Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της Λασέρτα

Κείμενο της 2ης συνέντευξης (συντομευμένη έκδοση) 27 Απριλίου 2000
Η συνάντηση ξεκίνησε με μία αξιολόγηση των διαφορετικών ερωτήσεων κι απόψεων που είχα λάβει από αναγνώστες του πρώτου κειμένου, με ανώνυμο τρόπο, της διανομής μέσω πολύ έμπιστων φίλων. Μερικές από αυτές τις απόψεις -όλες μαζί ήταν πάνω από 14 σελίδες χαρτιού- περιείχαν σχόλια που διαμορφώνονταν από ριζοσπαστικά θρησκευτικές, έως μία φανατική τάση για μία καλοδεχούμενη επαφή με ένα ερπετικό είδος. Μερικά από τα σχόλια περιείχαν στερεότυπες φράσεις όπως «Υπηρέτες της Κόλασης» ή «Είδος του Σατανά». Δεν επιθυμώ να μπω σε κανενός είδους λεπτομερή περιγραφή εδώ μιας και δεν επιθυμώ να προωθήσω παραπέρα λανθασμένες και ακραίες σκέψεις.Ερώτηση: Όταν διαβάζεις αυτά τα θρησκευτικά και μισαλλόδοξα σχόλια, τι νομίζεις και αισθάνεσαι; Είναι η σχέση μεταξύ του είδους σας και του δικού μας στην πραγματικότητα διαμορφωμένη από ένα τέτοιο είδος απόλυτης άρνησης;

Απάντηση: Σου προκαλεί έκπληξη που δεν εξοργίζομαι καθόλου από αυτό; Ανέμενα πλήρως τέτοιου είδους ακραίες αντιδράσεις. Ο προγραμματισμός για την καθολική άρνηση ενός άλλου είδους (ειδικά τον ερπετικών ειδών) όπως και στην περίπτωσή μας είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένα σε κάθε μία από τις συνειδητότητες σας. Αυτοί οι αρχαίοι καθοριστικοί μίσχοι από τις ημέρες της τρίτης τεχνητής δημιουργίας σας και, μιλώντας βιολογικά, περνάει σαν γονιδιακή πληροφορία από γενιά σε γενιά. Η ταύτιση του είδους μου με τις δυνάμεις του σκότους, ήταν μία από τις πρωταρχικές σκοπιμότητες των Ιλοχίμ, που αρέσκονταν να βλέπουν τους εαυτούς τους στον ρόλο των δυνάμεων του φωτός, κάτι που και αφ’ εαυτού αντιπροσωπεύει ένα παράδοξο, μιας και το ανθρωποειδές είδος ήταν εξαιρετικά ευαίσθητο στο ηλιακό φως.

Σε περίπτωση που περιμένατε να κάνω την θιγομένη, λυπάμαι αλλά εν μέρει θα σας απογοητεύσω. Αυτές οι σκοτεινές προθέσεις δεν είναι δικό σας λάθος, ακολουθείτε στο μεγαλύτερο μέρος ότι έχετε κληρονομήσει από τους προγόνους σας. Είναι πραγματικά κάπως απογοητευτικό που πολλοί από εσάς δεν αναπτύσσουν ισχυρή αυτό-συνείδηση, γιατί αυτό θα σας βοηθούσε να ξεπεράσετε την συνθηκο-θέτηση. Όπως ήδη έχω πει, ήμασταν σε απευθείας επαφή τους τελευταίους αιώνες με κάποιες από τις πιο πρωτόγονες ανθρώπινες φυλές, αυτές οι φυλές είχαν μόνες τους επιτύχει στο να σπάσουν τον παλιό «προγραμματισμό της δημιουργίας» και ήταν σε θέση να μας συναντήσουν χωρίς εντάσεις, μίσος και απόλυτη απόρριψη.

Προφανώς πολλά από τα σύγχρονα πολιτισμένα ανθρώπινα είδη, δεν είναι σε θέση να σκεφτούν μόνα τους, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται από τον προγραμματισμό και την θρησκεία (που είναι επίσης μία εκδήλωση αυτού του αρχαίου προγραμματισμού και μέρος και πακέτο του σχεδίου των Ιλοχίμ). Επομένως, σχόλια αυτού του είδους τα θεωρώ διασκεδαστικά παρά ενοχλητικά, απλά μου επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τις υποθέσεις μου σχετικά με τον καθορισμένο τρόπο σκέψεώς σας.

Ερώτηση: Γι’ αυτό, δεν είστε το «Είδος του Σατανά» όπως ειπώθηκε πριν;

Απάντηση: Πώς μπορώ να απαντήσω σε αυτό; Εσείς οι άνθρωποι σκέφτεστε ακόμα σύμφωνα με έναν απλό και εντελώς ακατάλληλο σχήμα γενικεύσεων. Απλά, δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη. Υπάρχουν σε κάθε γήινο και εξωγήινο είδος και καλά και κακά άτομα, αυτό είναι ακόμα αλήθεια και για τους δικούς σας, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως απόλυτα κακό είδος. Αυτή η αντίληψη είναι πραγματικά πολύ πρωτόγονη.

Εσείς οι άνθρωποι έχετε πιστέψει, προ αμνημονεύτου χρόνου, ότι είστε προγραμματισμένοι να πιστέψετε, ότι είχαν προβλέψει οι δημιουργοί σας να πιστέψετε. Κάθε γνωστό είδος, ακόμα και τα περισσότερο ανεπτυγμένα, αποτελούνται από ένα μεγάλο αριθμό ατομικών συνειδήσεων (τουλάχιστον ένα τμήμα της συνείδησης είναι ατομικό, παρόλο που υπάρχουν συνδετικά πεδία της συνειδήσεως) αυτά τα αυτοσυντηρούμενα πνεύματα είναι σε θέση να αποφασίσουν ελεύθερα για τους εαυτούς τους, ένα τρόπο ζωής που είναι είτε καλός ή κακός, σύμφωνα με τα δικά σας ανθρώπινα πρότυπα.

Εξαρτάται πάλι από την οπτική γωνία, οι άνθρωποι σας δεν είναι αναγκαία σε θέση να κρίνουν πότε οι ανάγκες ενός πολύ περισσότερο ανεπτυγμένου είδους είναι καλές ή κακές, επειδή βρίσκεστε σε χαμηλότερο επίπεδο παρατήρησης, από το οποίο μία εκτίμηση είναι αδύνατη. Οι απλές σας λέξεις «καλό» και «κακό» είναι σε κάθε περίπτωση παραδείγματα μίας τάσης προς την γενίκευση, στην γλώσσα μου υπάρχουν πολλές έννοιες για τις διάφορες αποχρώσεις του νοήματος, των ατομικών συμπεριφορών σε σύγκριση με τους κοινωνικούς κανόνες μιας κοινωνίας.

Ακόμη και εκείνα τα εξωγήινα είδη που έχουν την τάση να ενεργούν ανταγωνιστικά σε εσάς, δεν είναι το «Είδος του σατανά», παρόλο που ενεργούν αρνητικά σε σχέση με το είδος σας. Το κάνουν αυτό για τους δικούς τους λόγους και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους σαν κακούς, εάν ο δομημένος τρόπος σκέψης σας ήταν πιο γραμμικός (κι οχι γενικευμένος) και πιο εστιασμένος όπως είναι ο δικός τους, τότε θα μπορούσατε επίσης να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο.

Η αντιμετώπιση των άλλων ειδών υπάρξεως, από ένα είδος, φυσικά εξαρτάται πάρα πολύ στον αντίστοιχο του δομημένου τρόπου σκέψης, κάθε είδος θέτει τις δικές του προτεραιότητες. Το να το κατηγοριοποιήσουμε σαν «κακό» ή «καλό» είναι αρκετά πρωτόγονο, για την επιβίωση, κάθε είδος υποστηρίζει τις πιο ποικίλες, ανάμεσα τους και το δικό σας, όπως και τις πλέον διαφορετικές ή τις χειρότερες ή τις αρνητικά-κατευθυνόμενες πράξεις.

Δεν θα εξαιρέσω και το δικό μου είδος σε αυτό, γιατί έχουν υπάρξει περιστατικά στο παρελθόν τα οποία προσωπικά δεν εγκρίνω, αλλά και για τα οποία δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν συνέβηκε τα τελευταία 200 χρόνια της χρονικής σας κλίμακας. Αλλά παρακαλώ να προσέξετε το εξής: δεν υπάρχουν απολύτως καλά και δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη, γιατί κάθε ένα από τα είδη αποτελείται από άτομα.

Ερώτηση: Στα γράμματα που έλαβα, υπήρχε συχνά η ερώτηση, εάν θα μπορούσες να προχωρήσεις σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγμένη φυσική που σχολίασες την τελευταία φορά. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως, τα λόγια σου δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Για παράδειγμα, πως λειτουργούν τα ΑΤΙΑ, πως πετούν, πως πραγματοποιούν τους ελιγμούς που κάνουν;

Απάντηση: Οφείλω να το εξηγήσω αυτό στους ανθρώπους; Δεν είναι τόσο απλό. Άσε με να το σκεφτώ για ένα λεπτό. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιώ πολύ απλές λέξεις ώστε να είναι ξεκάθαρο σε εσάς οι βασικές αρχές μιας υψηλότερου είδους επιστήμης. Ας προσπαθήσουμε το εξής: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θεμελιώδη πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να διαιρέσετε την αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο γιατί κάθε ύπαρξη αποτελείται από διαφορετικά στρώματα, ας πούμε προς χάριν της απλότητας ότι αποτελείται από μία υλική ψευδαίσθηση και ένα χωροπεδίο.

Η αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο βασίζεται σε μία απλή υλική ψευδαίσθηση. Αυτή η ψευδαίσθηση χωρίζεται επιπλέον σε 3 στοιχειώδης ή βασικές καταστάσεις της ύλης. Υπάρχει επίσης ένας τέταρτος και πολύ σημαντικός όρος, στον οποίο απλά δίνετε προσοχή λίγο ή πολύ όπως επιθυμείτε, είναι αυτός που συνορεύει με το χωροπεδίο/Πλάσμα. Για εσάς, η θεωρία για έναν ελεγχόμενο μετασχηματισμό ή μια ανύψωση της συχνότητας της ύλης δεν είναι πολύ συνηθισμένη, ή υπάρχει σε ένα πολύ πρωτόγονο επίπεδο. (Σαν παραλειπόμενο, υπάρχουν απλά πέντε καταστάσεις της ύλης, αλλά η μετά-πλάσμα κατάσταση θα ήταν παρατραβηγμένη και το μόνο που θα έκανε θα ήταν να σας μπερδέψει. Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητη για την κατανόηση της βασικής θεωρίας, συνδέεται με ποικίλα φαινόμενα που θα τα χαρακτηρίζατε ως παραφυσικά.) Τώρα, πίσω στα ουσιώδη: Το Πλάσμα λοιπόν, με το Πλάσμα δεν εννοώ απλά «θερμό αέριο» μιας και η έννοια είναι γενικά απλοποιημένη από τους ανθρώπους σας, αλλά μάλλον εννοώ μία υψηλότερη συνολική κατάσταση της ύλης.

Το Πλάσμα η ειδική κατάσταση της ύλης που κείται μεταξύ της πραγματικής ύπαρξης και του χωροπεδίου, το οποίο είναι, ολοκληρωτική απώλεια της μάζας και καθαρή συσώρευση ενέργειας διαφόρων μορφών κάθε φορά που η μάζα «ωθείται». Η τέταρτη κατάσταση της ύλης είναι πολύ σημαντική για ορισμένες φυσικές περιστάσεις που μπορούν για παράδειγμα να χρησιμοποιηθούν -πως να το θέσω- για την παραγωγή αντιβαρύτητας. (Αυτή είναι μία αρκετά παράξενη ανθρώπινη λέξη και όχι πραγματικά σωστή, αλλά θα το καταλάβετε καλύτερα έτσι.)

Ουσιαστικά, στον κόσμο την πραγματικής φυσικής, δεν υπάρχουν διπολικές δυνάμεις, αλλά κυρίως μόνο «εξαρτώμενη από τον παρατηρητή ανακλαστική συμπεριφορά» μίας, μεγάλης ενοποιημένης δύναμης σε διάφορα επίπεδα. Με την αντιβαρύτητα ή την εκτόπιση των βαρυτικών χαρακτηριστικών σε επίπεδα, μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να προκαλέσει στερεή ύλη να αιωρηθεί, αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται εν μέρει από εμάς και από εξωγήινους επίσης ως μέσο προώθησης των ΑΤΙΑ τους. Οι άνθρωποι σας κινούνται σε πραγματικά πρωτόγονο επίπεδο προς μία παρόμοια αρχή για τα μυστικά στρατιωτικά τους προγράμματα, αλλά μιας κι έχετε λίγο-πολύ κλέψει αυτήν την τεχνολογία (κι αργότερα σας δόθηκε λανθασμένη σκοπίμως από τους εξωγήινους), σας λείπει η πραγματική φυσική κατανόηση, με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψετε με προβλήματα αστάθειας κι ακτινοβολίας με τα «ΑΤΙΑ» σας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός θανάτων των ανθρώπων σας λόγω της έντονης ακτινοβολίας και διαταραχών του πεδίου. Δεν συμφωνείτε, πως αυτό είναι ένα παράδειγμα της επιχείρησης σχετικά με την ερώτημα του «καλού» και του «κακού»; Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή, την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις. Τώρα, μπορεί κάποιος να σας δικαιολογήσει, ότι μόνο ένας μικρός αριθμός του είδους σας έχει κάποια γνώση σχετικά με αυτά τα εξωγήινα προγράμματα τα οποία είναι -όπως τα εξηγείτε- άκρως απόρρητα.

Σας είπαν ότι όσο πιο υψηλότερης τάξεως ή αριθμητικού βαθμού της βασικής ύλης, τόσο πιο απλή η ανύψωση της κατάστασης της, αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό. Εάν δεν μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις δυνάμεις, τότε θα είστε καλύτερα εάν δεν το επιχειρήσετε. Αλλά το είδος σας ήταν πάντα αδαές και προ αμνημονεύτου χρόνου προσπάθησε να παίξει με δυνάμεις που δεν είχε καν κατανοήσει. Γιατί να αλλάξει αυτό ποτέ; Θυμάστε την επιχείρηση της σύντηξης του χαλκού; Με την χρήση της διακύμανσης υπό ορθή γωνία με το προκαλούμενο πεδίο ακτινοβολίας, ο χαλκός συντήκεται με άλλα υλικά. (Η ψευδαίσθηση της ύλης συντήκεται, τα πεδία στο χωροπεδίο αλληλοκαλύπτονται, αλλά η κύρια δύναμη θα κατοπτριστεί από αυτή την διαδικασία και θα προσλάβει έναν ψευδό-διπολικό χαρακτήρα.)

Η παραγόμενη σύνδεση και το πεδίο γι’ αυτό τον λόγο δεν θα είναι σταθερά υπό κανονική κατάσταση της ύλης και ακατάλληλη για χρήση. Σαν αποτέλεσμα, ολόκληρο το φάσμα του πεδίου μετακινείται σε μία υψηλότερη πλασματοειδή κατάσταση, δια της οποίας το φάσμα έρχεται μαζί με αυτή την σκληρή μετατόπιση στην αντίθετη πολική θέση (η λέξη δεν είναι σωστή) του πεδίου δυνάμεως και ομοιάζει αρκετά κοντά με την βαρυτική μετατόπιση.

Αυτή η μετατόπιση προκαλεί μία «κλίση» της απωστικής ψευδό-διπολικής δυνάμεως, η οποία τώρα δεν ρέει πλέον προς το εσωτερικό του πεδίου δυνάμεως, αλλά ρέει εν μέρει προς το εξωτερικό του πεδίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα διαστρωματικό ανακλαστικό πεδίο δυνάμεως, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το διαμορφώσετε μέσα σε συγκεκριμένα τεχνολογικά όρια, σε σχέση με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί επίσης να διεκπεραιώσει πολλαπλότητα εργασιών, για παράδειγμα, να προκαλέσει μαζικά ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται και να ελίσσονται.

Μπορεί επίσης να ασκήσει λειτουργίες απόκρυψης στο πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς επίσης να χειριστεί πρόσκαιρες αλληλουχίες γεγονότων -πράγματι σε πολύ περιορισμένη έκταση- καθώς και άλλα πράγματα. Έχετε γνώση για το φαινόμενο σας το «κβαντικό τούνελ»; Ακόμα και οι εξισώσεις εύρους ανάμεσα στην αυθεντική ύλη μπορούν να επιτευχθούν με ένα τέτοιου είδους πεδίο εάν η συχνότητα και η απόσταση από το επίπεδο του πεδίου είναι αρκετά υψηλή. Δυστυχώς, το όλο πράγμα που σας εξήγησα με τις λέξεις σας, φοβάμαι πως βγήκε αρκετά πρωτόγονο. Ακούγεται αρκετά παράξενο και σίγουρα αδύνατο για την κατανόηση σας, αλλά ίσως αυτή η απλή εξήγηση μπορεί να σας χρησιμεύσει να καταλάβετε. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι.

Ερώτηση: Υπάρχει επιστημονική απόδειξη για τις παραφυσικές δυνάμεις, όπως για παράδειγμα με τις δυνάμεις τις σκέψεως σας;

Απάντηση: Ναι. Για να το εξηγήσω αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε την φυσική πραγματικότητα του χωροπεδίου {Feldraum}. Θα το προσπαθήσω, μισό λεπτό, θα πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου νοερά από την ψευδαίσθηση πως ότι βλέπεις είναι η αληθινή φύση του σύμπαντος. Είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η επιφάνεια μιας πλευράς. Φαντάσου ότι όλη η ύλη εδώ μέσα- εσύ, το τραπέζι, το μολύβι, αυτή η συσκευή, το χαρτί- δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά ότι είναι μόνο το αποτέλεσμα της ταλάντωσης του πεδίου και συγκέντρωση ενέργειας. Όλη η ύλη που βλέπετε, κάθε πλάσμα, κάθε πλανήτης και άστρο σε αυτό το σύμπαν, έχει ένα πληροφοριο-ενεργειακό ισοδύναμο στο χωροπεδίο το οποίο βρίσκεται σε ένα κύριο πεδίο, το γενικό επίπεδο (των πραγμάτων). Τώρα, δεν υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, αλλά αρκετά.

Την τελευταία φορά, είχα αναφέρει πως τα πολύ ανεπτυγμένα είδη τα οποία μπορούν να αλλάζουν επίπεδα (το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την απλή αλλαγή φυσαλίδας, γιατί οι φυσαλίδες είναι μέρος κάθε και όλων των επιπέδων). Καταλαβαίνεις; Οι διαστάσεις, όπως τις αποκαλείτε, είναι τμήματα μίας μόνο φυσαλίδας, οι φυσαλίδες ή ο παγκόσμιος αφρός είναι μέρος ενός επιπέδου και τα επίπεδα είναι στρώματα στο χωροπεδίο, ενώ το χωροπεδίο, δρα με την ιδιότητα ενός ενιαίου φυσικού μεγέθους, είναι ουσιαστικά ατελείωτο, αποτελείται από αμέτρητα πληροφοριο-ενεργειακά στρώματα και γενικά επίπεδα (φρακταλικά). Δεν υπάρχουν στο χωροπεδίο κενά επίπεδα, όλα είναι τα ίδια, αλλά χωρίζονται με την βοήθεια των ενεργειακών όρων τους. Πρόσεξα πώς σε μπερδεύω τώρα. Νομίζω πρέπει να σταματήσω αυτήν την εξήγηση.

Ερώτηση: Όχι, σε παρακαλώ συνέχισε. Πώς οι σταθερές παραφυσικές δυνάμεις προκύπτουν;

Απάντηση: Καλά λοιπόν. Ας προσπαθήσουμε κάτι απλούστερο. Ξανά, δεν είναι απολύτως σωστό, αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτόν τον τρόπο: Η απτή ύλη σε αυτή την μεριά καθρεπτίζεται στο χωροπεδίο σαν πεδίο με σαφή στρώματα. Αυτά τα στρώματα περιέχουν πληροφορία, για παράδειγμα, σχετικά με την απλή δομή της ύλης ή την συχνότητα των υπερχορδών, αλλά επίσης είναι αποθηκευμένη πληροφορία που πηγάζει από την δημιουργία της ύλης. Γνωρίζεις την ανθρώπινη έννοια των «μορφογενετικών πεδίων»; Ένα μέρος του στρώματος μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοιο. Τώρα υπάρχει άλλο ένα ενδιάμεσο στρώμα για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ανθρώπινη έννοια, μιας και η θεωρία δεν είναι κοινή στην ανθρώπινη σκέψη. Ας το ονομάσουμε «παρα-στρώμα», μιας και αυτό το στρώμα είναι υπεύθυνο για όλα όσα ονομάζετε παραψυχικά και παραφυσικά και το οποίο είναι εκτός των ορίων της πρωτόγονης επιστήμης σας. Αυτό το παρα-στρώμα βρίσκεται ανάμεσα στα στρώματα της ύλης και των μορφογενετικών πεδίων στο χωροπεδίο. Μπορεί ενεργά να ενσωματωθεί και στα δύο.

Το σώμα σου, για παράδειγμα, καθρεφτίζεται σαν πεδίο στο χωροπεδίο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και εδώ επίσης -σαν σάρκα, αίμα, οστά- με την μορφή ύλης υπερχορδών ή ατόμων, αλλά όχι μόνο αυτά. Η ύπαρξη είναι πάντα μία δυαδικότητα. Κάποια στρώματα του πεδίου περιέχουν απλές πληροφορίες σχετικά με την στερεή ύλη του σώματος και την συχνότητα, ενώ άλλα στρώματα (περιέχουν πληροφορίες σχετικά με) το πνεύμα σας, την συνείδηση ή μιλώντας από ανθρώπινη θρησκευτική σκοπιά, την ψυχή σας. Η επίγνωση ή η συνειδητότητα σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα απλό ενεργειακό πλέγμα, χωρισμένο σε διαφορετικά στρώματα του πεδίου σας στο χωροπεδίο, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Η αληθινή επίγνωση μπορεί επίσης να υπάρχει εδώ στην υλική μεριά, αλλά μόνο με την μετά-πλασματοειδή μορφή (την πέμπτη μορφή της ύλης). Με την απαραίτητη φυσική γνώση και την αντίστοιχη τεχνολογία, το συνειδησιακό/επιγνωσιακό πλέγμα, ή ψυχή, μπορεί να αποχωριστεί από το πεδίο ηρεμίας. Μπορεί, παρά την αφαίρεσή της, να συνεχίσει να υπάρχει σε έναν αυτάρκη τρόπο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει το παράξενο μυστικιστικό όνομα «Κλοπή ψυχών». Αλλά πάνω απ’ όλα, μιλάμε για επιστήμη εδώ πέρα, όχι για μαγεία και σκοτεινές δυνάμεις. [Σχόλιο K.: Η «Κλοπή Ψυχών» είχε αναφερθεί σε ένα ακραίο, θρησκευτικά υποκινούμενο σχόλιο σε σύνδεση με τα ερπετικά είδη]

Αλλά πίσω στην ερώτησή σου: Πλάσματα με ισχυρές πνευματικές δυνάμεις μπορούν να έχουν άμεση επιρροή στο παρα-στρώμα με την χρήση του δικού τους συνειδησιακού/επιγνωσιακού πεδίου. Τώρα αυτό το στρώμα δεν περιορίζεται μόνο στο άτομο, αλλά σαν ένα μέρος ενός γενικότερου στρώματος πληροφορίας -μπορείτε να το πείτε πεζά η κοινοτική ψυχή– που είναι συνδεδεμένο με όλη την έμψυχη και άψυχη ύλη και όλη την συνειδητότητα που υπάρχει σε αυτό το κύριο επίπεδο.

Ο βιολογικός λόγος αυτών των ικανοτήτων έγκειται στην μεριά της ύλης, παρεμπιπτόντως, στην υπόφυση, που είναι πάντοτε σε θέση να παράγει τις συχνότητες ώστε να ελέγξει ενεργά το χωροπεδίο (Feldraum). Ακόμα και εσείς οι άνθρωποι μπορείτε θεωρητικά να το πράξετε, όμως, είστε στερεά μπλοκαρισμένη για τέτοια πράγματα. Όπως είπα και πριν, το παρα-στρώμα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το μυαλό καθώς και με την ύλη. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω τις πνευματικές μου δυνάμεις για άλλη μία φορά ώστε να μετακινήσω αυτό το μολύβι, τότε, με απλά λόγια, φαντάζομαι στο μυαλό μου πως η συνειδητότητα/επίγνωση μου επεκτείνεται/ενισχύεται στην υλική μεριά με την μορφή του μέτα-πλάσματος στο μολύβι.

Στο χωροπεδίο αυτό προκαλεί ταυτόχρονα μία αυτόματη εντολή από το συνειδητό/επιγνωσιακό στρώμα στο παρα-στρώμα να αλληλεπιδράσει με το υλικό επίπεδο του μολυβιού. Επειδή το παρά-στρώμα δεν περιορίζεται μέσα στο σώμα, δεν είναι καν πρόβλημα που το μολύβι βρίσκεται εκεί πέρα, γιατί μπορώ αλάνθαστα να το φτάσω, ακόμη και χωρίς να μετακινήσω το φυσικό μου κορμί. Το μετά-πλάσμα σε αυτή την μεριά, το παρα-στρώμα στην άλλη. Έχω έλεγχο πάνω στο μολύβι και η επίδραση φέρνει το πεδίο της ύλης στο σημείο ώστε να αλλάξει με τέτοιο τρόπο ώστε μετακινείται, για παράδειγμα.

[Σχόλιο Κ.: Βεβαιώνω ότι το μολύβι που αναφέρθηκε απότομα την ίδια ακριβώς στιγμή πετάχτηκε στον Αέρα σε ύψος 20 εκατοστών και μετά έπεσε πάλι πάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού. Ο ήχος ακούγεται ξεκάθαρα στην κασέτα. Κανείς δεν φάνηκε να ακουμπά το μολύβι]

Ερώτηση: Αυτό είναι συναρπαστικό. Τι είδους παραφυσικά φαινόμενα μπορεί να προκαλέσει κάποιος με αυτό;

Απάντηση: Όλων των ειδών. Όλα όσα αποκαλείτε παραφυσικά. Όπως είπα, αυτό το ειδικό στρώμα βρίσκεται στο χωροπεδίο (Feldraum) ανάμεσα στα μορφογενετικά πληροφοριακά στρώματα και τα υλικά στρώματα και μπορεί να επιδράσει εξίσου και με τις δύο μεριές. Σαν να λέμε, μπορεί να αλληλεπιδράσει με την στερεή ύλη καθώς και με την πνευματικές ή διανοητικές πληροφορίες, με τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε όλα όσα γενικά αποδίδονται στον όρο τηλεκίνηση και τηλεπάθεια.

Η «σύνδεση απορρόφηση» με μία άλλη συνειδητότητα/επίγνωση είναι γενικά ξεχωριστή στην διαδικασία από την απλή επιρροή της ύλης, μιας και διαφορετικά συνειδησιακά/επιγνωσιακά πεδία λειτουργούν με διαφορετικές ταλαντώσεις. Μία συνειδητότητα/επίγνωση που εκπέμπει ή μία συνειδητότητα/επίγνωση που λαμβάνει πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί στο άλλο μυαλό/νου επακριβώς, πριν οποιαδήποτε πρόσβαση είναι δυνατή.

Τα περισσότερα είδη έχουν πιθανότητες να μπλοκάρουν την εξωγήινη πρόσβαση, αλλά εσείς οι άνθρωποι δεν το έχετε αυτό. Το ακόλουθο είναι γενικά σωστό: όσο ισχυρότερες οι παραφυσικές ικανότητες ενός είδους, τόσο πιό απλή η προσαρμογή και η πρόσβαση. Οι δικές μας ικανότητες δεν είναι τόσο ισχυρά ανεπτυγμένες, γι’ αυτό, πρέπει να μάθουμε ειδικές εξωγήινες πνευματικές τεχνικές επιρροής ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την απομίμηση, για παράδειγμα εκεί που η απομίμηση είναι πραγματικά πολύ απλή είναι στα μυαλά σας λόγω στην εμφύτευση του διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Κάποιες από αυτές τις ικανότητες εν μέρει κληρονομούνται, η μητέρα και το παιδί του είδους μας για παράδειγμα είναι για παράδειγμα συντονισμένοι επακριβώς κατά τους πρώτους μήνες της ζωής, εν μέρει επίσης και κατά την ωοτοκία της μέλλουσας εγκυμονούσης μητέρας και επικοινωνούν τηλεπαθητικά. Για να επηρεάσουμε εσάς τους ανθρώπους, χρειαζόμαστε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εξάσκησης, παρά την απλή σας δομή.

Επομένως, απαγορεύεται, για παράδειγμα, στους ενήλικες του είδους μου πριν την «Ηλικία διαφώτισης» να έρθουμε στην επιφάνεια της Γης. (Ο όρος είναι συνώνυμος, μαζί με άλλα πράγματα, με την πλήρη φυσική δύναμη.) Στην περίπτωση των μη πλήρως ανεπτυγμένων ικανοτήτων, ο κίνδυνος ανακάλυψης μας από εσάς θα ήταν πολύ μεγάλος. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν φυσικά πολλές μυστικές διδασκαλίες σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σε κάποιον αυτές οι ικανότητες, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τίποτα με σιγουριά για αυτές.

Όταν το μυαλό ενός εξωγήινου πρέπει να επηρεαστεί, τότε υπάρχουν γενικά κάποια βήματα που πρέπει να κινητοποιηθούν από το άλλο εξωγήινο είδος. Πρώτα και κύρια, πρέπει να νιώσουμε την ταλάντωση του εξωγήινου, κάτι το οποίο γενικά γίνεται αυτομάτως από τον εγκέφαλο, δηλαδή για το ένα η ταλάντωση του πεδίου, για τον άλλο τα μετά-ηλεκτρικά εγκεφαλικά κύματα εδώ στον κανονικό χώρο (που καταλαμβάνει η ύλη). Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μετά από αυτό, κάποιος δεν έχει παρά απλά να βολιδοσκοπήσει για την άλλη συνειδητότητα/επίγνωση στο μυαλό με μία μετά-πλάσμα εκδήλωση, το χωροπεδίο {Feldraum} αντιδρά και η σύνδεση δημιουργείται.

Τώρα μπορεί κάποιος να διαβάσει πληροφορίες από τον πρώτο και να γράψει τις επιθυμητές πληροφορίες στον δεύτερο στην σωστή τοποθεσία. Με ρώτησες την προηγούμενη φορά εάν εσείς οι άνθρωποι έχετε την δυνατότητα να προστατευτείτε απέναντί σε τέτοιες επιρροές και σου απάντησα ότι μόνο ένα ξύπνιο και συγκεντρωμένο μυαλό θα είχε κάποια δυνατότητα να την αντέξει. Σε αυτήν την κατάσταση του μυαλού οι ταλαντώσεις αλλάζουν πολύ απότομα και η πρόσβαση γίνεται πολύπλοκη, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έρθει σαν μία οδυνηρή αναπήδηση. Όποτε κλείνετε τα μάτια σας, τότε το πεδίο γίνεται «επίπεδο» και η εξωγήινη πρόσβαση (στο μυαλό) είναι ακαριαία δυνατή και χωρίς περιορισμό.

Όσον αφορά τις πιθανότητές σας ενάντια σε περισσότερο υψηλά ανεπτυγμένα είδη, δεν έχετε καμία. Διότι είναι σε θέση να προσαρμόζουν τις ταλαντώσεις γρηγορότερα απ’ ότι εσείς να αλλάξετε. Θα μπορούσα και να στο επιδείξω στον εαυτό σου, αλλά την τελευταία φορά είχες τρομοκρατηθεί και μπερδευτεί, οπότε θα μείνουμε μόνο στην εξήγηση. Αυτή η εξήγηση πιθανόν θα σας ακούγεται σαν -όπως θα λέγατε- εσωτεριστική ή παραφυσική ή μαγική Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλά ότι σας λείπει η βασική κατανόηση για να δείτε τους λόγους που βρίσκονται από πίσω.

Όλα τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν ξεκάθαρα επιστημονική αφετηρία. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει να κάνει με υπερφυσικές δυνάμεις. Μεγαλώνουμε με αυτές τις γνώσεις, ξέρουμε πως κάποιος κάνει χρήση αυτών των δυνάμεων, κι από που προέρχονται. Εξασκούμαστε στην θεωρία και στην πράξη. Εσείς όχι, επομένως, δεν κατανοείτε πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο σας, βλέπετε μία μόνο όψη της ύπαρξης, όχι την άλλη (εννοώ εδώ ότι και οι δύο είναι φυσικές). Κάθε τι το παραφυσικό είναι δυικό και υπάρχει στο χώρο που η ύλη καταλαμβάνει καθώς και στο χωροπεδίο {Feldraum}. Για να το εξηγήσουμε, μπορεί να εξηγηθεί με την παραδοχή των προηγουμένων, γιατί το χωροπεδίο είναι η βάση. Θα καλωσόριζα ένα τέλος στις επιστημονικές ερωτήσεις μιας και πραγματικά δεν τις καταλαβαίνεται ούτως η άλλως. Σπαταλάμε λίγο η πολύ πολύτιμο χρόνο με αυτό.

Ερώτηση: Μόνο μία τελευταία ερώτηση. Στην πρώτη μας συνάντηση τον Δεκέμβριο, το είχες ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσες να συζητήσεις επιστημονικές και παραφυσικές απορίες. Γιατί αυτό το άνοιγμα τώρα;

Απάντηση: Την τελευταία φορά δεν έβλεπα καμία αναγκαιότητα στο να σας υπερφορτώσω με γεγονότα τέτοιου είδους (και τώρα είσαι προφανώς υπερφορτωμένος.) Επομένως, είχα προτιμήσει να αναφέρω μόνο επιφανειακά τέτοια θέματα. Προφανώς, παρόλο, που κάποιες από τις επιδείξεις μου σήμερα σε έβαλαν σε σκέψεις σχετικά με τον κόσμο σας, κάτι που δεν μπορεί να είναι όλο κακό. Και παρεμπιπτόντως, οι δικοί σας επιστήμονες θα τείνουν να θεωρήσουν τα σχόλιά μου σαν «μουρμουρητό». Και δεν βλέπω κανέναν κίνδυνο στην ευρεία διάδοση αυτών των πληροφοριών.

Κανείς δεν θα δώσει προσοχή σε αυτά. Παρεμπιπτόντως, τα λόγια των ανθρώπων που με χαρακτήρισαν ως «Πλάσμα του Διαβόλου» έχουν την βάση τους σε αντιλήψεις για μεταφυσικές δυνάμεις και μαγεία, τα οποία και τα δύο ΔΕΝ υπάρχουν. Δεν υπάρχει μαγεία, μόνο υψηλά ανεπτυγμένη επιστήμη, και όλα όσα ονομάζετε σαν «μαγεία» είναι παρά μόνο ένα κομμάτι της επιστήμης. Εάν μπορούσατε μόνο να το καταλάβετε αυτό, τότε θα ήσασταν ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξή σας. Το άνοιγμα για αυτά τα θέματα λήγει εδώ πέρα. Παρακαλώ να θέσεις άλλες ερωτήσεις.
Ερώτηση: Καλώς. Ας μιλήσουμε για τα ΑΤΙΑ. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως οι κυβερνήσεις μας έφτασαν να κατέχουν υλικά ΑΤΙΑ μέχρι στο σημείο που μπόρεσαν να αρχίσουν να φτιάχνουν τα δικά τους; Είχε καμία σχέση με το περιστατικό στο «Ρόσγουελ»;

Απάντηση: Ναι, αλλά αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο. Δεν είμαι ιστορικός, μελετάω μόνο την τρέχουσα σας συμπεριφορά, οπότε η γνώση μου σχετικά με αυτά τα γεγονότα στην ιστορία σας είναι επομένως όχι εκτενής. Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι ξέρω για ότι έγινε εκείνη την χρονική στιγμή. Αφήστε με να το σκεφτώ ένα δευτερόλεπτο. Τα έτη 1946 και 1953 στην χρονική σας κλίμακα, υπήρξαν πέντε υποθέσεις όπου εξωγήινα σκάφη συνετρίβησαν στην επιφάνεια της Γης. Στο περιστατικό που αποκαλείται «Ρόσγουελ» δεν υπήρξε μόνο ένα εξωγήινο σκάφος, αλλά δύο συνετρίβησαν μετά από σύγκρουση σε διαφορετικά μέρη στα δυτικά, αυτού που ονομάζεται ΗΠΑ. Θα πρέπει να μάθετε ότι τα σκάφη του συγκεκριμένου είδους μπορούν να παραμείνουν σε αιώρηση στον αέρα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ακόμα και εάν υποστούν βλάβες, αυτό εξηγεί για την χωρική διαφορά, στις τοποθεσίες συντριβής.

Αυτές δεν ήταν οι πρώτες συντριβές, αλλά από εκείνη την στιγμή η δεύτερη και η τρίτη. Ένα άλλο σκάφος είχε συντριβεί το 1946, αλλά είχε καταστραφεί πέραν οποιασδήποτε χρησιμότητας. Να πούμε κάτι πριν την εξήγηση: σίγουρα θα ακούγεται γελοίο πως τόσο ανεπτυγμένα εξωγήινα σκάφη απλά συνετρίβησαν και πως ένας σχετικά μεγάλος αριθμός συνετρίβει σε μια σχετικά μικρή περίοδο. Η εξήγηση για αυτό είναι λίγο περισσότερο από παράξενη, αλλά είναι σωστή.

Δεν οφείλεται στον κινητήρα του σκάφους, αλλά στην διεύθυνση του πεδίου στον πλανήτη σας. Αυτό το είδος για το οποίο μιλάμε και πάντα σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου χρησιμοποιούσαν δισκοειδή σκάφη, χρησιμοποιούσαν ένα προωθητικό σύστημα το οποίο λειτουργούσε σύμφωνα με την κανονική αρχή της σύντηξης, αλλά για να είναι σίγουροι, με μία που εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσε μία αντισυμβατική μέθοδο ευθυγράμμισης του πεδίου. Αυτή η μέθοδος είχε αρκετά πλεονεκτήματα αλλά και αρκετά μειονεκτήματα. Το απωστικό πεδίο πρέπει φυσικά να βρίσκεται στην απόλυτα σωστή γωνία με την επιφάνεια της Γης. Αυτό το είδος χρησιμοποιούσε μία τεχνολογία ευθυγράμμισης στα σκάφη τους, με την οποία το πεδίο κλείδωνε στην θέση του με το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Τώρα εκείνη την εποχή αυτό το είδος μόλις είχε φτάσει στην Γη και η κοιτίδα τους ήταν ένας πλανήτης με πολύ σταθερό μαγνητικό πεδίο, βάση του οποίου είχαν αναπτύξει και ευθυγραμμίσει τον κινητήρα τους. Το μαγνητικό πεδίο της Γης δεν είναι πραγματικά και τόσο σταθερό, υπόκειται σε κυκλικές μεταβολές και δημιουργεί στροβιλισμούς κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Οποτεδήποτε ένα σκάφος με έναν από εκείνους τους τύπους κινητήρα εισέρχεται σε μία διαταραχή του πεδίου ή σε έναν στροβιλισμό που είναι αρκετά ισχυρός, τότε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το απωστικό πεδίο δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί σωστά και το σκάφος κινείται ανεξέλεγκτο στην τροχιά του.

Ο κινητήρας λειτουργεί σωστά, για να είμαστε σίγουροι, αλλά το πεδίο μεταβάλλεται προς όλες τις διευθύνσεις και εξαιτίας αυτού, το σκάφος μπορεί να συντριβεί. Στην περίπτωση του 1947 στην οποία αναφέρθηκες, σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει ένα από τα σκάφη εγκλωβίστηκε σε μία διαταραχή, το πεδίο του συνδέθηκε άθελα του με αυτό του αρχηγού του σχηματισμού τους και συγκρούστηκε με ένα διπλανό του σκάφος και τα δύο έπαθαν σοβαρές ζημιές.

Ο λόγος της μαγνητικής διαταραχής εκείνης της εποχής ήταν μάλλον μία ηλεκτρική διαταραχή που προκλήθηκε από ένα καιρικό φαινόμενο. Με αποτέλεσμα και τα δύο σκάφη συνετρίβησαν, το ένα έπεσε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης και το άλλο εκατοντάδες των χιλιομέτρων σας μακριά. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση. Η δομή λεπτού κελύφους αυτού του είδους των σκαφών δεν είναι πολύ σταθερή, μιας και αυτοί οι δίσκοι δεν σχεδιάστηκαν για συγκρούσεις ούτε για πτήση σε περιοχή όπου υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις.

Τώρα, οι άνθρωποι στρατιωτικοί συνέλεγαν τα τμήματα στην αρχή μέχρι που ανακάλυψαν ολόκληρα τα σκάφη με τα νεκρά πλάσματα εντός τους. Αμέσως χαρακτήρισαν τα πάντα ως «Άκρως απόρρητο» και τα μετέφεραν στις στρατιωτικές τους βάσεις για να αναλύσουν τον κινητήρα. Η μυστική προσπάθεια ήταν να χρησιμοποιηθεί η εξωγήινη τεχνολογία αργότερα εναντίον των “κακών εχθρών” αυτής της μεγάλης χώρας. Αυτό είναι τόσο πρωτόγονο όσο και γελοίο. Πιστεύω πως θυμάμαι -δεν θέλω να καθορίσω ακριβώς την ημερομηνία- ότι ήταν πιθανώς μεταξύ 1949 έως και 1952 που συνέβηκε ένα αρκετά άσχημο ατύχημα κατά την διάρκεια έρευνας σε ένα από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με αυτά που άκουσα -από μέλη του είδους μου που τους είπαν μέλη εκείνης της κυβέρνησης- κατέληξε σε μία ακούσια ενεργοποίηση μερών του κινητήρα σε αθωράκιστη κατάσταση. Σαν αποτέλεσμα, για μια πολύ μικρή χρονική περίοδο -πως να το πω αυτό- υπήρξε μία μη ελεγχόμενη μετάπτωση του περιβάλλοντος σε μία πλασματοειδή κατάσταση, η οποία από την άλλη, μέσω ενός πολύ, ατυχούς ατυχήματος, προκάλεσε μία ανατροπή του γενικού πεδίου ισχύος σε έναν μαγνητικό παλμό απέραντης ισχύος.

Έχετε καμία ιδέα τι είδους αποτέλεσμα έχει ένα πλάσμο-μαγνητικός παλμός, όταν έρχεται σε επαφή με έναν οργανισμό; Όχι, πως να το ξέρετε αυτό. Φυσικά και δεν το ξέρετε. Διαταραχή στην δομή του πεδίου και βιοηλεκτρική ανάδραση. Φανταστείτε, εάν θέλετε, το ανθρώπινο σώμα το οποίο περικλείεται σε φωτεινές φλόγες για 3 4 ημέρες. Αυτές οι φλόγες προφανώς δεν σβήνουν και κατακαίουν το σώμα μέχρι τα τελευταία συστατικά του. Λοιπόν, τώρα έχετε μία κατά προσέγγιση εντύπωση του τι συνέβηκε. Νομίζω πως 20 ή 30 επιστήμονες σας σκοτώθηκαν σε εκείνο το εργαστήριο.

Δύο ακόμη συντριβές συνέβησαν το 1950 και το 1953 κοντά στα παράλια της Αμερικανικής ηπείρου. Εκείνα τα σκάφη μπόρεσαν να ανακτηθούν σχεδόν ανέπαφα. Αυτό του 1953, απ’ ότι θυμάμαι, είχε ανέπαφο και τον πυρήνα του κινητήρα. Με την χρήση αυτής της συσκευής ήταν που είδατε για πρώτη φορά ότι είχατε καταλάβει την όλη έννοια εντελώς λανθασμένα και ότι το είχατε ανακατασκευάσει εντελώς λανθασμένα. Ακόμα και σήμερα δεν το έχετε σωστά. Εκείνο το είδος που είχε κατασκευάσει τα σκάφη αρχικά -ένα είδος το οποίο ανήκει στα εχθρικά απέναντί σας- ανησυχούσε για την έρευνα σας πάνω στην τεχνολογία τους, από το είδος σας. Δε ήθελαν, όμως, σε εκείνο το αρχικό σημείο, να ξεκινήσουν απευθείας σύγκρουση μαζί σας, κι επομένως επέλεξαν την διπλωματική οδό και ήρθαν σε επαφή με εκείνη την κυβέρνηση την δεκαετία του 60.

Φυσικά, δεν αποκάλυψαν τους πραγματικούς σκοπούς της παρουσίας τους -χαλκό, υδρογόνο, αέρα- αλλά παρίσταναν τους περίεργους «ερευνητές» και προσφέρθηκαν να δείξουν στους ανθρώπους την αρχή λειτουργίας των σκαφών με αντάλλαγμα κάποιες χάρες. Καθώς είστε αφελείς, φυσικά συμφωνήσατε σε αυτό και εξαπατηθήκατε. Τους δώσατε πρώτες ύλες, τους δώσατε ασφαλείς περιοχές για τις βάσεις τους, τους δώσατε πρόσβαση στα πιο μυστικά σας αμυντικά δεδομένα, τους δώσατε πρόσβαση στο DNA σας και πάρα πολλά ακόμη κι όλα για να σβήσετε την απληστία σας για δύναμη και πληροφορίες.

Το εξωγήινο είδος φυσικά πολύ γρήγορα πρόσεξε ότι είχε να κάνει με αφελή πλάσματα και σας έδωσαν λανθασμένες και κατώτερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία τους ώστε να λάβουν πολλά περισσότερα από την συνεργασία μαζί σας. Για παράδειγμα, σας έδωσαν πληροφορίες πως ο κινητήρας μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με ασταθή στοιχεία υψηλότερης τάξης, αλλά απέκρυψαν την πληροφορία ότι ο κινητήρας πεδίου μπορεί να κατασκευαστεί με διάφορες μετατροπές για να λειτουργεί επίσης με σταθερά στοιχεία χαμηλότερης θέσης στον περιοδικό πίνακα, και γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται.

Μέσα από αυτές της μισές αλήθειες σαν έκαναν εξαρτημένους από αυτούς, για την σύνθεση αυτών των μεγάλου ατομικού αριθμού στοιχείων και με αυτόν τον τρόπο ανανεώθηκαν από την δικιά τους τεχνολογία. Οι οδηγίες τους για την κατασκευή των ΑΤΙΑ έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε η λύση παλιών προβλημάτων να προκαλέσει νέα προβλήματα ταυτόχρονα. Ποτέ δεν σας είπαν όλη την αλήθεια, αλλά πάντα έφτιαχναν ξανά και ξανά έξυπνα ψέματα, τα οποία αργότερα οδηγούσαν σε τεχνικά προβλήματα και στην εξάρτησή σας από αυτούς. Τα τελευταία χρόνια τις δεκαετίες του 70 και στις αρχές του 80, κατέληξε σε μια σειρά από διάφορα γεγονότα ανάμεσά στο εξωγήινο είδος και εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης, δεν επιθυμώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα κι εγώ δεν είμαι σίγουρη για κάποια γεγονότα.

Η όλη υπόθεση κατέληξε στο ζήτημα κάποιων νέων, η καλύτερα, των παλιών τεχνικών προβλημάτων στα δικιάς σας κατασκευής σκάφη που το καμουφλάζ τους και ο κινητήρας εν μέρει απέτυχαν να λειτουργήσουν στις δημόσιες δοκιμαστικές πτήσεις. Εξ’ αιτίας αυτού, η μυστικότητα απειλήθηκε. Οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί σας αργά -πάρα πολύ αργά- κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από πάνω από 20 χρόνια στο ότι εξαπατήθηκαν από το εξωγήινο είδος. Πληθώρα δυσαρμονιών και η παραβίαση των ορίων των συνθηκών και από τις δύο πλευρές οδήγησαν τελικά σε φιλονικία μεταξύ εσάς και των εξωγήινων, που κατέληξε στην αρπαγή τριών εναέριων αντικειμένων μέσω ενός ειδικού -πως το λέτε- EMP (Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού) όπλου και μία στρατιωτική επέμβαση σε μία από τις υπόγειες εγκαταστάσεις τους. Σαν συνέπεια αυτών των επιθέσεων, το εξωγήινο είδος απεσύρθη ολοκληρωτικά από κάθε επαφή μαζί σας και ήταν λογικά περισσότερο από θυμωμένο με το είδος σας.

Γι’ αυτό, μετρώ αυτό το είδος ανάμεσα στις τρεις εχθρικές προς εσάς ομάδες κι ενώ τα άλλα δύο είναι απασχολημένα με τις εργασίες τους, ανάμεσα σε αυτές και η διεξαγωγή ενός ψυχρού πολέμου για την ηγεμονία στον πλανήτη, οι παλιοί σας «φίλοι» και συνεργάτες ετοιμάζονται να πάρουν τελικά την ηγεμονία στον πλανήτη πάνω στις πρώτες ύλες και το ανθρώπινο DNA. Προς το παρόν είναι αλήθεια πως τους λείπουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες και ο μεγάλος αριθμός δυνάμεων που χρειάζονται ώστε να καταφέρουν τους σκοπούς τους απευθείας. Παρ’ αυτό, υπολογίζουμε αρνητικές ενέργειες -ίσως ενός ηπιότερου είδους- εναντίον σας στα επόμενα χρόνια ή δεκαετίες.

Ερώτηση: Θα λάβουν τα υπόλοιπα εξωγήινα είδη μέτρα, ενάντια στις πολεμικές αυτές ενέργειες; Συγκεκριμένα, κάτι οφείλουν τα πιο ανεπτυγμένα είδη, αφού ζουν στην Γη.

Απάντηση: Κάνεις λάθος εδώ πέρα. Συγκεκριμένα, για τα περισσότερα ανεπτυγμένα είδη, είστε στην καλύτερη των περιπτώσεων ασήμαντοι. Είστε ζώα για αυτούς. Ζώα σε ένα μεγάλο εργαστήριο. Όπως καταλαβαίνουμε, εξωγήινη παρέμβαση στον πλανήτη σας θα διατάρασσε τα προγράμματα τους, αλλά δεν νομίζω να μπλεχτούν σε μία σύρραξη με άλλο είδος γι’ αυτό. Πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλον πλανήτη για τις έρευνές τους ή θα μπορούσαν να μελετήσουν από απόσταση την συμπεριφορά σας και την συνειδητότητα/επίγνωση, μιας και οι καταστάσεις κρίσης μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για τις μελέτες τους.

Όταν εσείς οι άνθρωποι κοιτάτε μία μυρμηγκοφωλιά και κάποιο άλλο πρόσωπο έρχεται και την πατάει, τι κάνετε; Συνεχίζετε τον δρόμο σας, ψάχνετε για μία άλλη μυρμηγκοφωλιά ή παρατηρείτε τα μυρμήγκια στην κατάσταση κρίσης που βρίσκονται. Αλλά θα έκανε ποτέ κανείς σας -ακόμη και εάν ήταν μεγαλύτερος και δυνατότερος από αυτόν που πάτησε την μυρμηγκοφωλιά- υπεράσπιση για τα ασήμαντα μυρμήγκια; Όχι. Πρέπει να φανταστείτε μόνοι σας την οπτική γωνία των υψηλά ανεπτυγμένων πλασμάτων. Εσείς είστε τα μυρμήγκια. Μην περιμένετε οποιαδήποτε βοήθεια από αυτούς.

Φυσικά κι εμείς θα ζητούσαμε βοήθεια, όταν έγινε εμφανές ότι οι παλιοί σας συνεργάτες συνωμοτούσαν εναντίον σας. Κάποια μέλη εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης είναι πλήρως ενήμεροι της ύπαρξης μας, εν μέρει βάσει λόγω μιας παλιάς θρησκευτικής αιτίας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα γιγαντιαίο, εν μέρει υπόγειο κτήριο στην πρωτεύουσα το οποίο είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένο στο είδος μου κι έχει μία απευθείας είσοδο σε έναν ανελκυστήρα και σε ένα υπόγειο σύστημα. Σε αυτό το κτήριο μικτές συναντήσεις έλαβαν χώρα και συνεχίζουν μεταξύ εμάς και ανθρώπους. Σας δώσαμε πληροφορίες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με όσα ξέρω, θα κρατηθούμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την σύγκρουση μπορούμε. Οφείλετε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας ή να γίνετε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην δημιουργήσετε ποτέ τέτοιου είδους καταστάσεις. Τι θα έρθει και ποιος πιθανόν να θέσει τον εαυτό του στο πλευρό σας, θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Πραγματικά δεν θέλω να κάνω καθόλου υποδείξεις σχετικά με αυτό.

Ερώτηση: Έχω εδώ 5 φωτογραφίες διαφορετικών ΑΤΙΑ, που υποστηρίζουν ότι δείχνουν ΑΤΙΑ. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες και να μου πεις σε ποιες από αυτές φαίνονται πραγματικά εξωγήινα σκάφη.

Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω. Έθεσες πολλές ερωτήσεις σήμερα τις οποίες και εγώ δεν μπορώ να τις απαντήσω με ακρίβεια. Μην υπερεκτιμάτε τις γνώσεις μου, δεν είμαι ειδική στην εξωγήινη τεχνολογία και την κατασκευή σκαφών. Για να βεβαιωθούμε, υπάρχουν κυρίως κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και ιδιοτροπίες σχετικά με τα αυθεντικά «ΑΤΙΑ», με τις οποίες μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από τα φυσικά φαινόμενα και τις ανθρώπινες απομίμησης. Μερικές φορές μιμείστε τα σχέδια των αυθεντικών σκαφών, επομένως, δεν είναι τόσο απλό να αναγνωρίσετε με βεβαιότητα ένα αντικείμενο. Θα το προσπαθήσω. Δείξε μου τις φωτογραφίες.

[Σχόλιο Ole K.: Κοίταξε τις φωτογραφίες για μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μετά ταξινόμησε τις φωτογραφίες]

Αυτές εδώ οι τρεις φωτογραφίες είναι προφανώς πλαστές ή λανθασμένες αναγνωρίσεις. Στην πρώτη φωτογραφία, σίγουρα πρόκειται για πραγματικό σκάφος ενός εξωγήινου είδους το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή ενός μικρού μοντέλου. Του λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το τεχνικά -και φυσικά- συσχετισμένο πεδίο. Γενικά μιλώντας, η φωτογραφία μάλλον είναι πλαστή, όσο καθαρότερο είναι το περίγραμμα και τα χρώματα, γιατί ένα αιωρούμενο σκάφος είναι γενικά κρυμμένο από μία μετατοπισμένη-πεδιακή κατάσταση η οποία παραμορφώνει ακόμα και τα χρώματα ή και τις μορφές σύμφωνα με την ευθυγράμμιση. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά θολές και φωτογραφίες με φασματική απόκλιση μπορούν μερικές φορές να ερμηνευτούν ως ένδειξη μιας πιθανής αυθεντικότητας.

Επίσης, αυτό το αντικείμενο αιωρείται πάνω από το νερό. Εάν ήταν αυθεντικό σκάφος, θα έπρεπε να βλέπαμε σε κάθε περίπτωση είτε ένα «εκτόπισμα» είτε ένα «πρήξιμο» στην επιφάνεια. Μιας και η επιφάνεια είναι επίπεδη, πρόκειται προφανώς για μη αυθεντικό σκάφος. Κατά την γνώμη μου, καμία από αυτές τις τρεις φωτογραφίες δεν δείχνει αυθεντικά αντικείμενα σε πτήση ή ΑΤΙΑ. Εδώ σε αυτήν την φωτογραφία δεν βλέπω κανένα τεχνητό αντικείμενο σε πτήση, μοιάζει περισσότερο να έχει σχέση με αντανάκλαση φωτός στον απλό φακό της κάμερας. Θα έπρεπε να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην απατάστε από τέτοιες πλαστές φωτογραφίες. Όταν το ευρύ κοινό σας ασχολείται για μεγάλο χρονικό διάστημα με ψέματα και απάτες, τότε προφανώς θα ανακαλύψει πολύ αργά, το τι πραγματικά γίνεται στην ατμόσφαιρα του.

Αυτή μοιάζει να είναι αυθεντική, τουλάχιστον έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Εκ πρώτης όψεως θα την απέδιδα σε ένα εξωγήινο είδος που επισκέπτεται τον πλανήτη σας τα τελευταία 35 χρόνια περίπου. Το αντικείμενο είναι μεταλλικό και δισκοειδούς σχήματος, είναι σίγουρα παραμορφωμένο στο σχήμα και στο χρώμα λόγο επίδρασης ενός πεδίου. Αυτές οι τέσσερις λευκές και πολύ μακριές «διεργασίες» στο κάτω μέρος του σκάφους απεικονίζουν ένα είδος μετά-βαρυτικής διαχείρισης του φωτός, δηλαδή, το παγκόσμιο πεδίο δυνάμεων μετατοπίζεται στην κατεύθυνση μίας απομίμησης βαρύτητας. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αυθεντικό φως (δεν είναι κυρίως όταν βλέπετε φωτεινά «ΑΤΙΑ») αλλά για ένα ειδικού τύπου ισχυρά φορτισμένο πεδίο το οποίο εκδηλώνεται στον χώρο τον οποίο καταλαμβάνει η ύλη σαν μετά-φως.

Ο λόγος της ενεργοποίησης ενός τέτοιου ειδικού υψηλής ενέργειας συστήματος στην ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρος για εμένα, είναι πιθανόν να είναι ένα είδος έρευνας ή επηρεασμού του περιβάλλοντος. Όπως και να έχει, είναι τρομερά απρόσεκτο από μέρους αυτού του είδους να επιτρέπουν αυτήν την τεχνολογία να φωτογραφηθεί από τους ανθρώπους. Λοιπόν, υποθέτω πως οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν τα καταλαβαίνουν, κι αυτοί που καταλαβαίνουν δεν θα πουν τίποτα στο ευρύ κοινό.

Αυτό είναι πραγματικά ένα αυθεντικό εναέριο αντικείμενο και δεν είναι επουδενί εξωγήινο. Τα τριγωνικά εναέρια αντικείμενα σε πτήση απλά δεν χρησιμοποιούνται από εξωγήινα είδη, ή τουλάχιστον όχι με αυτήν την μορφή. Αυτή η αεροδυναμική μορφή είναι ανθρώπινης συλλήψεως. Πρόκειται για ένα από τα δικά σας μυστικά στρατιωτικά προγράμματα τα οποία φτιάξατε με την βοήθεια ανώριμης εξωγήινης τεχνολογίας που σας δόθηκε από εξωγήινους κατά την διάρκεια του 1960 και του 1970.

Γενικά, η μορφή του κελύφους του σκάφος ενός αυθεντικού εξωγήινου σκάφους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο εσωτερικό για το πεδίο το ίδιο δεν υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις που να έχουν αποτέλεσμα, γενικά, τα σκάφη έχουν στρογγυλή μορφή και φτιάχνονται χωρίς σκληρές γωνίες (σαν δίσκοι ή κύλινδροι, ώστε το πεδίο να μπορεί να ρέει πιό εύκολα. Τα σχέδια σας καταλήγουν να έχουν μαζί με την εξωγήινη τεχνολογία κινητήρα πεδίου και συμβατικούς στροβιλοκινητήρες τζετ, οπότε, είναι πάντοτε τριγωνικά και φτιαγμένα έτσι αεροδυναμικά για να μπορούν να ελιχθούν με αυτήν την πρωτόγονη αρχή αντίδρασης.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το σκάφος αιωρείται πάνω απ’ όλα χάρις στο αυθεντικό κινητήρα πεδίου. Βλέπεις την παραμόρφωση και το μετά-φως στους περιστρεφόμενους κυλίνδρους; αυτό είναι μία αλάνθαστη ένδειξη για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας. Αλλά γιατί, θα με ρωτούσες, υπάρχουν 4 κύλινδροι; Αυτό είναι ασύνηθες, ακόμα και το ενδιάμεσο διάστημα δείχνει λανθασμένο. Ο χρωματισμός είναι πολύ σκοτεινός και η εσωτερική οπτική παραμόρφωση είναι πολύ εμφανής. Προφανώς μία ανακατασκευή του αυθεντικού συστήματος από τους επιστήμονες σας. Μιας και το εξωγήινο είδος δεν σας δίνει πλέον άλλες πληροφορίες μετά την διαφωνία σας, ξαναφτιάχνετε τα συστήματα μόνοι σας χωρίς πραγματικά να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι επικίνδυνα πράγματα φτιάχνετε. Αυτή η κατασκευή δεν κάνει το σύστημα καλύτερο, αλλά πιο ασταθές.

Οι δύο εμπρόσθιοι κύλινδροι είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα θα ρέουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το χρώμα φανερώνει μία ισχυρή εναπομένουσα ακτινοβολία, είναι πιθανό η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί ανώτερα στοιχεία ως συνήθεις για την μετατόπιση. Όπως και να έχει πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο να είσαι αθωράκιστος κοντά στο πεδίο. Το πρόσωπο που τράβηξε την φωτογραφία εμφάνισε κάποιο είδος βλάβης από ακτινοβολία ή κάψιμο;Ερώτηση: Δεν ξέρω. Από πού έρχονται αυτά τα στρατιωτικά «ΑΤΙΑ»; Από τις Ηνωμένες πολιτείες;

Απάντηση: Ναι. Νομίζω πως γενικά αυτό είναι αλήθεια. Από την δυτική ήπειρο.

Ερώτηση: Τότε γιατί πετούν πάνω από πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης; Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Βέλγιο. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Μπορείς να το εξηγήσεις;

Απάντηση: Γιατί να μπορώ μόνο ΕΓΩ να εξηγήσω παράξενες ανθρώπινες πράξεις; Είναι πιθανόν πτήσεις μεγάλης απόστασης ή δοκιμές συστημάτων ηλεκτρομαγνητικής απόκρυψης/καμουφλάζ. Ο παλιός εχθρός του Αμερικανικού έθνους βρίσκεται σε αυτήν την μεριά του κόσμου, οπότε γιατί να μην δεν κάνουν δοκιμές εδώ; Στην πατρίδα τους είχαν όλο τον χρόνο να πηγαινοέρχονται τα σκάφη τους. Ίσως να προκάλεσαν πολλές θεάσεις εκεί. Με μία τέτοιου είδους ασταθή δομή του πεδίου -όπως δεικνύει η φωτογραφία- το θεωρώ κάπως απίθανο να μπορεί αυτό το σκάφος να πετάξει πάνω από τον ωκεανό. Είναι πιθανό να υπάρχει μία βάση δοκιμών στην ήπειρό σας. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.

Ερώτηση: Πολλοί αναγνώστες του πρώτου κειμένου έθεσαν την ερώτηση πως η πρώτη σου επαφή με τον Ε.Φ. προέκυψε. Ήδη γνωρίζω την ιστορία από τις αφηγήσεις σου, αλλά μπορείς να την επαναλάβεις εδώ για μία ακόμη φορά για το νέο κείμενο;

Απάντηση: Φυσικά. Λοιπόν, η ιστορία ξεκινά πριν από δύο των χρόνων σας εδώ στην Σουηδία. Είχα έντονο ενδιαφέρον για το είδος σας και την συμπεριφορά σας από τα νεανικά μου χρόνια, είχα ήδη μελετήσει την λογοτεχνία σας μέχρι εκείνη την στιγμή, όσο το δυνατόν καλά. Φυσικά, δεν είναι εύκολο στην πατρίδα μου να αποκτήσεις ανθρώπινα βιβλία, αλλά επειδή η ομάδα μου ή οικογένεια μου βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμίδα τάξης, μπόρεσα να συγκεντρώσω κάποιο υλικό και μερικές φορές να μιλήσω με κάποιους του είδους μου που είχαν ήδη έρθει σε επαφή μαζί σας.

Ήμουν πραγματικά πολύ περίεργη σχετικά με το είδος σας και μόλις μου επιτράπηκε να έρθω στην επιφάνεια, προσπάθησα να συλλέξω αμέσως περισσότερες πληροφορίες, μιας και πάνω απ’ όλα, μου είχε απαγορευθεί ρητά να εκκινήσω άμεση επαφή με τους ανθρώπους λόγω της θέσης μου εκείνο τον καιρό, και δεν υπήρχε η αναγκαιότητα για να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν στο έτος σας 1998, όταν ήμουν σε πορεία βόρεια από εδώ σε ένα απόμακρο δάσος στην περιοχή κοντά στην είσοδο του κόσμου μου και έψαχνα για βιολογικά δείγματα, τα οποία χρησιμοποιούμε ώστε να γνωρίζουμε την περιβαλλοντολογική μόλυνση και την καταστροφή της χλωρίδας και της πανίδας στατιστικά από το είδος σας.

Εκείνη την στιγμή, ήμουν ήδη στον δρόμο της επιστροφής για την είσοδο -μπορούμε να προσανατολιστούμε καλύτερα, παρεμπιπτόντως, μέσω των αισθήσεων μας για το Γήινο μαγνητικό πεδίο- και ήδη ήμουν κοντά σε μια μεγάλη λίμνη, όταν προς εκπλήξεως μου βρέθηκα μπροστά σε μία καλύβα μέσα στο δάσος. Μέσα στην καλύβα αισθάνθηκα μία ανθρώπινη συνειδητότητα/επίγνωση. Ήταν ο Ε.Φ. Πραγματικά, δεν είχα άδεια για επαφή με άλλο είδος, αλλά για τον ίδιο λόγο είχα ήδη θέσει σε εφαρμογή την ικανότητα απομίμησης με αρκετή επιτυχία και πριν από αυτό, ακόμα και με μεγάλες ομάδες από εσάς, δεν είχα έρθει ποτέ σε επαφή με άνθρωπο μόνη μου.

Τώρα, ας το πούμε πρωτόγονη περιέργεια; Ήθελα να μιλήσω με το πρόσωπο μέσα στην καλύβα και γι’ αυτό χτύπησα την πόρτα. Ο E. άνοιξε την πόρτα και αρχίσαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γλώσσα του δεν ήταν ακόμη τότε οικεία σε εμένα, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθεις μία νέα γλώσσα όταν κάποιος μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες στην συνειδητότητα/επίγνωση του απέναντι ατόμου. Του είπα απλά πως ερχόμουν από μία ξένη χώρα στα ανατολικά. Φυσικά εκείνη την στιγμή, δεν «αναγνώριζε» ποια πραγματικά ήμουν, ήταν απόλυτα πεπεισμένος πως μιλούσε με ένα πλάσμα του δικού του είδους, παρά του ότι αυτό ήταν απλά μία εικόνα απομίμησης.

Μιας και η αποστολή μου είχε σαν σκοπό την έρευνα εκείνης της περιοχής και θα διαρκούσε αρκετές μέρες, τον επισκέφτηκα σε αυτό το διάστημα τρεις φορές σαν ανθρώπινο πλάσμα. Στην αρχή μιλήσαμε κυρίως για συνηθισμένα πράγματα, αργότερα με θρησκευτικά και θέματα της φυσικής. Έδειχνε εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις μου, κι εγώ παρομοίως με τις καθαρές ιδέες του και την -για ανθρώπινο πλάσμα- καλά επιδειχθείσα δομή της προσωπικότητας και τις απόψεις του. Σας αρέσει να αφήνεστε τελείως σε απόψεις της κοινής γνώμης ή στην καθοδήγηση, για παράδειγμα, «τα ερπετικά είδη είναι σατανικά» και τέτοια πράγματα.

Οδήγησα την συζήτηση σε αυτήν την κατεύθυνση και ο Ε.Φ. είπε κάτι σχετικό με το ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων ειδών και ότι δεν ήταν υποχρεωτικά εχθρικά, αλλά ίσως μόνο διαφορετικά από το είδος του. Αυτό με ευχαρίστησε. Εκείνη την χρονική στιγμή, φυσικά, δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του για την γνώση μου επειδή δεν θα με πίστευε, θα με περνούσε για έναν άνθρωπο που σπάει πλάκα.

Καλλιέργησα την πολύ, πολύ ασυνήθιστη ιδέα (για το είδος μου) να του δείξω το πραγματικό μου εξωτερικό, κάτι το οποίο έκανα κατά την διάρκεια της τέταρτης συνάντησης μας στην καλύβα. Στην πραγματικότητα, ήταν προορισμένος για επαφή: ήταν ανοιχτόμυαλος, ειλικρινής, έξυπνος, χωρίς θρησκευτική προτίμηση ή καθοδήγηση, ζούσε μόνος και απομονωμένος, και κανείς δεν θα τον πίστευε, εάν αποφάσιζε να κοινοποιήσει την ιστορία.

Τόλμησα και έκανα αυτό το βήμα, αλλά μετά είχα σοβαρούς ενδοιασμούς σχετικά με την ορθότητα της πράξης μου, ειδικά όταν αντέδρασε, πολύ βίαια. Κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και μπορέσαμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα για τα καθορισμένα θέματα. Τώρα δεν μπορούσε παρά να με πιστέψει. Αυτό ήταν η απαρχή μιας σειράς συναντήσεων μας που αρχικά γίνονταν εκεί μέσα στο δάσος, αλλά αργότερα γίνονταν στην απομακρυσμένη του κατοικία. Τελικά έφερε εσένα σε επαφή μαζί μου και γ’ αυτόν τον λόγο καθόμαστε εδώ μαζί για άλλη μια φορά και συζητούμε για πράγματα που πιθανόν να μην γίνουν πιστευτά εκεί έξω στην ανθρώπινη κοινωνία.

Ερώτηση: Είπες, πως δεν θα είχες άδεια εκείνη την εποχή για επαφές με ανθρώπινα πλάσματα. Έχεις τώρα την άδεια να μιλήσεις με τον Ε.Φ. και εμένα σχετικά με όλα αυτά τα πράγματα και ίσως αυτό να γίνει και επιστημονικά γνωστό;

Απάντηση: Ναι. Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσω και για εσένα να το καταλάβεις. Ας πούμε απλά, ότι βρίσκομαι σε θέση τώρα, να έχω αυτήν την άδεια, χωρίς να υπολογίζω κάποιες συνέπειες. Σε αυτήν την θέση είμαι παρα – «απρόσβλητη» από τέτοιους περιορισμούς. Αν το δούμε από αυτήν την πλευρά. Ναι.

Ερώτηση: Εάν άλλα άτομα θελήσουν να έρθουν σε επαφή με το είδος σου, έχουν κάποια τύχη να το κάνουν;

Απάντηση: Γενικά όχι. Αποφεύγουμε τις επαφές με εσάς και λειτουργούμε στην επιφάνεια μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές κι εκεί χρησιμοποιούμε τεχνικές απομίμησης σε περίπτωση που συναντήσουμε κάποιους ανθρώπους. Το ότι εγώ μιλώ μαζί σου τώρα δεν σημαίνει ότι και άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Εννοείται ότι θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να βρείτε μία είσοδο για τον κόσμο μου και να εισβάλετε από εκεί. Όμως, αυτό μπορεί πολύ γρήγορα να οδηγήσει τον εισβολέα σε πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Έχετε σχεδόν ανύπαρκτες πιθανότητες να μας αναγνωρίσετε στην επιφάνεια. Δεν μπορείτε καν να έρθετε σε επαφή απευθείας μαζί μας, εμείς πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, όπως έκανα και με τον Ε.Φ. Αυτού του τύπου οι επαφές όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά είναι πολύ σπάνιο γεγονός

Ερώτηση: Μπορείς να περιγράψεις το υπόγειο σπίτι σας;

Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω, αλλά σίγουρα δεν θα σου αποκαλύψω την τοποθεσία αυτού του μέρους. Το σπίτι μου βρίσκεται σε μία από τις μικρότερες υπόγειες διαμονές μας στα ανατολικά από εδώ. Θα σου δώσω μερικά νούμερα ώστε να σχηματίσεις μία γνώμη μόνος σου. Μισό λεπτό. Πρέπει να μετατρέψω τις μετρήσεις περίπου στις μονάδες σας. Είναι μία θολωτή σπηλιά σε απόσταση περίπου των 4300 μέτρων από την επιφάνεια της Γης.

Η σπηλιά οργανώθηκε σαν αποικία πριν από 3000 χρόνια, ένα μεγάλο μέρος της δομής της οροφής είναι τεχνητά συσσωματωμένη με τον βράχο και το σχήμα ξανασχεδιάστηκε σε ένα σχεδόν κομψό σε αναλογίες και πολύ επίπεδο θόλο με μία οβάλ επίπεδη βάση. Η διάμετρος του θόλου σύμφωνα με τα μέτρα σας είναι περίπου δύο και μισό χιλιόμετρα. Το ύψος του θόλου στο υψηλότερο σημείο είναι περίπου 220 μέτρα. Κάτω από το υψηλότερο σημείο σε κάθε αποικία στέκεται ένα ειδικό άσπρο-γκρι κυλινδρικό κτίσμα — ένα είδος κολόνας στήριξης η οποία κρατάει το κυψελωτό δίκτυο — που φέρει την δομή του θόλου.

Αυτό το κτίριο είναι το ψηλότερο, μεγαλύτερο και παλιότερο κτίσμα σε όλο τον θόλο γιατί είναι πάντα συσχετισμένο με την κατασκευή μαζί με την ασφάλεια της οροφής. (Στο μεταξύ ασφαλώς υπήρξαν στιγμές που αναστηλώθηκε εξ’ ολοκλήρου.) Αυτό το κτίριο έχει ένα πολύ ειδικό όνομα και έχει θρησκευτική σημασία. Εμείς έχουμε μόνο μία τέτοια κολόνα, μεγαλύτερες αποικίες έχουν και περισσότερες κολώνες σύμφωνα με την κατασκευή της οροφής.

Μία από της κύριες αποικίες στην κεντρική Ασία έχει για παράδειγμα 9 τέτοιου είδους στηρίξεις, αλλά αυτή η αποικία είναι πάνω από 25 από τα χιλιόμετρα σας σε μέγεθος. Το κεντρικό κτίσμα είναι γενικά το κέντρο της θρησκείας, αλλά επίσης το κέντρο για την ρύθμιση του κλίματος, και το κέντρο για την συμπεριφορά και την ρύθμιση του συστήματος φωτισμού.

Έχουμε στο μέρος μας συνολικά 5 μεγάλες τεχνητές φωτεινές πηγές που παράγουν το UV φως σας και την θερμότητα του μέσω βαρυτικών πηγών. Οι αεραγωγοί και το σύστημα φωτισμού από την επιφάνεια διατρέχουν αυτές τις κολώνες και φυσικά ελέγχονται πολύ έντονα. Παρεμπιπτόντως, έχουμε 3 αεραγωγούς και 2 ανελκυστήρες εκεί, ακόμα και μία σήραγγα που μας συνδέει με την επόμενη σημαντική αποικία που βρίσκεται περίπου 500 χιλιόμετρα στα νοτιοανατολικά. Ένα από τα φρεάτια του ανελκυστήρα οδηγεί σε μία σπηλιά κοντά στην επιφάνεια, το άλλο οδηγεί σε έναν από τους σταθμούς για τα σκάφη -θυμάσαι, τα κυλινδρικά σκάφη- που φυσικά είναι κρυμμένος εγγύτερα στην επιφάνεια πίσω από βραχώδη ορεινή επιφάνεια.

Φυσιολογικά, υπάρχουν μόνο τρία σκάφη εκεί, είναι μικρός σταθμός. Τα υπόλοιπα κτίρια στην αποικία είναι, συνήθως, ομοκεντρικά διατεταγμένα σε οβάλ κύκλους γύρω από την κεντρική κολόνα και είναι χωρίς εξαιρέσεις πιο επίπεδα, γενικά από 3 έως 20 μέτρα ψηλά το πολύ. Το σχήμα των κτιρίων είναι στρογγυλά και θολοειδή. Το σχήμα διαφοροποιείται ανάλογα με τον κύκλο και την απόσταση από την κεντρική κολόνα. Στα βόρεια της κολόνας, υπάρχει ένα πρόσθετο, πολύ μεγάλο αλλά πολύ πλατύ στρογγυλό κτίριο. Αυτό το κτίριο διασπά την ομοκεντρική διάταξη της αποικίας με την διάμετρο του των 250 μέτρων. Είναι η ζώνη τεχνητού ηλιακού φωτός όπου στεγάζονται οι ειδικά φωτισμένοι διάδρομοι και δωμάτια.

Σε αυτές τις περιοχές επικρατεί πολύ ισχυρό UV φως, και χρησιμοποιούνται για να ζεστάνουν το αίμα μας. Υπάρχει ακόμα και μία πολυκλινική εκεί και ένα δωμάτιο συναντήσεων. Πέρα από το εξωτερικό δακτύλιο της αποικίας, υπάρχουν ζώνες στις οποίες κρατούνται ζώα -ξέρεις, ΠΡΕΠΕΙ να καταναλώνουμε σάρκα ως θρεπτικό συστατικό- και οι κήποι όπου καλλιεργούνται τα φυτά και τα μανιτάρια, υπάρχει επίσης ζεστό και κρύο νερό που τρέχει από υπόγειες πηγές.

Ο σταθμός ενέργειας βρίσκεται στην άκρη της αποικίας. Ο σταθμός λειτουργεί με σύντηξη ως βάση και παρέχει την αποικία με ενέργεια τους «ήλιους». Η ομάδα μου ή «οικογένεια» ζει, στο τέταρτο δακτύλιο κτισμάτων μακριά από την κεντρική κολόνα στήριξης. Τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο. Για να σου περιγράψω όλα τα κτίρια και τις λειτουργίες τους θα τραβήξει πολύ μακριά. Είναι δύσκολο να περιγράψω και τέτοιο σε εσάς, γιατί είναι τελείως διαφορετικό σαν περιβάλλον και κουλτούρα από ότι έχετε συνηθίσει στην ζωή σας στην επιφάνεια. Πρέπει πραγματικά να το δείτε μόνοι σας για να το πιστέψετε.

Ερώτηση: Θα το δω εγώ κάποια φορά;

Απάντηση: Ποιος ξέρει, ίσως. Ο χρόνος φέρνει νέες ευκαιρίες.

Ερώτηση: Πόσα πλάσματα του είδους σου ζούνε σε αυτήν την αποικία;

Απάντηση: Περίπου 900.

Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Έχεις κάποιο τελικό μήνυμα για τους αναγνώστες του κειμένου;

Απάντηση: Ναι. Είμαι απολύτως έκπληκτη από τα πολλά σχόλια στα λεγόμενά μου, φυσικά, είμαι επίσης απογοητευμένη από τους θρησκευτικούς χαρακτηρισμούς μου ως τον εχθρό και τα οποία έχουν κρυφτεί βαθιά μέσα στο μυαλό σας. Θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τον εαυτό σας από την παλιά μορφοποίηση κι όχι να στέκεστε στη μέση υπό τον έλεγχο από κάτι ή κάποιον που ήδη έχει φύγει εδώ και 5000 χρόνια. Άλλωστε είστε ελεύθερα πνεύματα. Αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια......


Συνεχιζεται

Το πρωτο Μερος  ΕΔΩterrapapers

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου