Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Παγκόσμιο σοκ! Βρέθηκε η Ατλαντίδα;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία είδηση έχει βγει τις τελευταίες ημέρες στο φως της δημοσιότητας και αν τελικά ισχύει, τότε σίγουρα θα προκαλέσει σάλο αλλά και ανατροπή των όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Ο λόγος γίνεται για την «Χαμένη Ατλαντίδα»!

Ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του www.voicenews.gr, ότι η Ατλαντίδα βρέθηκε αλλά η είδηση αυτή θάφτηκε αμέσως από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Πιο συγκεκριμένα, τονίζουν πως η Ατλαντίδα βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στον Ατλαντικό Ωκεανό. Μάλιστα υπάρχουν αποδείξεις μέσα από φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Στην έρευνα συμμετείχε ακόμα και το National Geographic αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε ευρέως γνωστό.
Οι ερευνητές ισχυρίζονται επίσης πως η πόλη της Ατλαντίδας είναι εμφανής μέχρι και από το Google Earth στην τοποθεσία 31μοιρες 23’14.49» Β 19μοιρες 27.46»Δ, όπου φαίνεται κάτι μέσα στη θάλασσα σαν οικοδομικά τετράγωνα με απόλυτα ευθείες γραμμές.


Η πόλη βρίσκεται για την ακρίβεια στα όρια του Τριγώνου των Βερμούδων και σε αυτή έχουν εντοπιστεί σφίγγες και πυραμίδες μεγαλύτερες από αυτές που υπάρχουν στην Αίγυπτο! Οι ερευνητές πιστεύουν πως η πόλη έχει ανακαλυφθεί τουλάχιστον από το 1960 από τις ΗΠΑ από υποβρύχια που περιπολούσαν στην περιοχή και πως στη συνέχεια αυτό δεν έγινε γνωστό ώστε οι Αμερικάνοι να συλλέξουν όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που ήθελαν από την αρχαία πόλη.

Δείτε τα βίντεο
voicenews

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου