Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ στον ΗΛΙΟ με ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟΣ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο Λουκιανός, ελληνικής καταγωγής από την Σαμόσατα της Συρίας, μας περιγράφει μέσα από το βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία», διαστημικές περιπέτειες στην Σελήνη. Μας μιλάει, επίσης, για μάχη με τους κατοίκους του Ήλιου. Ακόμα, αναφέρεται και σε ένα παράξενο "δίχτυ" που δίνει την εντύπωση αστροπύλης ή κάποιου είδους χωροχρονικής σκουληκότρυπας.

Η NASA έχει παραδεχτεί ότι γύρω από την Γη υπάρχουν ανάλογες Πύλες. Άλλες ενδείξεις υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο Ήλιος είναι μία είσοδος-έξοδος σε απομακρυσμένους χώρους ή άλλες διαστάσεις, άλλων κόσμων. Είναι δηλαδή, μία τεράστια Stargate.

Στα τέλη Οκτωβρίου ένας αναρίθμητος στόλος άγνωστων αντικειμένων, εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά. Θεωρίες λένε ότι μπορεί να βγήκαν μέσα από τον Ήλιο.

Τώρα, στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2015, σύμφωνα με τις φωτογραφίες από τον δορυφόρο SOHO της NASA, βλέπουμε τρία UFO, με διαφορετικό σχήμα και όγκο, τα οποία εκτοξεύουν κάποιο είδος φωτεινής ακτίνας...

Έγινε κάποια μικρή μάχη εκεί πέρα; Μήπως κάποιοι πλησίασαν πολύ προκειμένου να παρακολουθήσουν ή να κατασκοπεύσουν; Μήπως παραβίασαν έναν συγκεκριμένο χώρο και οι "φύλακες" που ελέγχουν την γύρω περιοχή, ή αλλιώς τα "ελληνικά τελωνεία του διαστήματος", τους κατέρριψαν;

Μία ακόμα θεωρία, θα μπορούσε να είναι πως τα συγκεκριμένα τρία αστρόπλοια, ανιχνεύουν την περιοχή, ψάχνοντας για ενέργεια που χρειάζονται. Ενδεχομένως, θα μπορούσαν να "έλκουν" ή να απορροφούν κάτι που επίσης χρειάζονται.

diadrastika

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου