κρατούν σε μόνιμους εμφύλιους; Οι περισσότερες βάσεις των ερπετοειδών και άλλων φυλών βρίσκονται στην Αφρική, γι’ αυτό την κρατούν σκόπιμα υπανάπτυκτη. Φυσικά δεν θα τολμούσε η ερπετοειδής να πει «ξέρετε σας τρώμε»

Η επίσκεψη του Πάπα στην Ουγκάντα και σε κάθε Αφρικανική χώρα με “πρόβλημα εξωγήινων” είναι μια προσπάθεια να μεσολαβήσει και να κλείσει συμφωνίας για τους ανθρώπους. Ο Πάπας βοήθησε τους Ναζί στην Αργεντινή. Θα κάνει συμφωνίες με την σκοτεινή πλευρά για να διευκολύνει την ανθρωπότητα. Η Ουγκάντα έχει μεγάλη βάση των Reptoids. (ίσως να είναι ίδιο όν με αυτούς από τον Αλντεμπαράν). Οι άνθρωποι εξασφάλησαν το ‘δικαίωμα να υπάρχουν’ το 1971. Οι άνθρωποι έχουν ίση θέση από άποψη ηθικότητας, αλλά όχι από άποψη ολοκληρωμένης κυριαρχίας ή ελέγχου για το μέλλον τους. Επί του παρόντος αντιμετωπίζονται σαν άτακτα παιδιά που πρέπει να παρακολουθούνται και να ελέγχονται.

Lacerta: [Ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες εξωγήινες ομάδες που έλαβε χώρα κυρίως σε τροχιά και την ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη σας. Σύμφωνα με την περιορισμένη γνώση μας για τις πρώτες μέρες αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος εξωγήινος πόλεμος στον πλανήτη γη αλλά δεν ήταν σίγουρα ο τελευταίος και ένας μελλοντικός πόλεμος έρχεται σύντομα, ενώ ένας “ψυχρός πόλεμος” μαίνεται συνεχώς. Οι αντίπαλοι σε αυτόν τον 65 εκατομμυρίων παλαιό πόλεμο ήταν δύο προηγμένα εξωγήινα είδη. Η μία φυλή ήταν ανθρωποειδής όπως το είδος σας (αλλά πολύ παλαιότερο) και ήταν απ’ αυτό το σύμπαν από ένα ηλιακό σύστημα στον αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων» σήμερα στους χάρτες σας. Το άλλο είδος -για το οποίο δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά- ήταν ένα ερπετοειδές είδος.

Το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε). Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση -όπως εσείς θα το λέγατε- κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών/φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη ενεργά στον πλανήτη αυτόν μπορούν και αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας.]

Ιων Μάγγος: Ελπίζω να καταλαβαίνετε, αλλιώς να εκλαϊκεύσω φρακταλικές διαστάσεις, Υπερχορδές κλπ δεν γίνεται. Σημασία έχει το “…μόνο το μυαλό τους” !!! Έχουμε τις ίδιες και πολύ ανώτερες ικανότητες όσοι είμαστε έμψυχοι, αρκεί να είμαστε πολεμιστές που θεωρούν τον εαυτό τους ήδη νεκρό και τους άλλους φαντάσματα, που ο καλύτερος τους φίλος είναι ο θάνατος τους και στέκεται πάντα δίπλα τους, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τους. Μοναδικός Σκοπός του πολεμιστή να γλυτώσει απ’το ράμφος του Αετού (είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος που βρισκόμαστε, με όλες τις διαστάσεις, ο οποίος τρέφεται με συνειδήσεις. ΜΟΝΟ τους πολεμιστές αφήνει να φύγουν, τα πρόβατα τα τρώει … γι αυτό άλλωστε τα εκτρέφει) και να φύγουν για κόσμους ανείπωτης ομορφιάς και τρόμου. Από τον εκπληκτικό Don Juan κι όσους δεν τον γνωρίζουν, ας ξαναθυμηθούμε κάτι που θα πρεπε να είναι δεύτερη φύση μας, η πολεμική κι η θύμηση του θανάτου !

Η παράδοση των μάγων, αναφέρει ο δον Χουάν, υποστηρίζει ότι το Σύμπαν [οι Βολαδόρες και ο Θεός – Δημιουργός] είναι φύσει αρπακτικό. Για τους μάγους αυτό δεν είναι κάτι υποθετικό ή μεταφορικό, αλλά μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Έτσι όλοι οι φωτισμένοι μάγοι μέσα στους αιώνες, μέσα από τον ιδιαίτερο τομέα που καλλιέργησαν σαν κάλυψη, έχουν περιγράψει διεξοδικά την ανθρώπινη κατάσταση, μια περιγραφή που είναι η πιο θλιβερή που δόθηκε ποτέ. Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η περιγραφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Οι μάγοι λένε ότι όπως ακριβώς εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα (gallinas στα ισπανικά) σε ορνιθώνες (gallineros), έτσι κάποιες οντότητες που προέρχονται από ένα διαφορετικό σύμπαν επίγνωσης μας κρατάνε μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Οι μάγοι κάνουν ένα λογοπαίγνιο και λένε ότι αυτές οι οντότητες, που ονομάζονται βολαδόρες (voladores, ελλ. «ιπτάμενοι»), κρατάνε εμάς, τα ανθρώπινα όντα ή seres humanos, μέσα σε ανθρωποτροφεία (humaneros). Οι βολαδόρες είναι μαύρες σκιές που ορισμένες φορές εμπίπτουν στην αντίληψή μας, αλλά ξεμπερδεύουμε με αυτές εξηγώντας τες ως ξένα σώματα πάνω στον αμφιβληστροειδή μας.

Οι μάγοι, μέσω της ικανότητάς τους να βλέπουν άμεσα την ενέργεια, γνωρίζουν το γεγονός ότι αυτές οι σκιές είναι αρπακτικές και ότι μας κρατούν ζωντανούς για να καταβροχθίζουν την επίγνωσή μας. Οι μάγοι λένε ότι η επίγνωση εμφανίζεται σαν λάμψη ή σαν γυαλάδα πάνω σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο αυτοί βλέπουν σαν μια φωτεινή σφαίρα. Για τους μάγους, αυτή η λάμψη της επίγνωσης μοιάζει με πλαστικό βερνίκι που θα έκανε τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει ακόμη περισσότερο, αν δεν κατατρωγόταν μέχρι το τελευταίο ψίχουλο.

Εδώ βρίσκεται το σημείο όπου η περιγραφή των μάγων γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι μάγοι λένε ότι η μόνη λάμψη επίγνωσης που αφήνουν σε μας αυτοί που μας κατατρώγουν είναι η επίγνωση της αυτοανάκλασης, που σε ‘μας τους ανθρώπους εμφανίζεται ως αυτοεκτίμηση ή εγωκεντρισμός. Δηλαδή, το μόνο που μένει σ’ εμάς είναι το ενδιαφέρον που αναπτύσσουμε για το πρόσωπο μας, τον εαυτό μας και το ασήμαντο εγώ μας.

Στην προσωπική μας ζωή έχουμε επιβεβαιώσει ότι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει στον άμεσο κόσμο γύρω μας είναι η δύναμη της αυτο-σπουδαιότητας και της έπαρσης, που έρχεται μασκαρεμένη με τη μορφή της ταπεινότητας, της υπακοπής, της πίστης, της αγάπης, της ευσπλαγχνίας, του αλτρουισμού, της καλοσύνης, πέστε την όπως θέλετε. Η περιγραφή αυτή των μάγων είναι βέβαια η ύστατη Νέμεση για μας, δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στο σημείο αυτό η παράδοση των μάγων βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο είδος πνευματικής παράδοσης. Οι μάγοι λένε -και πιστέψτε με, δεν το λένε από κυνισμό- ότι κάθε ιδανικό των πνευματικών παραδόσεων, των θρησκειών κτλ., με το οποίο συμφωνούμε, είναι μια επινόηση που μηχανεύτηκαν οι βολαδόρες για να μας κρατάνε συνεχώς σε ύπνο. Φανταστείτε την ταραχή μας όταν εξετάζουμε, ζυγίζουμε και συλλογιζόμαστε αυτήν την υπόθεση.Lacerta: [Και τα δύο είδη ήθελαν τον χαλκό του πλανήτη Γη και γι’ αυτό, πολέμησαν σε έναν όχι και τόσο μακρύ πόλεμο στο διάστημα και σε τροχιά.]

Ιων Μάγγος: Σωστά. Φυσικά τον χαλκό, αυτό είναι πολύτιμο μέταλλο, το γιατί είναι απλό, έχει να κάνει με την συγκεκριμένη Φρακταλική μορφή του, αλλά μόνο από πολύ μεγάλο βάθος !

Lacerta: [Δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή. Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής-σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους. Δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη και έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών]

Ιων Μάγγος: Φυσικά κάπως έτσι πάνω κάτω έγιναν τα πράγματα. Για αυτό οι ανθρωπολόγοι δεν βρίσκουν τον “Χαμένο Κρίκο” όσο και να προσπαθούν, παρά τα τρελά λεφτά των επιδοτήσεων ιδίως σε οικογένειες ανθρωπολόγων, όπως οι Leakey ! Μας βγάζουν και καμία Μαύρη Αφροδίτη άμα λάχει, τα λαμόγια. Ενας ζωολογικός κήπος με μαϊμούδες είναι η Γη, αυτός είναι ο λεγόμενος “πολιτισμός του ανθρώπινου ζώου” Λίγη Ελληνική Φιλοσοφία να διαβάσεις όπως και Ομηρά Επη, το αναφέρουν ολοκάθαρα. Το άσχημο για σένα είναι ό,τι δεν γνωρίζεις να διαβάζεις στην γλώσσα σου !!! και δεν επιτρέπεται “άγνοια γνώσης” όπως δεν επιτρέπεται “άγνοια νόμου”.

Lacerta: [Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως κι εμείς]

Ιων Μάγγος: Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν, μην τα ξανά λέω ! Δες και τις Πέτρες του Javier Cabrera

Lacerta: [Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή, ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό. Ξέρεις ποσο πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη;]

Ιων Μάγγος: Ποιος μίλησε για σύντηξη; Για ηλεκτρικό Ήλιο μιλάμε, εδώ δεν μας τα λέει καλά τ’ ομορφοκόριτσο -και καλά κάνει- μελέτησε το βιβλίο του Π. Γιαννουλάκη “Κούφια Γη”

Lacerta: [Όλα τα μυαλά σας είναι σαν ένα μυαλό, μπορούμε να «ακουμπήσουμε» το μυαλό τους και να υποβάλλουμε με τηλεπάθεια την εντολή «Δείτε μας ως έναν από το είδος σας» και το αδύναμο ανθρώπινο μυαλό θα δεχθεί αυτήν την εντολή χωρίς άρνηση και θα μας δουν (παρά την ερπετική μας όψη) σαν κανονικούς ανθρώπους. Το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά σαν μία γοητευτική καστανή γυναίκα.]

Ιων Μάγγος: Σωστότατο. Μάθετε πως υπάρχει μια λειτουργία στον άνθρωπο που είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Δηλαδή δεν μπορείτε να ξεκατουρήσετε να ξεαναπνεύσετε κλπ. Αντιστρεπτή είναι η λειτουργία της σκέψεως. Σκέπτεστε, Μιλάτε και Νοιώθετε. Εάν σας βάλουν σε ένα δωμάτιο που είναι το αντίστροφο του ανηχοικού (απορροφά κάθε θόρυβο και μόνο τέτοια σας δείχνει σε ταινίες το Χόλυγουντ) όπου ανακλώνται πλήρως όλοι οι ήχοι, θα κοντέψετε να κουφαθείτε από την … αναπνοή σας. Μάλιστα η ένταση της βρίσκεται στο κατώφλι του πόνου για το ανθρώπινο αυτί. Τότε εκτός από την αναπνοή σας που θα νομίζετε ότι αναπνέει ολόκληρο το σύμπαν σαν σπηλιά, θα Ακούσετε και κάτι άλλο! Τις σκέψεις σας!

Σε κάθε σκέψη που κάνετε, πάλλονται ανεπαίσθητα οι φωνητικές σας χορδές γι’ αυτό λοιπόν ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ. Αυτή η λειτουργία όμως είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Επαναλαμβάνω πως υπάρχουν από παλιά, όντα στον πλανήτη γη, με ξένο προς το ανθρώπινο DNA. Είναι οι ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν στο ανθρώπινο μυαλό σκέψεις (αυτόματα και ανάλογα με τον χαρακτήρα σας) και μάλιστα σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους ο καθένας τους. Το κάνουν επιδρώντας βιοενεργειακά στις φωνητικές σας χορδές αντίστροφα. Ουσιαστικά ο καθένας τους έχει χρεωμένους, με 108 όπως λέγαμε οι παλιές σειρές στον στρατό. Βέβαια στην πλέμπα το κάνουν -με εξελιγμένα για τα ανθρώπινα στάνταρντ- μηχανήματα Ραδιονικής. Όσοι έχουν εμπειρία από τους καλόγερους στο Άγιο Όρος θα γνωρίζετε το φαινόμενο που το ονομάζουν ο Λογισμός που τους «βάζουν τα δαιμόνια».

Lacerta: [Εάν μπορείτε να δείτε τα «ΑΤΙΑ» μας αυτό σημαίνει είτε πως η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο]

Ιων Μάγγος: Σωστά !

Lacerta: [Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει. Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα]

Ιων Μάγγος: Σωστό από όποια πλευρά και να το δεις. Αν μπορείς να “ΔΕΙΣ”

Lacerta: [Διάφορες πρώτες ύλες, μαζί με τον χαλκό για την τεχνολογία τους, το νερό σας (η καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, που είναι η πηγή ενέργειας σε προηγμένες διαδικασίες σύντηξης) και κάποια χημικά στοιχεία στον αέρα σας. Επιπλέον, δύο από τα είδη ενδιαφέρονται για το σώμα σας, για τους ανθρώπινους ιστούς και το αίμα, επειδή η δική τους γενετική δομή είναι ελαττωματική μέσω κακής εξέλιξης και ακτινοβολίας (απ’ όσο ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες αλυσίδες από το είδος σας και από ζώα για να επισκευάζουν το γενετικό τους υλικό ξανά και ξανά, αλλά δεν μπορούν να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το DNA τους και το δικό σας DNA δεν είναι πλήρως συμβατά]

Ιων Μάγγος: Αρκετά σωστά, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τροποποιούν το ανθρώπινο ζώο για να ταιριάζει στις ανάγκες τους, δείτε πως ετοιμάζουν και προωθούν την Γκρίζα Φυλή, τους ομοφυλόφιλους, το ανακάτεμα των γενετικών λιμνών και την αύξηση της Εντροπίας.

Lacerta: [Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας; Δεν γνωρίζω. Αμφιβάλλω εάν μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθ αυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας]

Ιων Μάγγος: Απόλυτα σωστό, ασχέτως με το ποιους εννοεί ως Ιλοχίμ. Αλλά μπορούμε να προστατευτούμε από τον έλεγχο των σκέψεων μας, με το καθαρό μετάξι κι έναν καλό οργονίτη. Το καθαρό μετάξι είναι χρώματος ιβουάρ και δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία. Το καλύτερο είναι αυτό που προορίζεται για σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Το αγοράζετε ώστε να φτιάξετε μια μπαντάνα ή το πολύ για να καλύψετε εσωτερικά το τζόκευ σας, όταν βγαίνετε για βόλτα η καφέ. Κάντε το πείραμα με την μπαντάνα. Θα πάθετε ΣΟΚ. Ναι είναι μια απλή τεχνική ΣΟΚ, πολύ ευχάριστη αν και τρομακτική.

Θα διαπιστώσετε ότι ξαφνικά στο μυαλό σας έχετε, μόνο το 10% των σκέψεων που έχετε καθημερινά, είτε δουλεύετε είτε απολαμβάνετε το καφεδάκι σας. Σταματά η παράνοια των 100.000 στροφών το λεπτό στο κεφάλι σας. Όλα παίρνουν την φυσιολογική τους διάσταση και η χαβούζα των συναισθημάτων εξαφανίζεται. Το συναίσθημα είναι προϊόν της σκέψεως (συν-αίσθημα) και τα δύο μαζί δημιουργούνται από λέξεις, που όλα μαζί συντηρούν τον κόσμο του ΕΓΩ. Εδώ να συμπληρώσω πως η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, αλλά ΑΙΣΘΗΜΑ.Υπάρχει χωρίς σκέψεις, λέξεις, συν-αισθήματα και όχι μόνο η Αγάπη, αλλά και το Δέος, ο Θαυμασμός, η Καλοπροαίρετη Διάθεση κλπ. Το ΕΓΩ και η συντήρηση του καταναλώνουν ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, δικής σας ενέργειας. Γι’ αυτό και αποκαλείται “Λερναιοκέφαλο Τέρας” γιατί όπως το εν λόγω τέρας, μια σκέψη κόβεις, χίλιες αντίστοιχες εμφανίζονται. Μέχρι … Μελέτησε τι δημιουργούν οι ανεξέλικτες σκέψεις “Το νοητικό σώμα και οι σκεπτομορφές”

Lacerta: [Το είπα αυτό με την λέξη σας «πεδίο» ή «επίπεδο» επειδή ξανά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και η διάσταση θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση απολύτως λάθος (είναι λάθος και ακόμα για άλλη «φυσαλίδα») επειδή η διάσταση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς επίπεδα. Εάν ήσασταν ένα είδος που ζούσε σε άλλο ή πάνω από το επίπεδο και εάν μπορούσατε να μπαίνετε στα επίπεδα χωρίς τεχνολογία ώστε το σώμα σας δεν ήταν φτιαγμένο από εκείνο το είδος ύλης που γνωρίζετε, τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε]

Ιων Μάγγος: Για προσέξτε και σκεφτείτε επιτέλους, πολύ, μα πάρα πολύ, τι εννοεί με το τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Δεν εννοεί υλικά αλλά ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ. Νομίζετε ότι το πολυαγαπημένο σας σώμα έχει καμιά σημασία; Έχει τότε μόνον και μάλιστα τεράστια ΑΝ, επαναλαμβάνω ΑΝ το ακούτε !!! Το σώμα σας, σε ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ επίπεδο, τα υγρά του σώματος και η Ψυχή σας καταλαβαίνει, όχι το μυαλό σας που είναι ο συνδετικός τους κρίκος, γιατί είναι ξεσκισμένο από τις πολλές μεταλλάξεις ! Για Πνευματικό επίπεδο, δεν μιλώ καν ! Διαβάστε κι εφαρμόστε το άρθρο “Ανακεφαλαίωση η Τέχνη της Ελευθερίας”

Οι Πεποιθήσεις είναι ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ. Κάθε φορά που ανησυχείς για οτιδήποτε αληθινό ή φανταστικό, ταίζεις τα αρπακτικά-αφέντες. Για σκέψου ποιοι ή τι σε κάνουν να είσαι ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ και να έχεις ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ; Ενός Θεού δειλού που είναι μόνο για σφαλιάρες, εσύ τον φοβάσαι, σε εκπαίδευσαν να τον φοβάσαι. Ο φόβος που πηγάζει απ’ τον εγωισμό σου και το πόσο σημαντικός είσαι, είναι αυτός που σε κάνει μπριζολάκι. Κυριολεκτικά κι ουχί μεταφορικά!! ΑΛΛΑ. Είναι γεγονός πως όταν ο άνθρωπος βαδίζει στο μονοπάτι του Πολεμιστή-Ταξιδιώτη, του Πνευματικού Αριστοκράτη, τότε παύει να είναι τροφή τους, τουλάχιστον παύει να είναι τροφή ευχάριστη. Δεν είναι και τόσο δυνατά για τον Πνευματικό Αριστοκράτη, το αντίθετο μάλιστα, είναι δειλα φοβισμένα τυφλα κι ανίσχυρα μπροστά στην Δύναμη και την αυστηρή άσκηση του Πολεμιστή.

Lacerta: [Ο «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτό το πρωτόγονο πράγμα που εσείς οι άνθρωποι εννοείται με την λέξη, ο «Πόλεμος» μπορεί να γίνει σε διάφορα επίπεδα. Μία πιθανότητα που έχουν είναι η «καταστροφή» του κοινωνικού σας συστήματος με την επιρροή στους πολιτικούς αρχηγούς, μία άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και φυσικών καταστροφών) που μπορεί να σας φανούν φυσικές σε εσάς]

Ιων Μάγγος: Σωστά !

Lacerta: [Ο προγραμματισμός για την καθολική άρνηση ενός άλλου είδους (ειδικά τον ερπετικών ειδών) όπως και στην περίπτωσή μας είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένα σε κάθε μία από τις συνειδητότητες σας. Αυτοί οι αρχαίοι καθοριστικοί μίσχοι από τις ημέρες της τρίτης τεχνητής δημιουργίας σας και μιλώντας βιολογικά, περνάει σαν γονιδιακή πληροφορία από γενιά σε γενιά]

Ιων Μάγγος: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ συγνώμη, άλλα μόνο να γελάσω μπορώ με την ανθρώπινη υπεροψία που νομίζει ότι είναι και στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας ! Είναι το πρόβατο στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και με τι τρέφεται ο τσοπάνης και τα σκυλιά του; Η φυσική πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, αγγίζει ένα μικρό μόνο μέρος της νοητικής μας λειτουργίας. Ένα μέρος στο οποίο μας έχει επιτραπεί μια σχετική πρόσβαση και κίνηση, σε ένα περιορισμένο αριθμό διαστάσεων. Σαν κάτι, ένας μηχανισμός ή μια σφραγίδα να έχει κλειδώσει τον άνθρωπο έξω απ’ το αχανές πεδίο όλων των δυνατοτήτων του.

Η φύση αυτού του μηχανισμού, που εντυπώθηκε βιολογικά μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα σε κάποια στιγμή της εξέλιξης του, είχε διπλό ρόλο. Απ’ την μια να τον εγκλωβίσει σε μια φούσκα ψευδαισθήσεων, πετσοκόβοντας κυριολεκτικά και μεταφυσικά τις ουσιαστικές ψυχικές κρυσταλλώσεις του. Απ’ την άλλη, να τον “προστατέψει” απ’ την τρομαχτική αλήθεια της γνώσης για την ύπαρξη διαστάσεων και συνειδήσεων πέρα απ’ την δική του κατανόηση. Όσο γνωρίζει ένα πρόβατο στο μαντρί, άλλο τόσο γνωρίζει και τ’ ανθρώπινο ζώο στο μαντρί των πεποιθήσεων που του ‘χουν εμφυτεύσει. Μια χαρά τα λέει η ερπετοειδής.

Lacerta: [πολλά από τα σύγχρονα πολιτισμένα άτομα σας δεν είναι σε θέση να σκεφτούν μόνα τους, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται από τον προγραμματισμό και την θρησκεία, που είναι επίσης μία εκδήλωση αυτού του αρχαίου προγραμματισμού και μέρος και πακέτο του σχεδίου των Ιλοχίμ]

Ιων Μάγγος: Άντε όλοι μαζί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι κι ότι άλλο ειδικά των Μονοθεϊστικών θρησκειών, προγραμματιστείτε ξανά και ξανά και ξανά, Ad Naseum !

Lacerta: [Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις.]

Ιων Μάγγος: Πόλεμος Πατήρ Πάντων, που λέει ο Πάνσοφος Ηράκλειτος ! Αλλά πόλεμος εμφύλιος των ανθρώπων των ίδιων φυλών; Δεν καταλαβαίνετε ότι κάτι βρωμάει;

Lacerta: [Μπορεί, παρά την αφαίρεσή της, να συνεχίσει να υπάρχει σε έναν αυτάρκη τρόπο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει το παράξενο μυστικιστικό όνομα «Κλοπή ψυχών».]

Ιων Μάγγος: Καθημερινό φαινόμενο, θα πάψει όταν θα πάψετε να είστε τα πρόβατα του τσοπάνη σας ! Μελέτησε το κλασσικό πλέον άρθρο “Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή από την Σελήνη;” και “Ψυχή: Ποιούς ταΐζεις μ’ αυτήν;” και “Σελήνη ή Λεβάν το Σκάφος Ελέγχου της Γης”

Lacerta: [Όλα τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν ξεκάθαρα επιστημονική αφετηρία. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει να κάνει με υπερφυσικές δυνάμεις. Μεγαλώνουμε με αυτές τις γνώσεις, ξέρουμε πως κάποιος κάνει χρήση αυτών των δυνάμεων, και από που προέρχονται. Εξασκούμαστε στην θεωρία και στην πράξη. Εσείς όχι, επομένως, δεν κατανοείτε πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο σας — βλέπετε μία μόνο όψη της ύπαρξης, όχι την άλλη (εννοώ εδώ ότι και οι δύο είναι φυσικές). Κάθε τι το παραφυσικό είναι δυικό, και υπάρχει στο χώρο που η ύλη καταλαμβάνει καθώς και στο χωροπεδίο Feldraum]

Τι λέμε τόσο καιρό από την miastala μέχρι σήμερα στο terrapapers; Θα σας ανοίξει το μυαλό η ανάγνωση κειμένων των κάθε είδους πατέρων και των ΘΕΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ (όλοι είναι παράσιτα) ή ο αγώνας εξαλείψεως του εγωισμού σε πρώτο στάδιο; Θέλει σκληρή δουλειά και μετά ακολουθείτε τον σκληρό δρόμο του πολεμιστή. Με το να “περνάτε καλά” και με one night stand -Διαβάστε το “Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή”- εξασφαλίζετε τον πραγματικό θάνατο και την συνείδησή σας την τρώει ο Αετός, ο Δημιουργός του Σύμπαντος που βρισκόμαστε, όπως πολύ σωστά λέει ο σαμάνος Τολτέκος Don Juan. όμως … “Είμαστε άνθρωποι και το πεπρωμένο μας είναι να μαθαίνουμε και να ανοίγουμε τα φτερά μας για ασύλληπτους νέους κόσμους. Ο πολεμιστής που βλέπει την ενέργεια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει τέλος στους νέους ανθρώπινους κόσμους που μπορεί ν’ ανακαλύψει το βλέμμα μας” Don Juan

Ερώτηση: Τι γίνεται με τις φωτογραφίες; Πώς εμφανίζεστε στις φωτογραφίες;

Lacerta: Απάντηση: Αυτή είναι μία ανόητη ερώτηση. Εμφανίζομαι σαν ένα ερπετοειδές πλάσμα, γιατί δεν μπορώ να έχω καμιά επιρροή στην φωτογραφία ή την κάμερα παρά μόνο στο μυαλό του φωτογράφου. Εάν αυτός ή αυτή εμφανίσουν το φιλμ και το δείξουν στους άλλους, θα πρέπει να με δουν στην κανονική μου μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαγορευμένο για το είδος μου να κινηματογραφηθεί ή να φωτογραφηθεί και πρέπει να αποφεύγουμε κάθε κάμερα στην επιφάνεια, αυτό είναι πολύ δύσκολο και μας έχουν κινηματογραφήσει μερικές φορές στο παρελθόν χωρίς την γνώση μας, ειδικά από μερικές από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές υπηρεσίες.

Ιων Μάγγος: Επειδή οι υπέρυθρες φωτογραφίες μπορούν να αποκαλύψουν πολλές πικάντικες λεπτομέρειες (για τους ερπετοειδείς και τα UFO) γι’ αυτό μετά την κατάργηση των συμβατικών φωτογραφικών μηχανών και την εμφάνιση των ψηφιακών φρόντισαν με «οδηγίες» στις κατασκευαστικές εταιρείες να είναι αδύνατον να απεικονίσουν το υπέρυθρο φάσμα. Μετά το φιάσκο που πάθανε με την Mavica φρόντισαν οι αισθητήρες CCD των μηχανών να είναι καλυμμένοι με εδικό φίλτρο που αποκόβει το υπέρθυρο φάσμα. Επιπλέον χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες επιστρώσεις-φίλτρα στους φακούς για τον ίδιο λόγο. Οι παρατηρητικοί φωτογράφοι έχουν καταλάβει ότι όσο βελτιώνονται οι ψηφιακές μηχανές τόσο περισσότερο ΚΛΙΝΙΚΕΣ γίνονται οι φωτογραφίες, για όσους κατανοούν τον όρο. Σήμερα μόνο η Fuzi βγάζει υπέρυθρες μηχανές. Μην χαίρεστε, για να την αγοράσετε πρέπει να ανήκετε σε ειδικό τμήμα του εγκληματολογικού της αστυνομίας ή σε ειδικό τμήμα της αρχαιολογίας, να προσκομίσετε μπόλικο χαρτομάνι και ΑΝ εγκριθεί η αγορά της. Επομένως, ΝΑΙ έχει δίκιο η νεαρά, με την κατάλληλη φωτογραφική μηχανή μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε, γι αυτό απαγόρεψαν (έκαναν πολύ δύσκολη) την αγορά τους.

Lacerta: [Η μυστική προσπάθεια ήταν να χρησιμοποιηθεί η εξωγήινη τεχνολογία αργότερα εναντίον των κακών εχθρών αυτής της μεγάλης χώρας. Αυτό είναι τόσο πρωτόγονο όσο και γελοίο]

Ιων Μάγγος: Ηλίθιοι, υπάνθρωποι, υβρίδια και δράκοι.

Lacerta: [Τους δώσατε πρώτες ύλες, τους δώσατε ασφαλείς περιοχές για τις βάσεις τους, τους δώσατε πρόσβαση στα πιο μυστικά σας αμυντικά δεδομένα, τους δώσατε πρόσβαση στο DNA σας και πάρα πολλά ακόμη — και όλα για να σβήσετε την απληστία σας για δύναμη και πληροφορίες. Το εξωγήινο είδος φυσικά πολύ γρήγορα πρόσεξε ότι είχε να κάνει με αφελή πλάσματα και σας έδωσαν λανθασμένες και κατώτερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία τους ώστε να λάβουν πολλά περισσότερα από την συνεργασία μαζί σας. ]

Ιων Μάγγος: Τι να σχολιάσω, για την απέραντη ηλιθιότητα ή για την απέραντη βλακεία των ανθρώπων; Είστε ζώα γι’ αυτούς. Ζώα σε ένα μεγάλο εργαστήριο, που τρέφονται από εσάς, όπως εσείς τρέφεστε από τις κότες και τα πρόβατα. Δεν υπάρχει φιλοσοφική σχολή που να μην το λέει αυτό, με πλάγιο και καλυμμένο τρόπο. Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Κλείστε το χαζοκούτι και τις τούρκικες εκπομπές ή μήπως είστε αρκετά Τουρκόσποροι ώστε σας αρέσουν τα τσιφτετέλια και τα κάθε είδους μινόρε; Άντε πάρτε σειρά για τον “Αετό” είναι αχόρταγος, άλλωστε εσείς τον τρέφετε. Ο Αετός είναι ο Δημιουργός αυτού του γαλαξιακού κόσμου και τρέφεται από την συνείδηση μας, οργανικών κι ανόργανων όντων.

Κάπου αναφέρει το ομορφοκόριτσο για τον Αιθέρα κι ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τεράστιο ποσοστό με τις ανόητες σκέψεις τους. Πολύ, πάρα πολύ σωστά. Αν έχετε Αιθερική όσφρηση θα μυρίσετε σάπιο κρέας και πεθαμένους τους περισσότερους γύρω σας. Ετσι είναι, όσο και αν σας πειράζει. Φυσικά θέλουν περισσότερο αιθέρα για τους εαυτούς τους, για αυτό θα μειώσουν δραματικά τους αριθμούς μας στον πλανήτη. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. Που δεν είναι ούτε οι Ε, ούτε οι Ολύμπιοι, ούτε οι Πλειάδιοι, ούτε οι Φωτεινοί Ελ, ούτε ο Μέγας και Πολύς Κθούλου, ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο αποκύημα φαντασίας. Αλλά, έπρεπε ήδη να το έχετε καταλάβει απ’ τα γραπτά μου !

Δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια σε κβαντικό (Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας) επίπεδο. Αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που περιγράφεις με λέξεις και τίποτα δεν είναι πραγματικό. Το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ένα σύνολο από αυταπάτες που Συμφωνούν η μια με την άλλη. Κάθε τι που ονομάζουμε πραγματικό αποτελείται από πράγματα που δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά. !!! Τα μόνα πραγματικά πράγματα, η όποια πιθανή Αλήθεια, (κι επ’ ουδενί Απόλυτη) είναι τα αποτελέσματα των πειραμάτων αλλά ο τρόπος που κάνουμε τις μετρήσεις επηρεάζει αυτά τα αποτελέσματα. Τα γεγονότα δεν υπάρχουν στη στερεή και χρονική μορφή τους, παρά μονάχα όταν παρατηρηθούν-μετρηθούν … κι όταν Παρατηρηθούν τότε ΑΛΛΑΖΟΥΝ !

Με άλλα λόγια από το πλήθος των ρευστών ενδεχομένων γεγονότων, ο παρατηρητής επιλέγει μια εκδοχή και την παγ(ι)ώνει. Ο πεπερασμένος ανθρώπινος νους δεν συλλαμβάνει ό,τι παράγεται στον κόσμο, αλλά ό,τι ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ότι υπάρχει. Η Συμφωνία σου λοιπόν είναι που κάνει τον κόσμο να υπάρχει, όπως είναι, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αλλωστε κανείς δεν νοιάζεται τι αρέσει και τι δεν αρέσει σ’ ένα κοτοπουλάκι!

TERRA PAPERS η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗΜεροσ  Πρωτο  ΕΔΩ

Μερος Δευτερο  ΕΔΩ

terrapapers

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου