Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ 1940

Στην τελευταία του συνέντευξη επί της Κοσμικής Αποκάλυψης στην Gaiam TV, ο πληροφοριοδότης Corey Goode περιγράφει λεπτομερώς τις προσπάθειες από ένα Γερμανικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα να καθιερώσει βάσεις στον Άρη κατά την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της μετέπειτα προσπάθειας αποικιοποίησης, οι Γερμανοί πολέμησαν σκληρές μάχες με τους εδαφικούς κατοίκους του Άρη, είδη που κατοικούσαν σε μεγάλες σήραγγες λάβας που βρίσκονται σε όλες τις υπόγειες περιοχές του Άρη.


Ο Goode λέει ότι κατά τη διάρκεια των αρχών της δεκαετίας του 1940, ενώ ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ακόμα μαινόταν, Γερμανικές μυστικές κοινωνίες -Thule, Vril και Μαύρος Ήλιος - είχαν καθιερώσει με επιτυχία μια βάση στο φεγγάρι, και την χρησιμοποιούσαν ως εφαλτήριο για τις αποστολές στον Άρη. Η διάρκεια του ταξιδιού μεταξύ της Σελήνης και του Άρη ήταν αρκετές ώρες για τους Γερμανούς. Ο Goode φέρνει σε αντίθεση αυτό με το σύγχρονο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που έχει μειώσει αυτή την πορεία ταξιδιού σε ένα θέμα λεπτών!
Ο Goode περιγράφει πως τις πληροφορίες από τις πρώτες διοργανώσεις του Γερμανικού αποικισμού τις απέκτησε από τα "έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια" (smart glass pads) στα οποία είχε πρόσβαση στη διάρκεια της υπηρεσίας του στο διάστημα ως ένας «διαισθητικός εμπαθητικός» από το 1987 έως το 2007. Λέει ότι τα Γερμανικά έγγραφα και οι φωτογραφίες, που επεξηγούν αυτές τις αποστολές στη Σελήνη και στον Άρη, τέθηκαν σε αρχείο στα «έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια».
Ο Goode περιγράφει προηγουμένως τη δύναμη των Γερμανικών μυστικών κοινωνιών στη Γερμανία του Χίτλερ. Οι κοινωνίες Thule, Vril και Μαύρος Ήλιος είχαν δημιουργήσει ένα διαστημικό πρόγραμμα που ήταν εντελώς ανεξάρτητο από την προσπάθεια των Ναζί SS να εξοπλίσουν ιπτάμενους δίσκους για την πολεμική προσπάθεια.
Αυτές οι Γερμανικές μυστικές κοινωνίες είχαν δημιουργήσει τις βάσεις στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική που διέφυγαν το μεγαλύτερο μέρος της μάχης κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Καλά κρυμμένοι και προστατευμένοι σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές, οι Γερμανοί είχαν αναπτύξει προηγμένες τεχνολογίες αντιβαρύτητας και χωροχρονικών πυλών που χρησιμοποιούσαν στα διαστημικά ταξίδια.
Οι προσπάθειες της Γερμανικής μυστικής κοινωνίας για τη δημιουργία ενός παράλληλου διαστημικού προγράμματος έχει περιγραφεί παλαιότερα από τον Goode στις 20 Μαΐου 2015 με email συνέντευξη, με νωρίτερα επεισόδια της Κοσμικής Αποκάλυψης, και λεπτομερώς στο βιβλίο του «InsidersReveal Secret Space Programs» (2015).
Στις 10 Νοεμβρίου 2015, στο επεισόδιο της Κοσμικής Αποκάλυψης, ο Goode παρέχει περισσότερες πληροφορίες από ό,τι προηγουμένως και αποκάλυψε τις προκλήσεις που οι αρχικοί Γερμανοί άποικοι αντιμετώπισαν κατά τη θέσπιση των βάσεων τους στον Άρη και τη Σελήνη.
Μετά τη θέσπιση της παρουσίας τους στις περιοχές του ισημερινού στον Άρη, ο ίδιος περιγράφει πώς οι Γερμανοί αντιμετώπισαν σκληρές αμμοθύελλες που ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρικά φορτισμένες. Οι καταιγίδες προκάλεσαν χάος με τα ηλεκτρονικά των τεχνολογιών τους. Η μαρτυρία του Goode υποστηρίζεται από την έρευνα της ΝΑΣΑ που επιβεβαίωσε ότι τεράστιες εκρήξεις αστραπών συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αμμοθυέλλων στον Άρη.
Κατά συνέπεια, οι Γερμανοί άρχισαν να ψάχνουν αλλού στον Άρη για περισσότερες κατάλληλες περιοχές για τις βάσεις τους. Βρήκαν ότι οι νότιες και βόρειες περιφέρειες, πάνω από τον 20ο παράλληλο, προσέφεραν ένα πιο φιλόξενο περιβάλλον για την οικοδόμηση βάσεων, αλλά και ήταν μακριά από τις τεράστιες ηλεκτρικές θύελλες σκόνης του Άρη. Οι Γερμανοί ανακάλυψαν έναν αρχαίο σύστημα σηράγγων λάβας περίπου 10 φορές το μέγεθος αυτών που υπάρχουν στη Γη, και μετέφεραν τις βάσεις τους εκεί.
Οι σήραγγες λάβας του Άρη και άλλες υπόγειες περιοχές δεν ήταν ακατοίκητες όμως. Οι Γερμανοί που συνάντησαν δύο ευφυή είδη να τις κατοικούν εξαπέλυσαν σφοδρές εδαφικές μάχες για τη δημιουργία των βάσεων τους. Ο Goode περιγράφει τα δύο είδη ως ερπετώδη (Reptilian) και εντομοειδή (insectoid). Αυτές οι βάρβαρες μάχες οδήγησαν στην απώλεια πολύ Γερμανικού προσωπικού και πόρων μέχρι τα τέλη του 1950, όταν το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ άρχισε να βοηθάει τις Γερμανικές μυστικές κοινωνίες στον Άρη.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1952, οι Γερμανοί είχαν πραγματοποιήσει μια σειρά πτήσεων πετώντας πάνω από την Ουάσιγκτον σε μια επίδειξη δύναμης. Αυτό οδήγησε στην έναρξη των επίσημων σχέσεων με τις Γερμανικές μυστικές κοινωνίες. Κατά τη διάρκεια της διοίκησης Αϊζενχάουερ, οι ΗΠΑ συνθηκολόγησαν με τους Γερμανούς σε βασικά αιτήματα, που οδήγησαν στην διείσδυση του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος.

Με την βιομηχανική δύναμη των ΗΠΑ τώρα πίσω τους, οι Γερμανικές μυστικές κοινωνίες ήταν σε θέση να εδραιώσουν οριστικά τις βάσεις τους στον Άρη και να προστατευτούν από τους κατοίκους «Αρειανούς».
Υπάρχουν κάποια στοιχεία που να υποστηρίζουν τους απίστευτους ισχυρισμούς του Goode; Πρώτον, μπορούμε να τα δούμε σε άλλους πληροφοριοδότες, οι οποίοι ισχυρίζονται, επίσης, να έχουν ξοδέψει χρόνο στον Άρη, ενώ υπηρετούσαν στα μυστικά διαστημικά προγράμματα.
Η μαρτυρία του Goode έχει μια σειρά από σημαντικές ομοιότητες με τη μαρτυρία του προγενέστερου πληροφοριοδότη στον Άρη Randy Cramer, ο οποίος λέει ότι υπηρετώντας 17 χρόνια στον Άρη (1987-2004) σε μια ελίτ στρατιωτική μονάδα υπερασπίστηκε πολιτικές αποικίες από κάτοικους «Αρειανούς».
Σε μια σειρά συνεντεύξεων στις Απριλίου 2014, (έξι μήνες πριν από τη δημόσια εμφάνιση του Goode το Σεπτέμβριο), ο Cramer, δήλωσε ότι η μονάδα του πολέμησε τακτικά σε εδαφικές μάχες με δύο ευφυή είδη στον Άρη, ερπετώδη και εντομοειδή – τα δύο ίδια που προσδιορίζονται από τον Goode.
Ο Cramer περιγράφει πως οι κάτοικοι «Αρειανοί» ήταν έντονα εδαφικοί και πήγαιναν να πολεμήσουν αν το έδαφός τους απειλούταν. Σε άλλες περιπτώσεις, άφηναν ήσυχους τους ανθρώπινους αποίκους. Και πάλι, αυτό είναι συμβατό με τις αξιώσεις του Goode σχετικά με τις Γερμανικές μάχες με τους «Αρειανούς».
Ενώ ο Cramer δεν ανέφερε καμία Γερμανική σύνδεση, έκανε σαφές ότι η στρατιωτική μονάδα που υπηρέτησε ήταν υποταγμένη σε μια εταιρική οντότητα που ήταν επικεφαλής των επιχειρήσεων στον Άρη. Αυτό είναι σύμφωνο με τις αξιώσεις του Goode σχετικά με μια «Διαπλανητική Εταιρική Συσπείρωση» (Interplanetary Corporate Conglomerate) που διοικεί στον Άρη, η οποία είχε προηγουμένως διεισδυθεί και αναληφθεί από τις Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και τους υποστηρικτές των Ναζί SS τους.
Τα SS είχαν εισαγάγει πρακτικές καταναγκαστικής εργασίας που είναι κοινές στη Ναζιστική Γερμανία και τις Γερμανικές βάσεις της μυστικής κοινωνίας στην Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική. Σύμφωνα με τον Άλμπερτ Σπέερ (Albert Speer), Υπουργό Εξοπλισμών για την Ναζιστική Γερμανία,τα Ναζιστικά SS σκόπευαν να συνεχίσουν αυτές τις πρακτικές σκλαβιάς και μετά τον πόλεμο.
Οι μαρτυρίες του Cramer και του Goode σχετικά με μάχες του μυστικού διαστημικού προγράμματος με «αυτόχθονες Αρειανούς» είναι σύμφωνες με έναν τρίτο πληροφοριοδότη, τον Michael Relfe, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πέρασε 20 χρόνια στον Άρη (1976 με 1996). Ο Relfe περιγράφει μια ποικιλία καταπολέμησης των κατοίκων και των εξωγήινων απειλών από το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που εκτελούσε τις επιχειρήσεις του Άρη. Οι μαρτυρίες του Goode, του Cramer και του Relfe συγκρίνονται στο κεφάλαιο 13 του βιβλίου «Insiders Reveal Secret Space Programs.»
Εκτός τις μαρτυρίες αποδείξεις από τους Cramer και Relfe, οι οποίες είναι σύμφωνες με τους ισχυρισμούς του Goode, υπάρχουν επίσης σημαντικές έμμεσες αποδείξεις. Από τις 11 έως τις 12 Ιουνίου, η Βρετανική Διαπλανητική Κοινωνία διεξήγαγε ένα συμπόσιο με θέμα «Πώς να ανατρέψετε μια Αρειανή δικτατορία».
Το σενάριο που απεικονίστηκε από τη Βρετανική Διαπλανητική Κοινωνία ήταν ενός εταιρικού προγράμματος στον Άρη, που κυριαρχείται από τους ηγέτες που συμπεριφέρονται ως δικτάτορες οι οποίοι εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους και την καταναγκαστική εργασία. Το σενάριο έχει πολλές ομοιότητες με αυτές που περιγράφονται από τον Goode και τον Cramer για τον Άρη που εκτελείται από εταιρείες που χρησιμοποιούν την ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων ως διαστημικούς μισθοφόρους για να πολεμήσουν τις μάχες τους.
Το συμπόσιο καλύφθηκε από τον Richard Hollingham, συγγραφέα στην British Broadcasting Corporation, ο οποίος αναφέρθηκε ως σε σύνδεση με την ΜΙ-6. Το συμπόσιο συνέπεσε με μια έκθεση στις 22 Ιουνίου, από τον Goode σχετικά με το οδοιπορικό μιας επισκέψεως σε βάση του Άρη που φαίνεται να λειτουργεί ως δικτατορία. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι οι εταιρικές πρακτικές βάσεις στον Άρη σήμερα συνδέεται με τις προγενέστερες τους, τις αρχικές Γερμανικές βάσεις που συνέχισαν την Ναζιστική πρακτική της χρήσης καταναγκαστικής εργασίας.
Αυτά τα επεισόδια της Κοσμικής Αποκάλυψης με τον Goode να κοινοποιεί βασικά ιστορικά γεγονότα που παρακρατούνται από το ευρύ κοινό, αν αληθεύουν, πρέπει να αλλάξουν την κοσμοθεωρία μας και να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα το μέλλον.
Δύο άλλοι υποτιθέμενοι πληροφοριοδότες του μυστικού διαστημικού προγράμματος στηρίζουν τους ισχυρισμούς του Goode, μαζί με συναρπαστικές έμμεσες αποδείξεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τα δεδομένα της NASA που στηρίζουν τον ισχυρισμό του για μια λεπτή αναπνεύσιμη ατμόσφαιρα στον Άρη. Προς το παρόν, υπάρχει καλός λόγος για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο Goode αποκαλύπτει την προοπτική ενός αληθινού πληροφοριοδότη εκ των έσω σχετικά με το ρόλο των Γερμανικών μυστικών κοινωνιών έπαιξε στην καθιέρωση των βάσεων και τον αποικισμό του Άρη τη δεκαετία του 1940.
ΠΗΓΗ:http://exopolitics.org/german-secret-societies-colonized-mars-in-1940s/
ΚΕΙΜΕΝΟ:© Michael E. Salla, Ph.D.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
universalblessing

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου