Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

1973… Το Πολυτεχνείο Επέβαλε τη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» στην Ελλάδα! 2015… Η Επίθεση στο Παρίσι Επιβάλει τη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» στον Κόσμο!

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973 – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 2015: ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ… ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ…
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΦΕΡΕ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ!!!)… ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ!!!)… Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ (;) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (Όπως δεν εγράφη μετά από 50 χρόνια)
Η Μεταπολίτευση είναι η περίοδος που ξεκίνησε μετά την πτώση της δικτατορίας το 1974 και την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Αυτή η περίοδος ήταν μια από τις ομαλότερες και πλουσιότερες ολόκληρης της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν κατά την περίοδο αυτή χαρακτηρίστηκαν από την σημαντική διεύρυνση της ισχύος του κράτους και του μεγάλου παρεμβατισμού του στην οικονομία. Μετά την εμφάνιση της κρίσης, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου στράφηκε κατά των πολιτικών προσώπων και των κομμάτων που κυριάρχησαν εκείνα τα χρόνια. Αλλά η λογική του κρατικισμού δεν αμφισβητήθηκε. Αντιθέτως, μύθοι που αφορούν την ωφελιμότητα ενός μεγάλου και παρεμβατικού κράτους υπάρχουν μέχρι σήμερα, μολονότι πολλοί αναγνωρίζουν την αποτυχία του.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν το Χωράει ο Ανθρώπινος Νους… Οργανωμένο από τη Γαλλική Κυβέρνηση το Μακελειό στο Παρίσι
O Πρόεδρος της Γαλλίας Στο Διάγγελμα του: «Στο Παρίσι Επιτέθηκαν οι Illuminati»!
Τα Γεγονότα Που Αποκαλύπτουν την ΑΠΑΤΗ της Επίθεσης στο Παρίσι Ένα Προς Ένα στη ΦόραΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’


pisoapothnkoyrtina

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου